Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearts of Iron 2 Hamachi derneği

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla mulgear ulkeler vs dagıltı artık 6 kisi var su anda kime versek seni dengeyi bozabilirsin; zaten majorlar bitti macaristan vs gibi ulkeler kaldı, gelebiliyosan gel derim ama yani son dakika olur.

HoI2 + Doomsday 1.3a patchi + Armageddon 1.1 patchi. Checksum GKCW olması lazım.
Mesaj tarihi:
eheh gölge ben de baktım, 39-40'dan sonra geliyor bana da doktrincilerin çoğu.

ha bu arada, ticaret için sabit kur değerlerimi yazayım şimdiden, ocak 2'de başlarız direkt. (:P)

herşeyi satıyorum, supplies alıyorum:
1 money = 2 supplies
1 rare = 1 supplies
2 metal = 1 supplies
4 energy = 1 supplies

teamspeak sunucusu hangisi bugün?

ben hoi2 odasındayım, bekliyorum. toplanalım artık çünkü ancak başlarız çökmeydi mökmeydi derken.
Mesaj tarihi:
Efenim birkaç soru:
-Bu valkyrie net midir nedir ondan ben birşey anlamadım.
-Bu checksum nereden bakılıyor yaw?
-Haftaya yeni oyun yapacak mısınız? Yoksa aynısına mı devam edeceksiniz?
Mesaj tarihi:
Devamı olcak sanırım, cok yavas ilerliyo oyun zaten multide anca 1 ay yapabildik daha; yani bugun kassak herhalde biraz da hız artsa en fazla 38e geliriz. Gelecek hafta gelebilirsin aksiyona katilmaya :P
Mesaj tarihi:
eh yani ne diyeyim..

arkadaşlar, anlaştığımız saatte buluşup oynayamayacaksak iptal edelim bu işi. hiç gerek yok bir saat bekletmeye insanları kanalda. ya da o saate işiniz olacaksa söyleyin ona göre ayarlayalım.

19 dedim herkes yemiş içmiş olur diye, o saatten sonra yemek yiyorsanız söyleyin, 20 yaparız, 21 yaparız.
Mesaj tarihi:
Bence de. Bi de alternatif bi host olusturalım diyorum, host olabilecek kimler var burda? Ben olamam 1mbit'i paylasıyorum ev arkadasımla; ama kim olmak istiyosa ayarlayalım olmadı da hazır olsun bi sonraki oyuna.
Mesaj tarihi:
ben oyunu çekiyorum şu an, ayrıca host da olabilirim 1 mb bağlantım var. ama önce biraz alıştırma yapmam gerek çünkü oyunu daha önce hiç oynamadım. medieval'i falan çok sevdiğimden fazla sıkıntıya düşmem diye düşünüyorum. neyse, oyunları ben kurabilirim hehe :)
  • Yeni Oluştur...