Spastik_Serce Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 evdeki tuvalet harici başka tuvaleti kullanamayanlar buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 laptop elektrik sobası paket sigaram türlü mizah dergilerim olmadan girmem giremem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Onları toplayıp girene kadar bırakırım ben müsait bir yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Ki yapmışlığın var, gördük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 ilkokulda vardı evet d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Askere gidince öğrenirsin heryere zıçmayı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 zaten ondan korkuyorum bi de bi iğne çakıyolarmış iki hafta çok afedersin sçamıomşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 valla istanbul öğrenciysen,yurta kalıyorsan,böbrekler de hafiften rahatsızsa o alışkanlık yalan oluor 2 ay gibi kısa bir surede.ama yeniye alışana kdr da pek fena oluor...off evimin tualetini özledim beeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 zor şey.. pis bişi. bi de pisuvar utangaçlığı var :S oda kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 pisuvar da dikkatli olmaya çalısırım... yanımdaki yanlış yerleri görüp komplexe girmesin diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 bunu aşmalısınız .kesinlikle . bi de bunu kişiselleştirmezsen , toplu bi hale getirirsen başlığıyla güzel bir garbage topici olur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 tuvalet... evin en sevdiğim odası :D seni seviyorum tuvalet..B)- (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Alafranga olan her tuvaleti kullanabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 bende alafranga kullanamıyorum tırmanan bile var onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 iki üç kez alafranga kullandım. her defasında delikten yılan çıkıp içime gircek korkusuyla montla sı.mıştan beter oldum. küçüktüm tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 asıl alaturka nın deliginin icinden bisi cıkar genelde. hatta cıkar direk.cıkcak gibi olmaz. kedi gibi sıcanlar cıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 doğru, alaturka dicektim zaten ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 bir gun elele tutusup yenelim bu fobimizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 kabız bi insanın elini tutmak istemezsin. mazallah kırar mırar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 tuvalet eğitimini başaramamış biri sandım başlıktan uhsuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiokanýmA Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 hayatımda okul tuvaletine bi kere sıcmadım . misafir evindede yapamam. anca işerim fıyyyyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 senelerdir yurtlarda kalıyorum lan kıcım rahat yuzu gormedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Gezdikçe, oraya buraya 2 günden fazla yaşamaya gittikçe alışırsın heralde. Alafranga olsun çamurdan olsun da, alaturkaya ömrümde bi kere şeetmedim açıkçası o.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 öss zamanı geometri test kitabımı almadan girmezdim tuvalete. az çember çözmedim, alan hesaplamadım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 konu biraz kişiselden çok garbıçlıkmış :D zor iş yaw. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar