aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 88.240.25.204 yeni teamspeak sunucunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 murat aradi (gimli) elektirklerini kesmisler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Oeh bekleyelim bari belki gelir kısa surede... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Biz HoI2 kanalındayız bu arada, siz gelin Gimli'nin eltkrikler gelince baslayalım bekliyoruz. Gelmiyosa da saglık olsun napalım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 En azından kimlerin ciddi ciddi oynayacağını gördük. Yeni bi zaman kararlaştırırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Şimdi haftaiçi akşam ya da gece ya da haftasonu gündüz? Bana uyar gb şimdilik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Yarın uyar bana madem bugun oyun yok kasıp finale calısıp da yarına gelebileyim bari. Yarın oglen/aksam olur; hafta icin olucaksa ptesi ve salı olmaz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 venator yarına ayarlayabileceğimizi söyledi. o halde saatlerimizi ayarlayalım benim işaretimle: 3, 2, 1.. şimdi! yarın (pazar) gene 15'te buluşuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 yarin ben yokum sansa koskoca haftada esnetemiycegim bir pazar 12-16 arasi onun disinda ehrgun her saat olur gece 5 deyin gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 O zaman yarın aksam yapalım? Saat 6 gibi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 yapalim simdi ben yatiyorum herke ciakrsin boyel bir tablo kursa antremana derse filan gider gibi su gunlerde devamli bosum su gunelr gelemem diye ortak bir gunle saat belirliyelim atiyorum carsamba 17 den 22 ye gibi herkes buna ciddi uysun ben soyledim pazar gunleri 12-16 arasi haric her gun her saat uyar programimi rahat esnetebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 pazar 15te kanaldayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 ok pazar 19:00 o halde. herkes yesin, içsin vs.. bana hergün, her saat uygun. diğer arkadaşlar da yazarsa iyi olur. haftada bir günden fazla oynamaya çalışalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Pazar 19:00 tamamdır gelirim büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 o kadar da heveslenmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ben de kostur kostur bilgisyari acmistim tam heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Daha 4 saat var efenim sakin =) Herkes geliyo bu arada deil mi dunden? Sorunu olan yok herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 İzleyici olabiliyoz mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Bi sorun mu vardı gencler, bakıyorum parti yapıyomussunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 yarın iki finalim birden olmasa hepinizi ezecektim ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Benim de yarın var zaten ama dersime iyi calıstım dun gece. Konrad Zuse elimin altında zaten dedim calıs benim icin data structures, hemen abi dedi :P Bu aksam oyunda anlatıcak bana herseyi. Makinacı arkadaslar da varsa soyliym Porsche'a da size yardım eder seker adamdır B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 bende ki tek land doctrine cikartabilitesi olan kisinin yetenegi 1 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Hmm niye acaba bunu bi daha oturup dusunelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Yavastan toplansak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar