varsýnolsun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Millet arada bir ufak tefek parlak şeyler anlık belirip kayboluyor.Böyle etki gösterecek kadar güçlü bi ilaç kullanmıyorum.Bu konuda tecrübesi olan varsa fikir verebilir mi ?Doktora anlatırsam iyice deli damgası yiyecem artıkın bi hal çare gözünüzü seviyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 ufak tefek parlak şeyler açsana biraz daha, bir ihtimal kan şekerin falan düşüyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 bi iki kere beni afallatıcak halisünasyonlar gördüm hehe benimki yorgunluktandı ama. uykusuz kaldığından, yorgunluktan falan olabilir belki. bir de kesin görmeyi beklediğin bir şeye bakarken bir an o şeyi gördüğünü sanabiliyorsun, orda başka bir şey olduğunu fark edene kadar. yüksek beklenti ile ilgili herhalde d: bir kere de öyle bir şey gelmişti başıma heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 bakmadığım yönde şekli belirsiz parlak renkte(neon lambası gibi böyle) bir şey gördüğümü sanıyor da olabilirim görüyor da olabilirim ardeth o yorgunluk ders çalışmaktansa saygılarımı sunuyorum sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 bilmiyorum ama o tür basit şeyler yorgunluktan oluyor olabilir biraz dinlen düzenli beslen falan sonra da geçmezse doktora git diyeceğim ama bu durumda kime gidilir bilmiyorum sinirsel bir problem olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 o göz ile alakalı bir durum yani halüsinasyon değil. ışıkla alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Varsın olsun aynısı bana defalarca oldu. 1 senedir falan olmuyor. Stressten yorgunluktan uzak durmaya çalış. Bilgisayarda fazla vakit geçirme ve televizyon ekranına sakın yakından bakma. Işık çakması diyorum ben ona. Küçükken sadece o ışık çakmasını görürdüm daha sonra bir müddet gözlerim kararırdı. Uzun sürerdi. Büyüyünce iş migrene döndü. Önce ışık çakması,sonra göz kararması ve ardından migren ağrısı giriyor. Ama kendiliğinden kayboldu galiba benimki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 annen yemeklere magic mushroom koyuyordur Laos yerlisi falan ise... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 gözünü sert ovuşturursan da ona benzer şeyler olabiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 varsınolsun said: ardeth o yorgunluk ders çalışmaktansa saygılarımı sunuyorum sana eyvallah d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Annen yediğin yemeklere muskat falan koyuyor olmasın, her yerde baharat diye satılır, fazla alındığında hayal gördürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 legal drug diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Eğer o parlamalar böyle flaş patlaması şeklinde falan oluyorsa doktora doğru yol al.Retinayla alakalı sorunlarda böyle etkiler görülebiliyor.Psikolojik olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 yok abi öyle değil bir şey görüyorum dikkatli bakınca kayboluyor ama arkadaşların bahsettiği yorgunluk vs gibi sebeplerden sanıyorum umuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 beyin kanaması ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Daha ne olm iste millet ne paralar dokuyo gormek icin onlari ahehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spunraider Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 3 harfli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 İyisaatteolsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 cin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Lysergic acid diethylamide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Eye floaters olabilir? http://www.allaboutvision.com/conditions/spotsfloats.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 ufodur ufo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar