unac Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 bu marka hakkında genel olarak düşüncelerinizi yazar mısınız? hiç aklımda yoktu bu marka ama son zamanlarda hoşuma gitmeye başladı ciddi ciddi.. mesela şu arabaya değer gibi bu kadar fiyat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 ben 1 sene 156 kullandım.sorunsuz ve gayet güzel bir araba. aynı sınıf araçlar içinde sanki daha şık daha estetik ve daha kaliteli gibiler.tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Şimdi BMWciler gelir bu başlığa öyle bir saparki konudan :) Genel olarak alfaları stil ama dayanıksız bir imajı var ve 2. elde çok para kaybediyor. Servisleri pahalı ve en genel problem belli bir kmden sonra yağ yakıyor motorları. Butun bunlar bir kenara ünlü düşünür Jeremy Clarkson'un dediği gibi "Bir Alfa'ya binmeden petrolhead olamazsın!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 156 selespeed oneririm zaten herkese, yalniz 20 milyar civari alinabilecek bir araçtir ikinci elde, gecen yaz alindi bir adet.. Memnunuz. Gayet ii araçlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Alfa'da şu anda BMW'de üst düzey çalışmış bi amca yine üst düzey olarak çalışıyo. Bu yüzden artık daha da iyi, ama önceki alfalar da kötü değildi. 95 model falan alırsanız tabii pek hoş olmaz da :D Bi de 2. elde fazla piyasası olmadığı için bayaa ucuzlar. Bi de bi arkadaş da almayı düşünüyo, onun için içini falan inceliyodum, şeyi farkettim: şimdiki Golf'te bulunan müzik sisteminin aynısı bu 147lerde falan var. hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 alfa brera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Alman bi yönetici başına geçtiğinden beri süper kaliteli arabalar üretmeye başladılar. Senin gösterdiğin araba 156, bu yeni üretimden değil. Ama yinede iyi bir araçtır... Alfa Romeo iyi bi markadır aslında özünde. Ama türkiyedeki ön yargı, servislerin kötülüğü ve tofaşla yan yana satılmalarıın verdiği imaj kaybı yüzünden pek rağbet yok ülkemizde. bu da 2. el fiyatlarının çok düşük olmasına sebep oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 yalnız 159ların fiyatlara baktınız mı hiç :D uçmuş gidiyolar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 156 ya kıyasla daha pahalı tabi ama istedikleri fiyatı sonuna kadar hak ediyorlar. 35.000 euroya başka 1.9 dizel otomatik vites full e yakın, BMW 3 serisi kalitesinde bi araba başka hangi marka veriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Bence en iyi çizgilere sahip araçtır 156 sonrasında 159 serisi. araç süperde üretimden kalktığı için almazdım sanırım. yani aslında o arabayı aldığında diğerlerinin yanında farkın war ama 159 yanına gelirse büyük hezimet.. i think so.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Bende baya beğeniyorum. Bir ara eniştemde vardı 155 2.0 150HP'lik olanlarından da 65 yaşında adamın tadı damağında kalmış nası gidiyodu biliyomusun diyo :) Ancak parçaları çok pahalıymış mecbur sattılar. 156 almasını önerdim de yanaşmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 arkadaşta 156 2.0 vardı(o attığın linkteki kasadan). adam takla attı araba yandı fln ama adama o kazada hiç bişi olmadı 1-2 yanıl dışında... sağlammış yani :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Ya ciddi kazalarda hangi araba ne kadar sağlam tamamen şans meselesi. Millet fiat bisle 40 takla atıyo içinden sağlam çıkıyo falan... Bizim bir tanıdığımız mercedes S-class la kaza yaptı da öldü. Yandan motorsikletli çaptı hemde ondan. Işık adama yeşil yanıyormuş, motorcu da geçerdim derken yandan sürücü kapısından çarpmış. Motorcu kaskıyla yan camdan adama kafayı gömmüş, beyin kanamasından hastaneye giderken öldü adamcağız... Belli olmuyo yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 tandığınız çok bahtsızmış... benim o dediğim arkadaşta kemer fln takılıymış. enkazı kaldırırken ibre 140 ı gösteriyomuş. yani ciddi bi takla baya bi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 yalnız can alıcı soru şu: "yedek parça fiyatları ve bulunma olayı nasıl?" bilen var mı bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Aslında 156 dan sonraki modeller nispeten daha bol diyebiliriz. Daha önce Alfalar uzun süre distribütör sıkıntısı yaşamıştı. Yinede bi araştırmak gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 "sorunludur, orasından burasından ses gelir, sağlam değildir, dayanıklı değildir, narindir kötü yola gelmez, düzenli olarak varyatörü bozulur, ikinci elde para etmez, çok yakar vs. vs. ama alfa romeo bir tutkudur ve vazgeçilemez. mantıkla değil duyguyla alınacak bi arabadır, karizması yeter. ülkemizde araba bir yatırım aracı olarak görülmeye devam ettikçe alfa romeo da hak ettiği değeri elde edemeyecektir. ikinci elde fiyatı çok düşüyomuş, galericimisin kardeşim ticaretini mi yapıyosun bu işin, napıcaksın sen ikinci elini, al bin işte, keyfine bak, araba bi keyif işidir. keyif için değil ihtiyaç için alıyosan alınacak bi araba değil orası ayrı. sevmiyosanız almayın kardeşim, gidin alman arabası alın. araba dediğin sahibini tatmin etmeli. sırf daha dayanıklı diye sevmediğim ve keyif alamayacağım arabaya neden para vereyim. şahsen arabayı biyere park edince ufak çocukların "olm gelin lan, arabaya bak" diye arabanın etrafına toplaşması bana yetiyor, varsın sorunlu olsun." ekşi sözlükte biri yazmış.. hoşuma gitti doğrusu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 '96 Alfa 145 var bizde, bakımları yapıldığında sorun çıkarmıyor. Ama diğer arabalara oranla daha özenli bakılmalı. Bizim motor boxer, şu ana kadar bir sorun çıkarmadı, 11 yaşındayken triger değişti, (iyi bile dayandı) bir de egsoz değişti. Twin Spark motorlarda varyatör problemini gideren bir parça var, twin spark alırsanız (147, 156) onu taktırmayı unutmayın. Yakıt tüketimi ortalamaya göre yüksektir. Twin Spark'lar nispeten daha tutumludur. 2.5 V6 sakin kullanımda iyidir ama basınca içer haliyle. Bir de 26 500 e bunu tercih ederim ben :D (kırmızı döşeme renklerini siyahla değiştirirdim tabi) http://www.sahibinden.com/alfa_bayrak_3000_cc_200_hpWQQaXQQ4727457WQQpXQQdisplayitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Selam, Kaç km'de değiştirdin triger kayışını? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Redogski said: arkadaşta 156 2.0 vardı(o attığın linkteki kasadan). adam takla attı araba yandı fln ama adama o kazada hiç bişi olmadı 1-2 yanıl dışında... sağlammış yani :D. adam araba alacak dediğin lafa baq bravo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 paramecium said: Selam, Kaç km'de değiştirdin triger kayışını? Saygılar. Standart araçlarla kıyaslamamak lazım bizim aracı, 30600 de değişti, ama 11 senedir aynı kayış duruyordu. Tavsiye edilen değişim 40000 km. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 11 yaşında araba 30 bin km de mi? Çok az km yapmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 ehue benimkisi 5 aylik araba 8500 km yapmis durumdayim. 30k ya yil sonuna kadar varacagim bu gidisle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 alfa nin tabut tipi fiat arabalari gibi buyukcene dikdortgen kutu dizayni hosuma gitmiyor. benim ordan antipatimi kazandi yillarca. zamaninda haddimi bir hayli asarak tempranin hallicesi diyerek isi abartmisligim bile var, kabul ediyorum. ama gunumuz arac dizaynlarina baktigimiz zaman cogu markadaki, insan donup cidden de alfa nin ozellikle on tarafta bir cok markadan yillarca onde gitmis oldugunu simdi farkediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Selam, Triger değişimini sorma nedenim, aracın 11 sene boyunca ne denli yoğun kullanıldığını öğrenmek içindi. 11 yıl için 30-40bin km çok fazla değil. Araç yıpranacak fırsat bulamamış. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar