Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Zaten konusu vardı neden yenisini açtın diyebilirsiniz, basit, çok büyük ve türünde ilk bir yenilik yaptılar dün. Artık programın içinden Pirate Bay gibi banlı sitelere anonim dolaşım özelliğini kullanarak girebiliyorsunuz, internet cafe gibi yerlerden bile girebiliyormuşsunuz. Linux altında denedim, çok iyi çalışıyor, biri de Windows ile deneyebilirse iyi olur. http://deluge-torrent.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 iyi sokuyosa iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 slashdot geyigi. esas meselesi bittorrent outbound paketlerin ellenmeden gecmesi(gerci orasi da mechul) fakat gelen bittorrent paketlerinin ozellikle CRC error yiyerek gelmesi. USA/Canada gibi ulkelerde bazi ISP'ler yapiyorlar bunu. Kendilerince engellemeye calisiyorlar fakat tabii, teknoloji, zekayla savasamazsiniz. kapak olsun o isplere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 ben de sokam o banlı sitelere töbee ya öyle başlık mı olur :F biz Türk insanıyız gelemeyiz böyle şeylere :F 18+ plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Kurdi ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Anlamadım bu torrent programının olayını pek. Şimdi bu torrent program Utorrent'den iyimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Move Torrent bazen hata veriyordu, yeni versiyon çıktı. Düzeldi. Linux kullanıyorsan en iyisi bu da(genel kanıya göre), windows altında denemedim. Bazıları iyi çalışıyor diyor, bazıları açamıyor bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 PrudenT said: iyi sokuyosa iyimiş. lol iyi sokuyosa? ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Masticore said: Kurdi ne ? kurtce degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Kurtce destegi var,önceki versiyonunda da vardı sanırsam,yorum yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Kürtçe desteği olmayan opensource program yok gibi. Kürtçe bilen herkes ekleyebilir isterse herhangibir programa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar