LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 evet bjk nin %100 penlatsını bobo gol yaptı Vestel 1-1 Bjk Gol:40.Dk Bobo(Pen.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 LucifeL said: yapma mad sonra uyarı alacan milleti tahrik ediyorsun diye :D edik:bende çok mutluyum :D tahrik etmemek icin editledim o editlenmis hali HDSFSDHFSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 mADmaXimus said: cok mutluyum :D Peki şimdi nasıl hissediyosun ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 evt simdi nasil hissediyorsun 2-1 bitti sesin solugun kesildi anlasilan hayir kuyruk acisi falanmi var isin gucun bos mesaj atip insanlari rahatsiz etmek. Sevilla ile deplasmanda oynarken gorursun mutlulugu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 :( uzuntuluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 mADmaXimus said: :( uzuntuluyum İyi abi o zmn bi daha git kendi takımının topic'inde sevincini ve üzüntünü yaşa .. ben burda bu maçı tartışmak istiyorum .. Bu kadar %100'lük pozisyon kaçırılmaz yaw .. bu Burak çıldırtacak beni .. Serdar Özkan'ın da passız oynaması delirtiyo beni ayrıca! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 hastasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 LucifeL said: Vestel 1-0 Bjk Gol:24.Dk Uğur İnceman edik:bende çok mutluyum :Dbeşiktaş pwned me :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 dEaThMooN said: Bu kadar %100'lük pozisyon kaçırılmaz yaw .. bu Burak çıldırtacak beni .. Serdar Özkan'ın da passız oynaması delirtiyo beni ayrıca!Maçı izledin mi abi ne bu kadar pozisyonu toplasan 4 tane çıkar gol harici bu arada 17.dakikada cisse nin şelçuk inanı düşürdüğü pozisyonda %100 penaltı idi hakem nedense vermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Son 15 dk 3 tane kaleciyle karşı karşıya kaçtı abi daha ne olsun yani .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 bobo ve burak kaleciyle karşı karşıya atamadı 3 veya 4 kez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 bursa ve ankara maçlarından sonra beşiktaş bu hafta deplasmanda sendeler diye düşünüyordum, ama hakettiği bir galibiyet aldı tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 besiktas gol atinca uzuldum diyen denyolar kederinden verem olsun, + burak da onlarin yanina gitsin hastanede. amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 zuaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 ayıkladılar beşiktaşı gene dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 LucifeL said: dEaThMooN said: Bu kadar %100'lük pozisyon kaçırılmaz yaw .. bu Burak çıldırtacak beni .. Serdar Özkan'ın da passız oynaması delirtiyo beni ayrıca!Maçı izledin mi abi ne bu kadar pozisyonu toplasan 4 tane çıkar gol harici bu arada 17.dakikada cisse nin şelçuk inanı düşürdüğü pozisyonda %100 penaltı idi hakem nedense vermedi. biraz doldururlar smdi besiktasi yazık türk takımıdır rezil oldu geldi avrupalarda bırak biraz sevinsinler lucifel ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 iki tane rezil teknik direktör yönetimini izledik. teknik direktörün oyuna aşırı bi katkısı olmadığını düşünenlerdenim, en büyük olayı sistemi oturtmak ve yıldızların problemlerini gidermek dengeyi korumak olarak düşünürüm. ama gel gör ki bukadar içine edilmez takımların be kardeşim. delgado ve holoskonun çıkması gerçekten şaka gibiydi. hele hele delgado çıkıp burak giriyor bir de tamam... devre arasında sağlam transfer yapılmazsa pek birşey olacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 LucifeL said: Maçı izledin mi abi ne bu kadar pozisyonu toplasan 4 tane çıkar gol harici bu arada 17.dakikada cisse nin şelçuk inanı düşürdüğü pozisyonda %100 penaltı idi hakem nedense vermedi. lucifel o 4 tane çıkar dediğin kaleci ile karşı karşıya bomboş pozisyonlar farkındasın değil mi yaptığın yorumların? baştan sona domine edilmiş bi maç. yazık oldu vestele. holosko'da çıkarken bariz bi şekilde fuck you dedi teknik direktöre. sonra da çıkmış açıklama yapıyor td : holosko kusura bakma dedi yok efendim golü onun yüzünden yedik. sen forvet oyuncusu yüzünden gol yiyor, o adamın yaptığı hatayı örtemiyorsan zaten takım da değilsin futbol da bilmiyorsun demektir. adam için belki türkiye süper ligindeki belki de manisadaki son maçı ve adamı izleyenler var tribünde. tutup çekip çıkarıyorsun kimse izleyemesin adamı diye. bizler de kektik gol yedin diye çıkardın bahanelerine inanacaktık. şaka gibi ya bu teknik direktörler. bir de maçtan sonra diyor ya beşiktaş'tan iyi oynadık. ah be giray bulak o 4 yüzde yüz pozisyonu atsa beşiktaş maç 6-1 olsa ne diyecektin acaba? ayrıca arkadaşlar, holosko için yok aklı çelindi yok transfer dedikodusu yüzünden oynayamadı bilmemne diyenler, biz bu adamı sene başından beri istiyoruz. 8.maçta bi anda pat diye holoskoyu verin demedik ki bu adamlara? sanki bilinmiyor bizim istediğimiz şaka gibi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 ya ben yanlış mı anladım yoksa 1-2 olduktan sonra Ertuğrul hoca yine takımı geri mi çekti? korayı almasının amacı 2.stoper sokmak mıydı oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 hayır maçın sonlarına doğru nobreyi çıkarıp 2. ön liberoyu sokmuştu. koray sakatlanıp çıktı yerine bakiyi aldı. bakiyi stopere çekip ibrahim toraman'ı ön liberoya korayın yerine çekmek zorunda kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Zaten anadolu takımı hocalarının mantığına hastayım. Onlara göre büyüklere iyi oynamak demek haspel kader bir gol atmak, 60 da mevcut santraforlarını birini çıkarıp takımı arkaya yaslamak, yalandan hücum yaparken arkanda yayla gibi alan bırakmak, rakibin yetenekli oyuncusunu savunurken tekme atmak itmek çekmek, alan daraltıyorum diye 90 dakka sahasından çıkmamak falan demek. Giray bulak dedi zaten burak'a kalecinin üstüne üstüne vur diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 haa oki radyodan dinledim de karıştı biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 özetini indirdim izledim yeni fıtık edecek bir burak vakası ve damperi patlamış bir bakı vakası var hala +bence ilk yarı değil de ikinci yarı penaltı yapmışız gibi bakican yine kontrolsüz girmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 fenerbahçe maçından sonra izlemediğim bilmemkaçıncı maç izlemeyeceğimde ben aylık 50 ytl aidat veriyim bide üstüne kartal yuvasından alışveriş yapıyım takım bu hallerde olsun . Muhattap olmuyorum demirören beşiktaşıyla. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 bLackcha0s said: fenerbahçe maçından sonra izlemediğim bilmemkaçıncı maç izlemeyeceğimde ben aylık 50 ytl aidat veriyim bide üstüne kartal yuvasından alışveriş yapıyım takım bu hallerde olsun . Muhattap olmuyorum demirören beşiktaşıyla. =) Valla Beşiktaş'ı bu kadar borçla alacak bi enayi bulunursa kurtulacaz da .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar