LonelyWolf Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 arkadaşlar kadıköy de şöyle güzel yemek yenilebilecek, takılınılabilecek bir yer arıyorum. ilk buluşma tarzı bir organizasyon var :) yardımlar için şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 liman'da yaptık biz barlar sokağındaki. iyidi. 20 kişiydik ,eğlendik baya.yemeği de var her şeyi var oranın . karga falan da olabilir önceden söylenirse. burdan da bakabilirsin bi kaç tavsiyeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 ya bana saat 4 gibi lazım. bu arada kadıköyün yabancısıyım bir iki yer biliyorum. tarif ederseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 20 kişi değiller ik ikişiler =) liman kahvesi iyidir. rexx in sokağında ilerliyosun solda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Sadece yemek için happy moon's şarttır. Süreyya operasının karşısındaki sokakta. Çok lezzetli yemekleri, güzel servisi ile içinizi açar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 ya kadıköyde böyle fish'n chips filan gibi bir şeyler yapan yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 yahu 2 kere gitmiştim ismini unuttum. labirent gibi bi mekan, baya nezihti. kış bahçesi fln da vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 yengec var salsanın yanında calısanlarıda ortamıda superdir yemekleride iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 tam olarak nerdeydi yengeç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Rexx'ten aşağıya doğru inerken ilk solun köşesinde. Kırmızı kırmızı bir yer göze çarpıyor zaten. (Caferağa'nın sokağının tam karşısında işte) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 ok sagolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 patsoya git mis hanımaga var trip cafenin aşasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 yengecin konsept süper ama karnın doymaz. ben hiç beğenmemiştim yemekleri. ve pahalı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Hanımağa'ya gidilir mi yahu kro,dandik biryer orası rezil olursun kıza Hint Çayı var barlar sokağında,sokak boyunca yürü beyaz çadırlı biryer göreceksin işte orası. Fiyatları yüksek gelebilir ama gayet uygun buluşmak için. İsmi değişmiş olabilir bu arada,isim arama beyaz çadıra bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Alcadras said: yengecin konsept süper ama karnın doymaz. ben hiç beğenmemiştim yemekleri. ve pahalı da. yemekler süper tabak dolu dolu geliyo bence normal fiyati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Hazır Kadıköy threadi yakaladım sorucam,İzmir'liyim ve Esk'de okuduğum için Avrupa yakası dışında pek bilmem İst'i,Kadıköy'de olucam haftaya falan Göztepe civarı snrm ev ama yakınmış Kadıköy'e ulaşımı 3-4 kişi gidilebilecek arasında kız arkımında bulunduğu bir grupla gece saatlerinde uygun canlı müzik içeren,jazz falansa hatta gayet şukela bir bar ve öncesinde ve sonrasında kullanılmak babında yemek yencek bir yer tavsiyesi alabilir mym thnx =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Shaft'a gidin. Rock n' Roll / Blues kartelasında güzel müzikler olur. 12.30 gibi canlı müzik başlar, yaklaşık sabah 4e kadar sürer. Yemek için ise o saatten sonra Caferağa'nın oradaki büfeden veya rıhtımdaki kokoreç lokantasından başka yer bulamazsın. Ayrıca Bar10 diye bir jazz/blues bar açıldı, canlı müzik yapıyorlar ama, gitmişliğim yok. Dener de bize izlenimlerini gönderirsen, o da olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Olm deney kobayımıyım kız götürcem,kötü çıkarsa ağlama duvarı yaparım burayı dsf.Neyse saol ilk dediğin yere bir önizleme yapacam =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 BullDoG said: Alcadras said: yengecin konsept süper ama karnın doymaz. ben hiç beğenmemiştim yemekleri. ve pahalı da. yemekler süper tabak dolu dolu geliyo bence normal fiyati yengeç menü istedik. bozuk para ebatlarında bi hamburger geldi. elimde dağıldı. yanına 2-3 domates bide patatez kızartması koymuşlar. kola istedim, gelen bardakta taze ruj izi vardı. fiyatlar kalitesine göre fazla sadece. ilk izlenimlerim böyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Ruj izli bardakmı! ben olsam atardım cebe kaçardım... (Sapıklık Rulz..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 arkadaşlar acil bi sorunum var. çarşmba akşamı yemeğe çıkçaz. ama yanımdaki insan vejeteryan. ben her türlü et yerim :P bildiğiniz güzel bir yerler var mı? edit:cadde de filan da olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 yok mu bi yer bilen ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 tmm midpoint diye bi yer buldum. bari nasıl gidebileceğimi tarif edin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Holy said: Sadece yemek için happy moon's şarttır. Süreyya operasının karşısındaki sokakta. Çok lezzetli yemekleri, güzel servisi ile içinizi açar. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 tmm teşekkür ettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar