Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Bunun topici vardı ama aramaya üşendim :P ayrıca sadece tasarısının haberiydi, bu kez 1 ocakta resmen uygulanacağı duyuruluyor. Hatta turkcell şimdiden uygulamaya başlamış. NTV sitesinde yazdığına göre *253# yazıp arandığında hat artık gizli numaralardan görüşme kabul etmiyor, bunu da gizli numarayla arayana sayın abonemiz hebele hebele şeklinde bildiiyor. Geri dönüşü de #253# şeklindeymiş. vodafon ve avea 1 ocak işte dediim/dedikleri gibi... kaynak entiiviiemesenbisii said: Öte yandan, GSM operatörlerinden Turkcell, “Gizli Numaradan Arama Kısıtlama Servisi”ni bir süre önce devreye soktu. Gizli numaradan gelen aramaları kabul etmek istemeyen aboneler, bu tür aramaları ücretsiz olarak engelleyebiliyor. Bu hakkını kullanan abonelere yönelik gizli numaradan aramalarda, “Aradığınız kişi gizli numaradan çağrı kabul etmemektedir. Numaranızı görünür yaparak kendisine ulaşabilirsiniz” anonsu yapılıyor. Turkcell’in gizli numaradan arama kısıtlama servisinde, aboneler, gizli aramaları “yıldız 253 kare” yazarak onay tuşuna bastığında engelleyebiliyor. Servis “kare 253 kare” yazılarak onaylandığında ise devre dışı kalıyor. Avea ve Vodafone’un da 1 Ocak 2008 tarihinden itibaren bu servislerini devreye sokmaları bekleniyor. Her iki operatör Telekomünikasyon kurumundan ek süre talebinde bulunmadı. Bu nedenle uygulamaya itiraz hakları bulunmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 gizli numaraya cevap vermeyen insanları anlamıyorum ama gizli numara sapığına karşı güzel bir çözüm. özellikle kızlar çok sevincek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 nesini anlamıyosun ben de onu anlamadım :) beni arıyosan kimsin onu söyle önce. alala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 bu msn den tanımadıklarını eklememk gibi birşey. yani ne bilim adamın şarjı bitmiştir yoldan birini çevirip telefonunu alıp seni aramıştır ve sen aa özel numara diye açmassın. ya da çok yakın bir arkadaşındır msn den ekler ama sen bu kim diye eklemessin. yani açarım telefonu tanımıyosam kapatırım, yada eklerim msn e tanımıoysam bloklayıp silerim bu kadar zor diil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 mayhem baba bunu 20 gün önce söylemişti :D http://forum.paticik.com/read.php?7,2987301 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Gizli sapıklarımla mutluyum, arada çilek diye birini aradıklarını iddaa etseler de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 cozum engellemek deil cozum gizli numar amantiksizliginin ortadan kalkmasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 açıp küfrediyosunuz, genelde birdaha aramıyorlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 SeaGle said: açıp küfrediyosunuz, genelde birdaha aramıyorlar :P yoo arıyolar özellikle bayansan. laftan anlamaz bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 ben seviyorum sapıklarımı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 hakkaten ha, sapık olacan, bi bayanı tutturacan, sana küfür edicek, bi daha aramaz mısın? ararsın. manyak gibi ararsın (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar