sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Evet dostlar, sorun bu. Format atıp yeniden kuracağım XP'yi, ama BIOS'tan priority ayarlarını yapmama rağmen amca CD'yi okuyor okuyor, sonra bildiğini okuyup normal bir şekilde Windows'u açıyor, asla ve kat'a "CD'den mi devam etmemi istersin sahip" diye sormuyor. Nedeni ne olabilir acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Cd orjinalmi? Değil ise eğer,belki boot cd olarak hazırlanmamış olabilir.Bendede öyle sorunlu bi xp cd'si vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Elindeki cd boot cd si olarak hazırlanmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Elimde Nero'nun son sürümü var, ama hiçbir yerinde bootable yapma kısmını göremedim. Boot CD'si yapmanın yolu nedir? Bunun için pratik bir program var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Nero'dan olmaz o. İndirdiğin kopya bozuktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Elimdekini kopyaladığım CD'yle başka bilgisayara format atıp yeni xp kurduk, ama kopyasıyla kendi bilgisayarıma format atamıyorum. Benim de aklıma bootable olayı gelmişti, ama yine de buraya bir danışayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar