Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Halüsinasyon

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Millet arada bir ufak tefek parlak şeyler anlık belirip kayboluyor.Böyle etki gösterecek kadar güçlü bi ilaç kullanmıyorum.Bu konuda tecrübesi olan varsa fikir verebilir mi ?Doktora anlatırsam iyice deli damgası yiyecem artıkın bi hal çare gözünüzü seviyim
Mesaj tarihi:
bi iki kere beni afallatıcak halisünasyonlar gördüm hehe benimki yorgunluktandı ama. uykusuz kaldığından, yorgunluktan falan olabilir belki.

bir de kesin görmeyi beklediğin bir şeye bakarken bir an o şeyi gördüğünü sanabiliyorsun, orda başka bir şey olduğunu fark edene kadar. yüksek beklenti ile ilgili herhalde d: bir kere de öyle bir şey gelmişti başıma heh
Mesaj tarihi:
bakmadığım yönde şekli belirsiz parlak renkte(neon lambası gibi böyle) bir şey gördüğümü sanıyor da olabilirim görüyor da olabilirim

ardeth o yorgunluk ders çalışmaktansa saygılarımı sunuyorum sana
Mesaj tarihi:
bilmiyorum ama o tür basit şeyler yorgunluktan oluyor olabilir biraz dinlen düzenli beslen falan sonra da geçmezse doktora git diyeceğim ama bu durumda kime gidilir bilmiyorum sinirsel bir problem olabilir
Mesaj tarihi:
Varsın olsun aynısı bana defalarca oldu.
1 senedir falan olmuyor. Stressten yorgunluktan uzak durmaya çalış. Bilgisayarda fazla vakit geçirme ve televizyon ekranına sakın yakından bakma.
Işık çakması diyorum ben ona. Küçükken sadece o ışık çakmasını görürdüm daha sonra bir müddet gözlerim kararırdı. Uzun sürerdi.
Büyüyünce iş migrene döndü. Önce ışık çakması,sonra göz kararması ve ardından migren ağrısı giriyor. Ama kendiliğinden kayboldu galiba benimki...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Annen yediğin yemeklere muskat falan koyuyor olmasın, her yerde baharat diye satılır, fazla alındığında hayal gördürür.
  • Yeni Oluştur...