Venator Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Ben burdayım valla zaten, sizi bekliyorum. Sam ile Viktor da gelir herhalde az sonra, hostumuz Gimli ile efeyi bekliyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 behran ortalıklarda yok İngiltere ben olacağım sanırım.Bütün dünyayı kontrol etmekte zor iş yaf :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 hangi versiyon ben de gelirim ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 lucretia85 said: behran ortalıklarda yok İngiltere ben olacağım sanırım.Bütün dünyayı kontrol etmekte zor iş yaf :) Daha yarım saatimiz var, gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 versiyon diyorum! bende herhangi bi ek paketi yok olur mu? :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Valla mulgear ulkeler vs dagıltı artık 6 kisi var su anda kime versek seni dengeyi bozabilirsin; zaten majorlar bitti macaristan vs gibi ulkeler kaldı, gelebiliyosan gel derim ama yani son dakika olur. HoI2 + Doomsday 1.3a patchi + Armageddon 1.1 patchi. Checksum GKCW olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 patch ler yok malesef :/ neyse iyi oyunlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 eheh gölge ben de baktım, 39-40'dan sonra geliyor bana da doktrincilerin çoğu. ha bu arada, ticaret için sabit kur değerlerimi yazayım şimdiden, ocak 2'de başlarız direkt. (:P) herşeyi satıyorum, supplies alıyorum: 1 money = 2 supplies 1 rare = 1 supplies 2 metal = 1 supplies 4 energy = 1 supplies teamspeak sunucusu hangisi bugün? ben hoi2 odasındayım, bekliyorum. toplanalım artık çünkü ancak başlarız çökmeydi mökmeydi derken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Lan, o kadar fazla energy'i napıcam ben o zaman energy alcak yok mu :P Giriyorum bu arada kanala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 85.103.41.247 teamspeak sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Gimli, efe ve behran(geliyosan) sizi bekliyoruz efenim :P Herkes kanalda toplandık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ben de durmadna cokuyor, bir reset. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 hmmn murat da crash etti de. bu kadar kisi cok zor oluyor 2 grup falan mi yapsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Efenim birkaç soru: -Bu valkyrie net midir nedir ondan ben birşey anlamadım. -Bu checksum nereden bakılıyor yaw? -Haftaya yeni oyun yapacak mısınız? Yoksa aynısına mı devam edeceksiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Devam edeceğiz ama istersen yer bulabilirsin devam eden oyunda, daha iyi bilenler cevap versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Devamı olcak sanırım, cok yavas ilerliyo oyun zaten multide anca 1 ay yapabildik daha; yani bugun kassak herhalde biraz da hız artsa en fazla 38e geliriz. Gelecek hafta gelebilirsin aksiyona katilmaya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Takılma ve crash olamsa ilerler aslında, ama savaşlar başlayınca lag artacak diye korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Dogu cephesi basladigi anda crash etmezse cok sansliyiz demektir hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 bence haftalik save atalim durmadan crash ediyor pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 eh yani ne diyeyim.. arkadaşlar, anlaştığımız saatte buluşup oynayamayacaksak iptal edelim bu işi. hiç gerek yok bir saat bekletmeye insanları kanalda. ya da o saate işiniz olacaksa söyleyin ona göre ayarlayalım. 19 dedim herkes yemiş içmiş olur diye, o saatten sonra yemek yiyorsanız söyleyin, 20 yaparız, 21 yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 katiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 eee bidahaki deneme en zaman belirliyelim bari bir hafta oncedende ehrkes isini oan groe ayarlasin yemegini yesin alisverisini yapsin cisini yapsin sifonu ceksin oyundan once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Bence de. Bi de alternatif bi host olusturalım diyorum, host olabilecek kimler var burda? Ben olamam 1mbit'i paylasıyorum ev arkadasımla; ama kim olmak istiyosa ayarlayalım olmadı da hazır olsun bi sonraki oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 4mb yaptiriyorum, yarin bende olabilirim baglanti musait gelsimeleri bekleyin (su anda 512k :/) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ben oyunu çekiyorum şu an, ayrıca host da olabilirim 1 mb bağlantım var. ama önce biraz alıştırma yapmam gerek çünkü oyunu daha önce hiç oynamadım. medieval'i falan çok sevdiğimden fazla sıkıntıya düşmem diye düşünüyorum. neyse, oyunları ben kurabilirim hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar