Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kadıköy

LonelyWolf

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
Hanımağa'ya gidilir mi yahu kro,dandik biryer orası rezil olursun kıza
Hint Çayı var barlar sokağında,sokak boyunca yürü beyaz çadırlı biryer göreceksin işte orası. Fiyatları yüksek gelebilir ama gayet uygun buluşmak için. İsmi değişmiş olabilir bu arada,isim arama beyaz çadıra bak.
Sosyal ağlarda paylaş

Hazır Kadıköy threadi yakaladım sorucam,İzmir'liyim ve Esk'de okuduğum için Avrupa yakası dışında pek bilmem İst'i,Kadıköy'de olucam haftaya falan Göztepe civarı snrm ev ama yakınmış Kadıköy'e ulaşımı 3-4 kişi gidilebilecek arasında kız arkımında bulunduğu bir grupla gece saatlerinde uygun canlı müzik içeren,jazz falansa hatta gayet şukela bir bar ve öncesinde ve sonrasında kullanılmak babında yemek yencek bir yer tavsiyesi alabilir mym thnx =]
Sosyal ağlarda paylaş

Shaft'a gidin. Rock n' Roll / Blues kartelasında güzel müzikler olur. 12.30 gibi canlı müzik başlar, yaklaşık sabah 4e kadar sürer. Yemek için ise o saatten sonra Caferağa'nın oradaki büfeden veya rıhtımdaki kokoreç lokantasından başka yer bulamazsın.

Ayrıca Bar10 diye bir jazz/blues bar açıldı, canlı müzik yapıyorlar ama, gitmişliğim yok. Dener de bize izlenimlerini gönderirsen, o da olur :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
BullDoG said:
Alcadras said:
yengecin konsept süper ama karnın doymaz. ben hiç beğenmemiştim yemekleri. ve pahalı da.

yemekler süper tabak dolu dolu geliyo bence normal fiyati

yengeç menü istedik. bozuk para ebatlarında bi hamburger geldi. elimde dağıldı. yanına 2-3 domates bide patatez kızartması koymuşlar. kola istedim, gelen bardakta taze ruj izi vardı.
fiyatlar kalitesine göre fazla sadece.
ilk izlenimlerim böyleydi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...