Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NCIS

Bone

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 5 ay sonra ...
  • 5 ay sonra ...
biliyorum monster of the week temalı diziler patidekilerin ilgi alanı değil,
ama bu mesajı okuyorsanız mutlaka 8. sezonun 8 ve 9. bölümlerini izlesin.
şahane bölümlerdi, hepinize tavsiye ederim. özellikle ajan temalı hikayeleri sevenlerin hoşuna gider diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

eski bölümleri güzeldir. direk başla izlemeye yeni bölümlerden ama yavaş yavaş ilk bölümleride izle. Karakterler nekadar yaşlanmış çok şaşırdım geçenlerde ilk sezon bölümlerinden birine denk geldim digiturk'te. abovv felaket. Tony bildiğin 10 kilo falan almış.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Bone said:

biliyorum monster of the week temalı diziler patidekilerin ilgi alanı değil,
ama bu mesajı okuyorsanız mutlaka 8. sezonun 8 ve 9. bölümlerini izlesin.
şahane bölümlerdi, hepinize tavsiye ederim. özellikle ajan temalı hikayeleri sevenlerin hoşuna gider diye düşünüyorum.

tavsiyen üzerine izledim şimdi ancak karakterlere yakınlığım olmamasından olacak çok sarmadı. her detayı da anlamadım tabi ki.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...

"9. sezon sıkıcı ilerliyor, her bölüm birbirinin tekrarı gibi oluyor, belki bu son sezon olabilir" diyordum,
ama reytinglerde 1. sıraya çıkmış.
hatta mark harmon david letterman'a konuk olmuş felan...

wiki'den:

6 kasım primetime serilerin kıyaslaması http://www.zap2it.com/tv/ratings/zap-season-ratings,0,1937498.htmlstory

gerçi 21milyon seyircisi varmış ama türkiye'de popüler değil yine de...

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
çok etkileyici bir sezon geçmiyor. ilginç bir hikaye var geride ama animelerdeki gibi "arc" şeklinde olmayınca senaryo bir türlü ilerlemiyor.
sezon sonuna saklıyorlar herhalde ama bütün sezona yaysalar en azından zevkli birşeyler izlemiş gibi olurduk.

ziva'nın aşk yaşamı üstüne geçiyor son bölümler.
ziva biriyle sevişse de biz de mutlu olsak, senaryo sonra güzelce devam etse felan.

x-files aklıma geliyor her defasında. insanlar scully ile mulder'ın sevişmesini beklemişti onca bölüm, en sonunda seviştiklerinde bir "oh" çekmişti. bu da o tribi andırıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...