Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Contentleri yalan eden Bliz

n3mrut

Öne çıkan mesajlar

Olaylari baska baska gostermeye calistigin icin kronolojik sirada ozet yazdim iste, daha da yapacak birseyim yok. Maas falan aliyor degilim burdan, haksiz da degilim, istedigin yere sikayet edebilirsin o yuzden, pek umrumda degil :) Silinen mesajlari, kac kez editlenip nelerin degistigine kadar adminler gorebiliyor sonucta, hani "mailden yazayim ki kendini savunamasin" gibi kurdugun dusunce sistemi burada cokuyor.

Forum kurallarinin disina ciktiginda bunu kime karsi yaptiginin bir onemi kalmiyor, dolayisiyla bana yonelik attigin hakaret iceren mesajlardan da uzaklastirma alman olagandisi bir durum degil. Sadece sen olaylari "bak moda laf ettim ban yedim, tarafli mod demek ki" diye basitlestirmeye calisiyorsun, gel gor ki kendini sadece kendin hakli buluyorsun, bunun da ya farkinda degilsin ya kabul etmiyorsun. Yine bu amacla eline firsat gectikce beni provoke etme cabasindasin, ama o da olmuyor malesef.

Pazarlikla ban gibi sacma sapan seylerden bahseden adam bana modluk hakkinda bilgiler veriyor, ne kadar sansliyim boyle. Daha once bir uyari aldin; ikincisinde gecici, ucuncusunde kalici bolumden uzaklastirma veriliyor kurallari umursamazca cigneyenlere, bilgin olsun. Sticky'lerde yaziyor zaten bu.

Ban icin mazeret veya pazarlik degil, sebep gerekir, sebebi de sen yaratirsin. Illa yaraticam diyorsan da senin tercihindir, saygi duyariz. Yeter ki her isine gelmeyen mod mudahalesinde haksiz oldugun halde ortaligi alevlendirme.

Konuya donelim lutfen artik, tesekkurler.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
Olaylari baska baska gostermeye calistigin icin kronolojik sirada ozet yazdim iste, daha da yapacak birseyim yok. Maas falan aliyor degilim burdan, haksiz da degilim, istedigin yere sikayet edebilirsin o yuzden, pek umrumda degil :) Silinen mesajlari, kac kez editlenip nelerin degistigine kadar adminler gorebiliyor sonucta, hani "mailden yazayim ki kendini savunamasin" gibi kurdugun dusunce sistemi burada cokuyor.

Forum kurallarinin disina ciktiginda bunu kime karsi yaptiginin bir onemi kalmiyor, dolayisiyla bana yonelik attigin hakaret iceren mesajlardan da uzaklastirma alman olagandisi bir durum degil. Sadece sen olaylari "bak moda laf ettim ban yedim, tarafli mod demek ki" diye basitlestirmeye calisiyorsun, gel gor ki kendini sadece kendin hakli buluyorsun, bunun da ya farkinda degilsin ya kabul etmiyorsun. Yine bu amacla eline firsat gectikce beni provoke etme cabasindasin, ama o da olmuyor malesef.

Pazarlikla ban gibi sacma sapan seylerden bahseden adam bana modluk hakkinda bilgiler veriyor, ne kadar sansliyim boyle. Daha once bir uyari aldin; ikincisinde gecici, ucuncusunde kalici bolumden uzaklastirma veriliyor kurallari umursamazca cigneyenlere, bilgin olsun. Sticky'lerde yaziyor zaten bu.

Ban icin mazeret veya pazarlik degil, sebep gerekir, sebebi de sen yaratirsin. Illa yaraticam diyorsan da senin tercihindir, saygi duyariz. Yeter ki her isine gelmeyen mod mudahalesinde haksiz oldugun halde ortaligi alevlendirme.

Konuya donelim lutfen artik, tesekkurler.

1- Ben seni provoke etmeye çalışmıyorum. Önce bunu açıklığa kavuşturalım. Nezaman habersiz postum silinse altındna sen çıkıyorsun. Farkındaysan pm ile de hemen sana yöneliyorum ve doğru çıkıyor.

2- Dalga geçtiğim ortada. Bundna da zevk alıyorum, uykum kaçtı beni oyalıyosunuz. FP kullanırken giriyorum, dungeon beklerken yazıyorum bla bla. Kısacası sizin ne düşündüünüz değil, benim ne kazandığım önemli. Kaybettiğim birşey yok. Sosyal hayatımda bilgisayar oynayan insanlarla da pek görüşmek. 1-2 tane var zaten onlar da paticiğe girenin ben olduğuma inanmıyo :P

3- Seninle uğraştığımı fln düşünüyosun. Tenezzül etmem. Gerek duymam. Sadece herşeyi ciddiye alman ve almaları hoşuma gidiyo. Aksi olsa eğlenemezdim.

4- Kurallar kurallar ve kurallar. İşleseydi herşey farklı olurdu :)

5- Lütfen postlarımı okuyun. Herkeze yeticek kadar malzemem var.

Tamam artık seviyeyi bozmayalım hadi.
Aslında bliz haksız da değil hani. Biz alalım zor zamanlarında charımızı kasalım tierları dizelim, hoop bi exp herşey değişsin. Yazık vallahi.
Sosyal ağlarda paylaş

Madem ciddiye alinmamasi gereken, tek amaci millete ayar verip dalga gecmek olan bir insansin, biz de ona gore davraniriz bundan sonra, bu detayi bizimle paylastigin icin tesekkurler. (Ozene bezene, hararetli, uzun uzun mesajlari yazarken de Darnassus'tan Tanaris'e gidilir heralde kusla.)

Hala da konuyu kavrayamamissin bu arada. Kimse "lan exp geldi itemler gitti" demiyor, yeni exp. gelince eski content'in nerdeyse tamamen kaybolacak olmasindan bahsediliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Msj atmicaktım ama bu sefer kabul et uzatıyosun.

Daha topiği açanın n3mrut olduğunu bile farketmemiştim. Bumu hararet? Sen bana ciddi ciddi laf soktuğunu fln sanmıştın heralde. Yazdığım mesajlar hararetli evet. Ama aklıma gelen ilk şeyler olduğu aşikar. Dediğim gibi. 2 kere düşünmemi gerektiricek bi platform değil burası.

Teşekkürler. İyi geceler.

tanaris > undercity > hinterlands > booty bay > tanaris

cidden sıkıcı bi koşuydu.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
Kimse "lan exp geldi itemler gitti" demiyor
Beni demiş sayabilirsiniz ehue gitmesin itemlar, level cap artmadan expansion yapsınlar. Rep falan kasalım level yerine. UO server reset hesabı expansion mantığına alışamadım ben. Zaten bence contentin yalan olması olayına itemların yalan olması da dahildir sonuçta item content reward.
Sosyal ağlarda paylaş

marveloth said:
Zaten gereksiz bir topic. Tartışılacak birşey de yok ortada. Blizz'in yaptığı ortada. Yapacakları da ortada. Burda herkez eli mahkum wotlk yı alacak ve oynayacak. Sonra da mutlu olacak.

insanların tartışacak bir şeyi var demek ki. sen mi karar veriyosun anlamadım? hatta oldukça güzel bi fikir de çıkmış. spectator gibi izleme olayı. eminim çoğu insan bi twin kill'inde bulunmak isterdi.
Sosyal ağlarda paylaş

knoxville said:
marveloth said:
Zaten gereksiz bir topic. Tartışılacak birşey de yok ortada. Blizz'in yaptığı ortada. Yapacakları da ortada. Burda herkez eli mahkum wotlk yı alacak ve oynayacak. Sonra da mutlu olacak.

insanların tartışacak bir şeyi var demek ki. sen mi karar veriyosun anlamadım? hatta oldukça güzel bi fikir de çıkmış. spectator gibi izleme olayı. eminim çoğu insan bi twin kill'inde bulunmak isterdi.

kesinlikle gereksiz bir topic. ben de kurtuluş savaşında bulunmak isterdim ama olmuyor dimi.. sen oyunun cıkısından 2 yıl sonra oyuna başlayıp twins bilmemne diye sayıklıyamazsın. bosslar kesilmiş bırakılmış.
asıl böyle whine threadler blizzardın şerefsizce hazıra konma, tembel tembel yeni bişey hazırlamadan koca kıclarını büyütmeye yarıcak. kel'thuzad fightini görmüş adamlara yazık değil mi şimdi tekrar naxx yapmak?
Sosyal ağlarda paylaş

yenı lvl gelmeseydi yenı talentlarda gelmiycekti, bunu anlatmak için yaptı

ayrıca topic gereksiz değil buna karar vericek sen değilsen ben değilim, muhtemelen modlarda adminlerde değil.

elbet birileri eski encounterı görmek yaşamak istiebilir, herkez daha fazla content görmek ister,
bunun için bi cözüm üretmeye calışıyoruz, veya bliz neden böle bisecim yapmış anlamaya calışıyoruz.

SANANE YANI
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşım bir mage olarak talentlerimizin değiştiğini yeni ıvır zıvırın eklendiğini biliyorum.. şimdi yakın bir zamanda yine eklenicek yeni ıvır zıvır frosta.
ayrıca alıntıyı dikkatle okursan adamın yazdığına ben vermişim örneği. 1-2 ay öncesinde değişti expansionın. öyle veya böyle değişti mi değişti. şimdi talent build değiştirmek salakça olur ne bekliyordun level 80 talentlerini level 70 e ilk dinglediğinde görmeyi mi?
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca caps locku kıs abisi..
zamanında keseydin o zaman ragnarosu. yada çok meraklıysan topla 25 adam git ite kaka kes ragnarosu. kesemiyosan ağlamayı kes. bana çok gına geldi bu blizzardın tembellikle yok kimi adamlar görmedi yok bilmem ne diyerek zaten bildiğin gördüğün şeyleri, tembellik yapa yapa tekrar önümüze getirmesine. e adamların işine de geliyor tabi logları değiştirip bossun hpsini arttırıp aynen insanların önüne koymayı. blizzard versin haydar abi internet cafeye onlar da yapar o işi.
Sosyal ağlarda paylaş

caps lockı kesmsm sacma olur, o zaman bağırdığımı anlamazsın vurguladığım nokta kacar.

ragna magna hepücüğünü kestim ben, kafanı kaldırıp okumuş olsaydın topiği benım neyi savunduğumu zaten görürdün, ama işte işin flamelemek olduğu için okumamaışsın kim ne yazmış dikkat etmemişsin. "oo super flameliyicek bişiler yazmış biri hemen ağlak diyim whiner diyim pis egomla kral rep kasmış olurum" diye atlamışsın.

you are now revered with you ego!
Sosyal ağlarda paylaş

aferin sana o zaman ragnarosu kesebildiysen. neyi savunduğunu hiç merak etmiyorum hele hele senin yazdıklarını okuduktan sonra hiç merak etmiyorum zaten. flameleme derdinde kimin olduğu da belli oluyor sana kemik atılmadan ortaya rep delisi süper kahraman gibi atlayıp saçmalamaya başladın. senin yazdıklarına cevap verdim.
ayrıca ben de sinirlendim ama buraya anana küfürler yazmadım dimi? kendini kontrol etmesini öğren.
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbetlere bak yahu , ne bu sinir stres arkadaşlar . Çok rahatsız olduysan konuya yazmasaydın. Girip böle ters ters konuşmanın luzumu nedir gaffen ?

İnsanlar farklıdır farkı tarzları düşünceleri vardır.Katıl katılma bu farklı bişey kimse sana karışamaz paşa gönlün nasıl isterse onu benimsersin ama saygı duy.

Duymuyorsanda sen bilirsin , ama düşmanıncasına böle satırlarından nefret akarak mesajlar atmak çok yanlış.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...