Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 4 elemental orc şamanı oynayan aynı arkadaş, düzeneği bu: yanında da bir tane healer orc şamanı oynayan başka birisi. videosu da aşağıda, dediğine göre 2k rating'i geçmiş heh sıkıysa retridinlerle yapsın aynısını diyorum sadece. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 2k rating? ss or it didnt happen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 filmi buradan aldım, karakter bilgileri için: http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=50089 armory açılmıyor bende, isteyen bakabilir. gerçi 2k+ rating s2 içindir sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 tam farmer makinası yapmış ama adam ehahe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 bu adam çok küfür yiyordur eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 get a life bu durum icin soylenebilecek en guzel sey O_o oeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 "vay işsizin evladı" diyesim gelmedi diil bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 kendi işsiz olabilir de işsizin evladı olduğunu sanmıyorum ehueh, 6 tane monitör dizmiş eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 yalnız basıma gelse korkunc olur, hoş zamanında gelmişti, av deice blood'a tıramanırken tependen 6 tesla coil yedm bi kez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 abi şizofren gibi adam. bide cümle kurarken her kelimeyi bi karakter söylese tam manyak olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Bu adam ganklenmez de :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 yanliz burda bi arkadasi da resto shamanla giriyo 2 kisiler. 5 tane elemental shaman ile heroic sethekk yaptigi videosu felanda vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 öeh totembathe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Dün gece, WSG'de 5 warlock oynadan bir adam ile kapıştım. Evet, evet 5 warlock oynuodu abi. İlk başta farkına varmadım ama aynı anda 5 felhunter, 5 siphon life, 5 corruption yiyince noluyoruz dedim. 5 Siphon Life, 5 Corruption aynı anda ticklediğinde ne olduğunu tahmin etmek istemezsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 tek kişi 4 karakterle mi oynuyor? aynı anda? bi sktrp gitsin ekndine bir hayat kursun yada allahından bulsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 eskiden öle bi lock vardı gnome avde oynuyodu genelde, 5x shadow bolt+5x firebolt+5x corution atıyodu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 50x olanda var ehuheuh insan taklidi yapan uzaylı bunlar http://www.dual-boxing.com/forums2/viewtopic.php?t=498&start=0 ve http://www.gameslah.com/evolution/iboxing.htm yuh yuh yuh uha uha çuş http://www.sirlin.net/archive/the-man-who-would-solo-a-40-man-raid/ aynı anda 40 karakterle molten core yapıor amca =) http://i183.photobucket.com/albums/x45/Xzin-WoW/ZinsWarlockLayoutv1.jpg super bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Videoyu izlemenizi tavsiye ediyorum etraf totem dolu aynı anda 4 tane bolt 4 shock zaten oyunlar hemen bitiyor lol çocuğun video sonunda verdiği msg da cabası olasılıklar bitmez =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Dün oynarken Ab de denk geldim 3 hunter 1 shaman kullanıyordu adam. Allah'tan eşyaları koftiydi ortalarına blade flurry ile atlayınca yatı yatıveriyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Yuh aylık $1000 dolar gibi bi para gidiyomuş sanırım, elektirik soğutma falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 600 dolar sırf aylık oyun parası işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 sasirmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 eu serverlarında görmedim ben boxin flm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedemptioN Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Günde 18 saat oyun başında olduğum için ruh hastası zannediyordum kendimi. İçim rahatladı bunları görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 RedemptioN said: Günde 18 saat oyun başında olduğum için ruh hastası zannediyordum kendimi. İçim rahatladı bunları görünce. rahatlamasın hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar