Disappear Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Varmidir bildiginiz guzel bi system soyle milletin oldurdugu ratleri salvage yapabilecegim. destroyer aldim bi tane kendime 7 tanede salvager modulu taktim ama adam akilli bi yer bulamiyorum. pashanai ve villore civari takildim biraz ama tek tuk bulunuyo. soyle minerlarin takildigi, aktif bi system falan varmidir gidip yolumuzu bulalim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 simdi ilk once hangi allianceda oldugunu solersen yada kime friendly oldugunu ona gore yardimci olurum ama ole git burda yap dersem senin wreck i salvage ederler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 valla kime ally im bilmiyorum oyle takiliyorum gireli 1 ay olacak nerdeyse. bi corpa aldilar miner adamlar mininge gittilermi beni cagiriyolar yardim ediyorum onun disinda kimseyle muhattap oldugum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Moss said: simdi ilk once hangi allianceda oldugunu solersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 salvage yapacaksan minerlarin degil agentrunnerlerin sisteme gideceksin. MOTSU - ARAMACHİ - SAİLA. Aslında internette dolu bir ton tutorial salvage calma üzerine, dur yazam da yolunu bulan bulsun. 1.Salvaging,Astrometrics,Survey Kitaplarını alıp 1-3 arası kasiyoruz. 2.Heron,Probe yada İmicus frigatelerinden birini satın alıp onlara salvager I ve Recon Probe launcher I takiyoruz , Snoop Scanner Probe,Fathom yada Spook Scanner Probe ekliyoruz. 3.Herşeyi hazırladıktan sonra , oturup bir güzel kendi vicdanımız ve sucluluk duygusundan kurtulma meditasyonu yapiyoruz. 4.Yukarida yazan herhangi bir sisteme gidiyoruz. 5.Sisteme gidince once merkezeine doğru ucup direk gunese ucun oraya varinca Launcherimize basıp Probemizi atiyoruz.Scanner de ships kısmı ni seciyoruz ,biraz aşağa kısmında probemizi secip ve scan diyoruz.Gunes sistemi haritasina geciyoruz.Scaner duğmesinin yanında.Scan süresi bitince çeşit çeşit noktalar göreceksiniz,"Raven", "Cormorant", "Badger", "Sigil", "Bestover", "Thrasher","Catalyst",vs vs. yani salvage veya mission ne ile yapılabilecekse onu ariyoruz. 6.Birini secip warp diyoruz.Karşımızda ya o anda mission yapan , yada mission sonrası lootları toplayan bir agentrunneri görüyoruz. 7.Yüzümüzde en Yüzsüz gülüşümüzle direk onun wrecklerini salvagelemey basliyoruz.(large wrecleri salvageleyin önce), Sakın lootlamayın bu agro demektir,başkasının wrecke salvage yapmak kanuni bir olay sayılıyor oyunda,ve en son forumlarda yasanan tartısmada Developerler onun oyle olması için yapıldığını soylediler.yani başkasının wreckini çalabilirsin. 8.yani aslında eğer bol werckli bir mekan bulursanız , once bookmarkını alıp,salvage ye daha uygun başka bir gemi ile daha sonra dönüp de salvage yaparsınız. 9.Bir süre sonra artık antrenman kazandıkca loot calmayida oğrenirsiniz, cunku bazen iyi şeyler cıkıveriyor. 10.Signal Acquisition -scan hızını yükseltir ,Astrometric Trangulation -scan şansını yükseltir. arada bunları da skill olarak kasabilirsiniz. 11.Tabi bütün bunları vicdanınız elverdiğince yaparsınız,ama aslında oldukca heyecanlı da oluyor,adam wreckimi caliyor diye size ateş edince konkordun onu parcalara ayirmasi da ayri hikaye, tabi ondan cıkan full T2 ler de cabasi oda sizin yanınızda kar kaliyor :). 12.Bazen kendim bile mission yapmaktan bayınca, arasıra bunu yapiyorum değişiklik oluyor.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 aha şart odu bunu okudukktan sonra yapmak, nereye koduydum ben probe'umu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Hiç boşuna kasmayın sevgili kardeşlerim hele caldari systemlerinde hiç.Şu anda yalnız mission yapmama rağmen ben bile sansha pirate invasionla angel extravaganza hariç(ki angel extravaganzada geçici olarak kalktı ama geri gelmedi) hiç bir misyona geri dönüp salvage lamıyorum. Salvage yeni başlayanlar için uygun sadece ,eski oyuncular salvage için harcayacakları vakti misyon yapmaya harcayarak aynı zamanda daha fazla para yapabilir. İlla salvage yapacağım diyorsanız amarr/minmatar sistemlerine yönelin.sansha/blood melted capasitor consol/armor plate ,angellarda alloyed trit veriyor . Bu arada böyle probe harcamaya falan gerek kalmayabilir eğer localde sorarsanız salvage yapmayan benim gibi misyon runnerlar bookmark verebilir size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 alloyed trit kara günlerde dostum oldu valla. şimdi eski oyuncu desende, kendi adıma en yüksek agentım lvl 4 q 15 civarı falan bi republic fleet ci amca, ki oda 0.9da olduğu faan için manası zkalıyo kendi adıma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 :) ha bu arada caldari sistemi yazdım da bu illa oralara gidin diye anlasılmasın aynı sekilde jagdın dediği gibi diğer ırkların bol bulunduğu agentrunner sistemleri de bulabilirsiniz , kendim Motsu da oldugum için yazdım onları. Yalnız Jagd le bir konuda hemfikir değilim,Agentrunnerlerin %99 wrecklerini vermek istemiyor :) ondan probe kullanmak zorunda kalırsınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 tek salvagerla salvage kasmak cehennem azabi gibi ya 4 5 kere arka arkaya fail olabiliyo. destroyer la yapmak daha iyi gibi sanki 4 5 tane salvager bi anda acinca direk salvage ediliyo fail olmadan. bide wreck sorunu olmazsa cok iyi para var ya salvagingde bi itemi 600k ya kadar sattigim oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Bise soracam 600k buyuk bi para mı ?? İyi bi corp a girip 0.0 da belt yapmayı denesene bi 600 k lik gemilere mermi atmazsın sana ole soliim normal setup bi drake kullanıyorsan her yerde belt yapabilirsin hatta bazı sistemlerde cloaking takmıs npc hunterlar var onalrda deli para kazanıyor bence bi oyle dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 yahu tamam biliyorum oyunda milyarlik gemiler varda daha oyunda 1. ayimi doldurmadim. drake kullaniyorumda daha hala missile specilization falan almaya calisiyorum. 600k kazanmiyorum salvagedan tek itemdan kazaniyorum ki benim icin iyi bi para. wreck sorunu yasamazsam saatte 10mil e kadar ciakbiliyorum ki 30 gunluk adam icin cok iyi bi para bu yani. simdi tekrar okudumda, yanlis anlasilmasin ters bi anlamda yazmadim sadece yeni basladim oyuna yani cogu seyi bilmiyorum daha. o yuzden bana iyi bi para gibi geliyo bu miktarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Yanlış anlaşılacak bir şey yok , saatte 10m gayet iyi para ben ilk milyonumu ancak 2.ayda yapmıştım iki yıl evvel o zaman salvage falan yok tabii B)- caracal ve feroxu kendim yapmıştım bpc alıp low end mineralleri kendim kazıp high endleri aldıydım (andersenden masallar dinlediniz ).Lvl 4lere ilk başladığımdada saatte 10m yaparsam seviniyordum Tabii yeni oyuncu olunca devamlı para gidiyor sırf 4 advanced learning skill book için 18m lazım . Disappear said: yanlis anlasilmasin ters bi anlamda yazmadim sadece yeni basladim oyuna yani cogu seyi bilmiyorum daha. o yuzden bana iyi bi para gibi geliyo bu miktarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draco Mortis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Gidiyosun çinli farmerların bol olduğu bir bölgeye. Mümkünse düşük security hatta 0.0 olsun. Adamlar kargo içeriğine dahi bakmadan saatlerce farm yaptıkları için beltlerde dünya kadar wreck var. Birde hızlısından gemi yapıp MWD+tractor beam ile hızlı hızlı salvage kasıyosun. Ama yukarda dedikleri gibi bırak salvage falan git güzel bir corpa gir 0.0 access olan yap farmını kazan paranı (vurduğun gemi başı enaz 1M olmalı) Drake ile rahat rahat kasarsın. Paraya para demezsin. (isk dersin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 iste drake aldikta skill cok eksigim var hala. misal daha mwd bile kullanamiyorum. onlarla ugrasiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 yaw gerek yok ole abarti skilleri missile bu turret gibi deil attigini vuruyor tank desene drake muthis bi gemi gruistas yada serpentis de hic zorlanmassin Razor MM Hydra bu alliancelarin oldugu topraklarda gruistas npc var şu anki durumlarida gayet iyi bi aplication yap şansını dene emin ol kacırıdıgın zamana acıyacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Bak ben rens civarında level 3 yapmaya başlıcam. hem gel bana destek ol hem oldugu gıbı salvageı al bana uyar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 beceremedim bi turlu su isi. oursalaert midir nedir oraya gittim deneme amacli, baktim bol pilot var is vardir burda dedim. system mapten ortasina warpladim probe u attim (fathom scanner) ship sectim analyze dedim ama bi cacik cikmadi. kesin bisiyi yanlis yapiyorum ama ne lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 ya ben bu olayın ne oldugunu bilmiyorum biri bana anlatabilirmi hatta acıklayabilirmi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 bir gemi patladııı zaman arkasında bi loot bırakıo bide gemiden kalan parçalar.o kalan parçaları almaya denio salvage.gemi yapımında flaan kulllanılıo gene o parçalar sanıırm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 rig üretiminde kullnılıyo salvagaden cıkanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Mesela eris kullanıyorum ben salvage için, biraz hayvanım evet :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Sadece iki kere basarabildim probe la mission runner bulmayı. Üstelik Motsu'dayım :( Fatom kullanıyorum, solar systemin 4 farklı noktasına probe bırakıyorum ama banamısın demiyor. Misson yapan adamlara rastlayamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 şöle yüksek kalite lvl 4 yada 3 ajan bulunan sistemlerde yapsaniza şu işi acacan caldari navy,republic fleet, amar navy ivir zivir tabini ordan bakacan nerde bu ajanalr sonra gidecen o sisteme tonla adam mision yapio orlarda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 sistemin ortasına git,gunese dogru warpla ordan olur, gerci tek scanle yetinme bir iki kere scanle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar