Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kararsız kaldım,akıl fikir giev =)


n3mrut

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar biraz uzun olucak ama fikirlerinize açığım lütfen akıl verin ;

Bakın open betanın son haftası başlamıştım wow'a 1 hafta sonra release oldu.Aldık oynadık Naxx patchine kadar.
60 Shammy,Priest,Rogue vardı hepside mc/bwl epic gearlıydı az çok.Burning Legion'da Buzaa ve Drak'thul serverında Keser,Subutay dı adları tanıyan vardır belki =).Herneyse Nax patchi geldi ve zaman ayıramayacağımdan o dönem bıraktım.

Şu sıralar hayatımı rutine oturttum belli zamanlarda boş vakit bulabiliyorum.Warhammerı beklemekteyim...
Çok güzel bir mmoprgh olucağından şüphem yok.
Ama hiç bişeyinde garantisi yok...
Düşündüm gitsem şu battlechest lerden bi tane kapıp wow da ufaktan takılsam sıfırdan başlasam.5-6 ay sonrada warhammer çıkınca güzelse accountu elden çıkarıp ona geçerim.Yok eğer warhammer umduğumu vermez ise wow da devam ederim ?
Buraya kadar herşey mantıklı güzel akıl işi...Lakin şöle bir durum var.

Çok şey değişmiş be.Yani sistemler,oyun tarzı,pvp,talent,instanceler taktikler vs vs.
Alışma sorunu yaşarmıyım bilmiyorum.
Bide 2ci exp pack gelicek şimdi ? Ama 2-3 ay sonra gelmiycek herhalde en az onunda 6 7 ayı var gibi duruyor ?
Çok kararsız kaldım valla ne yapıcağımı bilmiyorum.
Burning Crusade alıp başlasam bloodelf yapsam şöle rogue 4-5 aya (en azından yeni exp pack gelene kadar) BC content lerinin alayını tüketmeme yetermi acaba ? Lakin Bc yi tüketmeden yeni exp gelirse rahat olamam ben.Şuanda bile yeni başlayanlar ne mc ne bwl ne aq görüyorlarmış.

Mc bwl aq20 baydı benide lakin ;Ben adam gibi aq40,ve naxxramas mı ne o patch geldiğinde oyunu bıraktığımdan görmedim buraları.Şimdi başlasam naxx ve aq40 yapmıyormu kimse nedir yani ? Onu geçtim Burning Crusade contenti 4-5 ayda biter dimi girer çıkarım her yere iyi bir guild bulursam ? Yeni exp pack gelince LichKing hedesi ,Bc yi yalayıp yutmuş olmak isterim...

Addon siteleri bile değişmiş , thottbot yalan olmuş...Vay anasını be =)
Yorumlarınızı bekliyorum napayım arkadaşlar.
Çok teşekkür ederim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

content görmek dostum , ek olarak 2 şey daha sorucağım
aq20 den bi kaç classa yeni rank abality dusuyodu rogue backstep falan bunları trainer da öğretiyor galiba artık ?

ve dediğim gibi content görmek..ilk mesajımda attıgım gıbı nax aq40 yapan falan yok sanırım artık
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla arada onxyia yapıyorz biz 5-10 man falan, ama attumenttır odur budurla uğraşan yoktur naxx'a gimrk için, vey aq'ya. hoş aqda attunementa yok.

bu arada naxx geri dönücek 10man veya 25man olarak wrath of the lich kingde ki super bi haber bende göremedim doru düzgün.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

cuce ,pvp sistemindeki değişimleri biraz anlatırmısın.
Rank sistemi kalkmış.Sezon 1 sezon 2 itemleri falan diyorlar sağda solda fransız kalıyorum.Bg yaparak alacağın ödüllerle arena ödülleri farklıymış falan dıyorlar.
Arena ödülleri pvp için tier lerden daha idealmiş falanda diorlar.Kısaca bahsedermisin veya link varmı idrak edebileceğim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@ n3mrut

Pvp içinse hiç başlama. Karakterini kasmandı, itemlerini kasmandı biraz canın sıkılabilir.
Birde üstüne lag sorununuda ekle (gerçi bende bu aralar bi sorun yok ama.. bi ara oynayamıyoduk. Bi ara dediysemde 2-3 ay sürdü)


Bende Tbc den önce. Bi kaç karakter kasarak oynamaya çalışmıştım bi PVP sever olarak. Ne yapayım abi sevmiyorum bi kod yığını kesmeyi? Tabiki güzel yanlarıda var. Kod yığınıda kesilse bi zorluğu var yani.. Ama kestiğim bi şeyi bi insan yönetmiyorsa ben bundan zevk almıyorum.

Neyse.. Yeniden bi hata yaparak başladım oyuna ve yeniden anladımki oyunda PVP diye bişey yok. Bg yapayım stress atayım diyorsun, oda ne? Bg nin yarısı AFK. Çinli farmerlar 1 epic itemi, 15euro ya farmlıyorlar. Düşünün pazarı.

Arena yapayım diyosun. Ama istediğin arkadaşınla 2vs 3vs giremiyorsun. Belli bi takım olmanız gerekiyor. Giriyorsunuz karşınıza size göre bi anti takım geliyor ve yenmeniz çok zor.

Ama yinede, Arenalarda biraz pvp yaparak eğlenebiliyorsun. Ama canın sıkılınca kafaya göre gidemiyosun. Takım arkadaşının online olmasını bekliyorsun :)


Bence warhammer beklemeye devam et. Bende beklerken wow oynayım dedim ama hata etmişim. Şimdi karakterimi satıp, warhammer çıkana kadar Guild Wars a takılayım :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

densiz saol detaylı yazın için , valla pvp pve ikiside =) genel olarak...Warhammerı beklıyoruzda ya beklediğimi vermesse..Yani ok güzel oyun olcak bu aşikar ancak ben beyenirmiyim öle bir durum var...Wow olcak oyalayacak oyun akibeti gidişata ve warhammera bağlı.Bunda kararlıyım.
Ama dediğim gibi merak ettiğim mevzuları ilk mesajımda bahsettim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eski pvp duruyo bgler falan, adam kestikce bg akzandıkca honour geliyo bunlarda, sonra o honorla item alıyosun, rank kasmak yok artık.

son patchle arenanın 3. sezonu geldi, yenı baslıyanlara fırsat tanımak için blizzard, arenanın sezon 1 itemlarını honrola alınaiblir haele getirdi, yanı artık honorla, pve için uygun silah, pvp işin gayet miss full gear cekebiliyosun.

arena ise, 2,3,5 kişilik takımlar oluşturuyosun (daha doğrusu daha fazla kişiden oluşabiliyolar ama aynı an maca giren kişi sayısı bu) sonracığıma giriyosun arenaya aynı bg gibi kapışıyosun, kazandıkca rating alıyosun kaybettikce kaybediyosun, eğerki 1500 rating üstündeyse arena point almaya başlıyorsun, ratingin ne akdar cok ve oynadığın arena takımı ne akdar büyükse (2v2 5v5 den daha az puan veriyo) aldığın puanda o kadar artıyo, sonra bu puanlala 1334 arena itemlarından alıyosun.

arenanın olayı budur, oldukcada cekişmeli bi ortamdır.

özellikle 5v5 de ceşit ceşit takım iş yapıyo, ama 2v2 de oyunu domine eden setuplar mevcut.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...