Venator Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Oyle tuymek yok =) Gecen hafta 5 kisiydik bu hafta da en az 5 kisi olcak :P Ben burdayım bu arada arad bi bakıyo olucam, siz I.P. numarasını yazın ben oyuna gireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 ben şahsen ip bekliyorum, hazır ve nazırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 evet geldim bakalım ip verin İngiltere'nin daha yapması gereken çok işi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Aktif nerdesin butun ahali senin host olmanı bekliyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 başka sunucu olmayı deneyebilecek kimse var mı? gerçi en azından 5 kişi lazım gene. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 ceyrek gece cok pis tuyerim :P wow dan geldim direk geri kacarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 aktiftablet said: Haftasonalrı akşamları oynuypruz işte. Cumartesi yine akşam toplanırız 8 gibi. ya işte şu 'gibi' kısmını düşünmeyin arkadaşlar, 8 dedi mi herkesin gelmiş olması lazım. yoksa olmuyor bu iş. black temple raidlemeyecen ya viktor, frostmane'de lvl kastığını biliyoruz. (:P) gideceksen de kontrol edersin 10-15dk sonra ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Biraz bekleyin 8:30-8:40a kadar gelmezse baska bi host deneriz de bekleyelim biraz daha belki acil is cıktı vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 yok blacktemple dan daha onemli isim var paladin whine hazirliycam daha :P (26 yim ve level kasmak iskence vur vur olmuyolar anasini satiyim :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 9 oldu enrdeyse ve hala bir hariekt yok -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 ya başka host deneyelim bari, bu arada gelirse gelir aktif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Ben olamam NAT arkasındayım :/ Viktor ya da sam siz olabiliyo musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 bende nat arkasindayim gecen hafta denemsitik olmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 bende de modem firewall var, ip 10.0.0.x filan. hangi portları istiyordu biliyor muyuz hoi2? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 eh olmayacak herhalde bu iş.Haftaya buluşmamak üzere sağlıcakla kalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 yarın tekrar 8'de buluşalım o halde. zaten bunu tahmin edip pazarı yedeğe almak için cmt demiştik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 efsane thread fakat, 465 mesaj sonucu = 6 ay gameplay "kantır atarım her zaman abi np" mantığıyla paradox oyunlarına yaklaşılmaması gerektiğinin yaşayan anıtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Bu arada kusura bakmayın ama benim pazartesiye 2 tane projem var ve bugun oyuna gelicem diye bu aksam lab'a ugramadım bile calısamadım; yani yarın aksamımı kesinlikle orda gecirmem lazım. Yarınki oyuna ben gelemiyorum kusura bakmayın. Eger gelemiyosanız onceden soyleyin de bari, hani mesela bilsem bugune labda kalırdım yarına bos olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 hak vermemek elde değil cidden. ben de wow arena maçımız yapılacaktı onu iptal ettirdim, ayıp oldu insanlara yok yere. isterseniz bırakalım bu işi, sonu gelmeyecek. ben de önümüzdeki ay zaten şehir dışında olacağım bir süre muhtemelen. savaş başlarken yarısında kalacağımıza şimdi bırakabiliriz. bu kadar eziyete değen birşey yok ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 olmiycak bu boyle abstan belli yani ciddiye alip planalrini iptal edenelrin zamanina yazik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Ben oynayamıycam. İsterseniz saveleri gönderiyim. Cumartesi boyunca bilgisayara ulaşabilme fırsatım hiç olmadı. Özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 iyi o halde iptal ettik bu işi, insan kalmadı zaten. server olma meselesi de var kaldı ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 birdahada paradox oyunalrina multi paticikten kimse teklif etmesin yani bu konuda kapak olsun boylece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 benim bi sorum var. nası adam olmıyan bi yere transport gemileriyle adam cıkarabiliriz? illa ambitious assault mu yapmam gerek? ingilterede sadece adam olmıyan yerlerde coastal fort yok onlara da ben adam cıkaramıyorum. diger yerlere cıkarmaya basladıgım anda 123123 tane gemi gelip dövüp gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Ben kardeşimlen oynuyorum süper gidiyoruz. O SOvyetleri aldı ben USA'yı. USA'Yı stalinist yaptım komintern olduk süper oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar