Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Arkada$Lar geçen gazetede okudum Rus hatunun biri insanIn iç organLarInI görebiLliyormu$ ve bu testLerLede doğru oLduğu onayLanmI$.[signature][hline]icQ=135954330 Ema apLadan iyi Quote Ema apLadan iyi İmza Ema apladan iyi konu açma Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Bana ne yararı var. İsterse böcekçe konussun bana yararı yoksa bir işe yaramaz.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 vay bea o kızdan iyi doktor olur[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 http://www.bombalar.net/index.aspx?uid=&w=[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 trilyon avina katilsin trilyonluk cantayi secsin.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 ruslarda böyle bir sistem varmış zaten ennem söyledi.. çok bilmiş bir de bana öğretsin bari ehehe.. ne güzel ya, karşıdakinin iç organlarındaki hastalıkları felan görebiliyorsun.. başka biri konsantrasyon ile uzaktaki yerleri veya geçmişteki olayları görebiliyor (fbi'ın mı ne bu konu üzerinde çalışmaları vardı bu tip insanları toparlıyormuş - discovery channelda gördüm) niye bende bu tip özellikler olmuyor ya o kadar istedim uğraştım felan.. demek isteyince olmuyor..[signature][hline]Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Örümcek Adam, Lord Soth, Kenshin, Cyborg Ninja, Predator, Kurt, Garou, Minigun, Katana, Fallout, Starcraft, Dungeon Keeper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Traşşşş![signature][hline]"Bir önyargıyı yoketmek, bir atomu parçalamaktan çok daha zordur " Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 said: Black1ce, 21 January 2004 10:30 tarihinde demiş ki: Traşşşş! traassssssss egitimi veriliyor rusyada universitelerde[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Sanmıyorum göz bebeklerinde ne hastalığı olduğu anlaşılabiliyor olsa bile belki budur..[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jinni Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Bioenerji denilen sey sanırım bahsettiğiniz ve evet nedendir genelde Ruslar arasında yaygın. Gen meselesi midir nedir bilinmez. Tabii sadece Rusya'da değil oradaki Türki Cumhuriyetlerde de bir hayli var bu işle uğraşan. Gayet de bilimsel bir olay. Akademik seviyede çalışmalar ve eğitimler veriliyor. Sözün özü: Bioenerjisini kullanan kişi, bu enerjisi ile mesela elini bir röntgen cihazı mantığında hastanın üstünde gezdiriyor ve vücudundaki aksaklıkları tespit edebiliyor. Yine bu insanlar enerjilerini kullanarak masaj yapıyorlar ve tedaviye yönelik oluyor. Dediklerine göre her insanda varmış bu enerji ancak sadece eğitimle kullanılabilirlik düeyine gelirmiş.... filan falan... Boru diil yani :) [Bu mesaj Jinni tarafından 21 January 2004 11:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 bi ara da "cam aglayan" gozunden igne iplik cay takimi,porselen, cam cikarta tipler vardi ne oldu? hepsi kolpa cikti, bu da oyledir buyuk ihtimal[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 bu rusların çoğu sogukta dura dura garıplesmısler bırısı mıknatıs gıbı onu bunu ceker allah 2,3 turkede boyle ozellık versede bızde gururlansak :p[signature][hline]|apache the taksimetre| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 said: zgrw, 21 January 2004 02:53 tarihinde demiş ki: vay bea o kızdan iyi doktor olur doktor değil ordinaryus prof olur o be :)[signature][hline]Where is Anatolia? Hades is Forever Paticik.Com icq :147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 bende ole bi ozellik olsa gider jennifer lopez, beyonce knowles vs. konserlerine damlardim direk :)[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pegasus Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 said: Apache, 21 January 2004 12:36 tarihinde demiş ki: bu rusların çoğu sogukta dura dura garıplesmısler bırısı mıknatıs gıbı onu bunu ceker allah 2,3 turkede boyle ozellık versede bızde gururlansak :p said: Dmx, 21 January 2004 14:16 tarihinde demiş ki: bende ole bi ozellik olsa gider jennifer lopez, beyonce knowles vs. konserlerine damlardim direk :) allah neden türklere böyle bi özellik vermez sorusunun cevabı aha burda.iç organları görüyosa gözü biraz kısıp giysi altınıda görebilir düşüncesiyle böyle bir yetenekte türklerin magandalık oranı %500 artacaktır.kısacası böyle bi özellik türklere verilirse türklere gurur deil sapıklık damgası vurulur.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 said: Dmx, 21 January 2004 14:16 tarihinde demiş ki: bende ole bi ozellik olsa gider jennifer lopez, beyonce knowles vs. konserlerine damlardim direk :) :D[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Bunun gibi olaylar X-Files da bir bölümünde aynen bu kıza benzer bir kız çocuğu böyle birşey görüyordu. Yani duyunca pek şaşırmadım da Hurr.. gazatesınde gorunce inanasım gelmedi pek.[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C0rrUpT Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Yavv o Yetenek bende olcak neler neler yaparım.Ornegın barlardan cıkmam[Tabı ıc organlarıyla bırlıkte baska yerlerıde gorebılıosa:Pp Dusunsenıze sadece ıc organları goruyosun karsında Mukemmel bır kız var Ve Onun Bagırsaklarını goruson Iyyyyyyy[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Bu haber doğru mu bilmiyorum ama bu tip insanlar var, doğru. hatta bu hastalığa(!) makro bilmemne deniyodu da unuttum.[signature][hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 aferim o kıza :)[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 said: Black1ce, 21 January 2004 10:30 tarihinde demiş ki: Traşşşş! banada boyle gelıyor[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C0rrUpT Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Bencede bu bıraz atıss kategorısıne gırıor[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Bizim türklerde'de unlimited balgam atma var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Üniversitenin adını vermenin nedeni nedir? Oranın kızları daha mı güzel?[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 İlk kez duydum.[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar