BonePART Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 eksi sozlukte teorik olarka cevaplasma yasak oldugundan yane siz mesela X uyesine am bit dediginizde size verebilecegi cevap en fazla sizide o listeye yazmak oldugundan kavga cikma sansi yoktur forumd ama siz birine gider am biti derseniz ananiza kufredecegindne kavg cikar ana fark budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Ardeth said: Saeros said: Ardeth said: * burda kocıman resim var o yüzden quote'larken bunu yazmayı daha uygun gördüm çünkü resim çok yer tutuyo kocaman oluyo yani bi resmi quote edicem diye mesaj 3 kat daha çok yer kaplıyor kötü görünüyor bence zaten resim quotelayınca da mesela resim mesajından kendinden bile daha çok yer kaplıyor bence bu mesajın kendisine de bi hakaret ve küçümseyici bi hareket bu yüzden resim quotelarken resmi silip onun yerine böyle kısa kısa yazılar yazarsak çok daha güzel olur nasılsa herkes resmi quoteladığımızı anlıyor deel mi bence anlıyorlar, hem bu şekilde mesajlar da göze daha hoş görünüyor bi tanecik resim her yerde gözükünce pek güzel olmuyor ne de olsa bu yüzden resim quote etmeden herkes BİR KEZ DAHA düşünmeli, bu resmi gerçekten quotelamak istiyor muyum diye, ben düşündüm ve quotelamak yerine bu yazıyı yazdım, böylece insanlık görevimi yerine getirdim ve quoteların kısalmasını daha küçük gözükmesini sağladım. * DOSTUM ÇOK SERT ÇIKMIŞSIN Bu mesajında sanırım "bakkala indim ve brokoli ile yoğurt aldım" demek istemişsin? Yukardaki mesaj gerçek hayat tecrübeleri ile harmanlanmış starbucks kahve çekirdekleri ile birlikte kavrulmuştur. NE STARBUICKS'I LAN KAPİOTLALST!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Ardeth said: . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Yumurtanı yiyim tavuk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 ahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 ques la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Ardeth said: Şu resimlerin her atrafı doldurduğu o sitede nası o resmi buldun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 şöyle oldu http://www.commentsjunkie.com/funny07.shtml (gerçi aslen google'a this room is full of people who think you are funny yazdım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 güzelmiş bu site herkes burdan ayar veriyomuş yeni öğrendim sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 AQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Valla bone argo diyorsun da, bazen mesajlara amk yazıyordum o da yasakmış yönetim uyardı kaç defa. Yani argo da serbest değil ki patide. Veya millet gıcık olduğu bir adamın bok demesini bile direk şikayete basıp şikayet ediyor. Acayip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar