Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 The Mentalist, Lie To Me, NCIS, Criminal Minds gibi diziler bir Chuck kadar değer görmüyor patide, üzücü :) Bir tek ben izliyorum demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 F.U.! e,l. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 şunu nicis diye okuyup duruyorum. köpek çişini şartlıyolar paso diye düşünüyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 tony'nin suratını görmek neşe katıyor insana ya magnum pi, miami vice parodisi resmen adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 haa demek bone buralardan bu kadar postu halleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 abi hastasıyım gibbs'in. böyle süper bir baba figuru gibi. üzüldüm gerçi 19. bölümdeki haline ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 8. sezon çok güzel bir bölümle başladı. şahane süslemişler. bu bölüm gibi bir bilgisayar oyunu güzel olurdu aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 şu şarkıyı dinlemeden geçen haftalar işkence gibi oluyor ya. üşüyoruz gibbs reis :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 biliyorum monster of the week temalı diziler patidekilerin ilgi alanı değil, ama bu mesajı okuyorsanız mutlaka 8. sezonun 8 ve 9. bölümlerini izlesin. şahane bölümlerdi, hepinize tavsiye ederim. özellikle ajan temalı hikayeleri sevenlerin hoşuna gider diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 hiç başka bölüm izlemeden direk izlesek anlar mıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 anlarsın diye düşünüyorum. gecmişte olan olaylardan bilmen gerekenleri bölüme koymuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 eski bölümleri güzeldir. direk başla izlemeye yeni bölümlerden ama yavaş yavaş ilk bölümleride izle. Karakterler nekadar yaşlanmış çok şaşırdım geçenlerde ilk sezon bölümlerinden birine denk geldim digiturk'te. abovv felaket. Tony bildiğin 10 kilo falan almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 bu arada 8-14 izlemeyin. tüm 8 sezonu izlemediyseniz pek bir zevki olmaz. eski bölümlere bol bol gönderme içeriyor. onu mutlaka bir kenara ayırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Bone said: biliyorum monster of the week temalı diziler patidekilerin ilgi alanı değil, ama bu mesajı okuyorsanız mutlaka 8. sezonun 8 ve 9. bölümlerini izlesin. şahane bölümlerdi, hepinize tavsiye ederim. özellikle ajan temalı hikayeleri sevenlerin hoşuna gider diye düşünüyorum. tavsiyen üzerine izledim şimdi ancak karakterlere yakınlığım olmamasından olacak çok sarmadı. her detayı da anlamadım tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 küstün mü lan niye cevap vermedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 8. sezonda 20-24 arası oldukça heyecanlıydı, soğuk savaş dönemi ajanlığı gibi hissettirdi. özellikle 22'yi çok beğendim. ulan sonunda yine sürpriz bir event çıktı, bir sonraki sezonu nasıl bekliycez ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 yeni sezonun ilk bölümü baya güzeldi. derin bir senaryo arcı olcak gibi hissettirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Bone said: yeni sezonun ilk bölümü baya güzeldi. derin bir senaryo arcı olcak gibi hissettirdi. Gayet iyidi. Gibbs sezon 6 daki gibi mevzuya müdahele edicek. Çok güzel bölümler bizi bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 vay patide benden başka izleyenler de varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 nays baya iyi başladı bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 "9. sezon sıkıcı ilerliyor, her bölüm birbirinin tekrarı gibi oluyor, belki bu son sezon olabilir" diyordum, ama reytinglerde 1. sıraya çıkmış. hatta mark harmon david letterman'a konuk olmuş felan... wiki'den: 6 kasım primetime serilerin kıyaslaması http://www.zap2it.com/tv/ratings/zap-season-ratings,0,1937498.htmlstory gerçi 21milyon seyircisi varmış ama türkiye'de popüler değil yine de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 çok etkileyici bir sezon geçmiyor. ilginç bir hikaye var geride ama animelerdeki gibi "arc" şeklinde olmayınca senaryo bir türlü ilerlemiyor. sezon sonuna saklıyorlar herhalde ama bütün sezona yaysalar en azından zevkli birşeyler izlemiş gibi olurduk. ziva'nın aşk yaşamı üstüne geçiyor son bölümler. ziva biriyle sevişse de biz de mutlu olsak, senaryo sonra güzelce devam etse felan. x-files aklıma geliyor her defasında. insanlar scully ile mulder'ın sevişmesini beklemişti onca bölüm, en sonunda seviştiklerinde bir "oh" çekmişti. bu da o tribi andırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 dizi 200. bölüme ulaşmış. ilginç bir bölümdü, anime tadında hazırlamışlar. ayrıca recap gibin olmuş bölüm, maziyi felan anmış bolca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 abi nasıl bir topic olmuş bu sdf http://i0.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/003/619/Untitled-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 sırf cevap yazılmış olsun diye fake hesap açıp post attım başlığa. şu üstteki de benim fake'im mesela. sadsmiley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar