Cuce Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 ben iki tarafta toplam 70 inactive olan avlerde oynadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 hiyar serverim da 1 saat 17 dakkada geliyo av sirasi.ama 3 gundur girdigim her av yi kazandik 10 av falandi heralde. birde bizim server da surekli bole basliyo bgler bastan kopunca sonrasi gelmio tabi, eziliyoruz genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 @Akerfeldt Server hangisi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Auchindoun a arkadsimin yanina geldim, acilsin migrate kaciyoruz direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Akerfeldt said: Auchindoun a arkadsimin yanina geldim, acilsin migrate kaciyoruz direkt. Hemen kaçın rezalet bir server =( Av haftası 40 dk avmi beklenir LAN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Akerfeldt said: Auchindoun a arkadsimin yanina geldim, acilsin migrate kaciyoruz direkt. Ben kaçtım valla ordan , baya pahalıya patladı bana ama. Önce BL den Auchindoun a geçtim lag yok diye. Sonra baktım ki burda honor kasmak imkansız. Haftasında bile en az yarım saat bekliyorsun BG sırası. Ondada BG nin sonuna dogru girip 2 dk sonra bitiyor zaten şansızsan. Üç y sabrettim ve Khadgar (PVE) serverina migrate ettim. En fazla 1 dk bekliyorum AV için. Diğerleri ise 3-4 dk maximum. Yalnız burda da Ally baya bir üstün BG lerde . Belki burdanda kaçarım ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 pvp den nasıl pve ye gectin janis bende düsünüyorum auchindoundan kacmayıda öle birsey varsa süper olur bnm icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 @asgard valla bildigim kadarıyla pvpden pve ye aktarırsın faket pveden pvpye geçiş olmuyor diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Asgard said: pvp den nasıl pve ye gectin janis bende düsünüyorum auchindoundan kacmayıda öle birsey varsa süper olur bnm icin PvP den PvE ye geçebiliyorsun , ama PvE den PvP ye geçemiyorsun. Bence PvE serverlar daha iyi farm ve lvling açısından. Karışanın olmuyor. Zaten PvP serverlarında nasıl bir PvP sistemi olduğunu biliyorsunuz. High lvl gelip low leveli ganklar. Hiç gerek yok yani sinir yapmaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Acaba Pve'den Rp-pvp'ye ondan 3 ay sonra da pvpye geçebilir misin? (Maksat tabuları yıkmak (:P)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar