Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NCIS

Bone

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Bone said:

ncis'in bu sezonu ilginç bir noktaya gidiyor. oynanılan mind game'i çok sevdim.
sezon sonu 2 bölümüne geldik gerçi ama, bir sezon boyunca hazırladıkları olayı 23'de enteresan bir boyuta taşıdılar.
24 epey deli dolu geçecek gibi.

Bayağa deli dolu geçti. Sonunda olanlar... Gelde bekle şimdi eylüle kadar :(
Sosyal ağlarda paylaş

• 9 ay sonra ...
bu dizi çok iyi ya. klasik csi'lardan farkı dizideki karakterlerin her birinin kendince baya orijinal olması. olaylar çoğu bölümde vasat olsa da karakterlerin diyalogları ve kendi aralarındaki muhabbetler izletiyor kendisini.

sonunda her şekilde amerika fuck yeah dese de olabildiğince objektif bakıyor olaylara. 10. sezonu şu anda amerika'da en çok izlenen dizi. 22 küsür milyon adam izliyor bir bölümünü.

http://www.zap2it.com/tv/ratings/zap-season-ratings,0,1937498.htmlstory

bu ara oturdum 7-8-9-10. sezonları izledim. 10. devam ediyor zaten. böyle zaman geçirmelik olarak çok iyi.

fox crime'da da eski sezonlarını veriyorlar arada.
Sosyal ağlarda paylaş

olayların kötü olması diyalogların ve rollerin kötü olduğu manasına gelmez. sonuçta amerika'da yayınlanan ve vatansever bir dizi olması, amerika dışındaki olayları "mümkün olduğunca" objektif anlattığı gerçeğini de değiştirmez.

mesajda sıkıntı yok. dünyayı siyah beyaz gören kafa yapısında (veya yapında) sorun var.
Sosyal ağlarda paylaş

suç araştırma dizisi sonuçta. her bölüm ayrı olay var. o yüzden vasat olması normal olayların. ama karakter ilişkileri, kendi aralarında espriler falan izletiyor diziyi.

dünyayla alakalı mevzuda ise mossad'ın oldukça acımasız ve kanundışı yollar kullandığını her fırsatta söylüyorlar ve gösteriyorlar mesela. ama sonuçta bunu da "etrafı düşmanlarla çevrili bir ulusu koruma" görevine dayandırıyorlar.

cia ve benzeri kuruluşların 80ler'de 90'larda dünyanın ebesini bellediğini anlatıyorlar ama şu anda bunun değiştiğini söylüyorlar. eskisi gibi değil olaylar artık daha usluyuz havası veriyorlar.

bir taraftan alıp bir taraftan veriyorlar yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...