Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Cuma veya C.tesi geceyarısı kanalları zaplerken Atv'de rastladım,şansa da başıymış,merak ettim tamamını izledim. Şunu diyebilirim ki ilk bölümü olmasına rağmen son zamanlarda gördüğüm en iyi dizilerden biri,harika bir kadro işleniyor ve bayağı cesur konular işleniyor. Selda Alkor,Serra Yılmaz,Devin Özgür Çınar,Yelda Reynaud,Zehra Alptürk ilk bölümde gözüme batan oyunculardı,2. bölümde ekibe Hırsız-Polis'te de oynayan Özlem Düvencioğlu'da katıldı.Kadrosu gerçekten harika. Kısaca konusunu da ATV'deki sayfasından C/P edeyim; B2 koğuşundaki kadınlar, en ağır suçlardan hüküm giymiş mahkûmlardır. Kimileri talihsiz, mağdur kadınlar, kimileriyse iflah olmaz suçlulardır. Fakat onlar aynı zamanda, birer eş, birer anne, birer evlattır. Belki de hepsinden önemlisi; Onlar birer kadındır... İçinde bulundukları ortamda, çoğu zaman güçlü mahkûmların kendi koydukları kurallar, hapishane kurallarının önüne geçer. İçeride geçerli olan tek kural vardır: “Güçlü olan ayakta kalır”! Sadist gardiyanların, kin ve güç savaşlarının egemen olduğu, en içgüdüsel duygularla hareket edilen, korkutucu ve huzursuz bir dünyadır onlarınki... Tüm bu şiddet ve yoksunluk içinde, yine de sımsıcak dostlukların, kadın duygularının hâkim olduğu bir “iç dünya” yaratmayı başarabilen, isimsiz kahramanlardır onlar... Başarılı yapımı ve güçlü kadrosuyla dikkatleri çekecek, adından çok sözettirecek “Parmaklıklar Ardında”, tüm ekranseverleri soluk soluğa izleyecekleri bir serüvene davet ediyor... Biraz kötü duruyor anlatım yüzünden ama,izleyin ulan.Selda Alkor ve Devin Özgür'e zaten bayılıyorum,hemen hemen tüm dizilerini ve filmlerini izledim ikisininde,kısacası tavsiye ederim diziyi. Ha birde aklıma birşey takıldı.Bu ilk izlediğim geceyarısı tekrarında (tekrardı sanırım malum 2'de başladı) hapishaneye ilk giriş yapıldığında işte soyunmalarını istiyorlar,kontrol vs. ediliyor (anlayın işte,paticik sansür kurulu),aletler vs. gösteriliyordu hep ama Salı günü'de öğleden sonra sanırım bir tekrar daha verdiler,oturdum onu da izledim.Başıydı yine ve bu sahneye geldiğinde kesildiğini gördüm.Sadece bu sahne değil birkaç daha sert sahne kesilmişti,sansür bu şekilde uygulanmış sevdim hehe. Bu kadar hehe yeni edit:heh 2. bölüm devam ediyor yazmıştım bitmiş meğerse,tekrarını izleyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 konu güzel ama selda alkora o rol gitmemiş gibi. gerçekten hapishane hissini alamadım bi türlü. ne bilim, öle geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Çok rezil bir yönetim var. Kamera açıları falan aksiyon katmak amaçlanmış ama çok çok kötü olmuş. Oyunculuklar bu kadrodan beklenmeyecek kadar yapmacık kalmış. İşkenceleri ile ünlü meşhur Sinop Cezaevi'nde çekiliyormuş birde onu duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 oyuncular cok kotu ya cok yapmacık geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 heh bir ben sevmişim galiba :) Yönetim konusuna gelince,onda haklısın ombak,hatta ilk izlediğimde böyle geceyarıları verilen eski Türk filmlerinden biri sandım hehe.Biraz araştırdım yönetmenliğini de Hakan Gürtop yapıyormuş aslında.Hayat Türküsü'nü de yönetmişti hatırlarsanız.O diziyi de nedense çok sevmiştim.Zaten son 4-5 yılda 3 Türk dizisi mi ne takip ettim hehe,konuya dönelim. Hakan Gürtop aslında Yeşilçam'ın emektar kameramanlarından ve mütevazi insanlarından,kaynak yetersizliği diyecem ama sanmıyorum,deneyselde davranıyor olabilir yada aslında bizim kral dediğimiz adam aslında odunmuş (olmasın bu) Oyunculuklar üstte yazdıklarım dışında yalan gibi zaten,üsttekilerden de Yelda Reynaud'un oyunculuk bayağı kötü geldi.Bazı tipler (özellikle şu sarışın olan) bildiğin odun... Selda Alkor'un rolünü de sevdim sayılır,çok ağır durmuş gerçi o yüzden alışamadım,bu bölümde bir hamam sahnesi vardı eski rollerini hatırlattı resmen güler yüzüyle :) Çok eksiği var dizinin orası tartışılmaz,ama genel olarak sevdim,böyle çekti beni nedense,neden izliyorum bende bilmiyorum ama izlemeye de devam ederim sanırım. Son zamanlarda dizilerimizde de ilerleme oldu gibi,en azından belirli ve salak kalıplardan çıkıyoruz.Elvada Rumeli,Karayılan'a biraz bakabildim ama bayağı güzel geldiler.Bıçak Sırtı'nın da son bölümünün yaklaşık 5 dakikasına bakabildim ama nedense o da çekti beni :) Tekrarlarını vs. izlemem gerek. Böyle işte,en iyisi FM'ye döneyim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 ginaly said: konu güzel ama selda alkora o rol gitmemiş gibi. gerçekten hapishane hissini alamadım bi türlü. ne bilim, öle geldi bana. 12 kere girip çıktığı için hapisane hissini çok iyi bilir bu arkadaş : ). izlemedim, mesajım tamamen geyik amaçlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Süper oyuncular var, konuda güzel ama çok çakma duruyor. Böyle çok piskopat, sadist insanlar havası vermeye çalışmışlar gardiyanlara olmamış. Çoğu şey saçma gibi geldi 'prison break' havası bekliyorduk olmadı örneğin isyan çıkıyor hapisanede. Elinde silahlarla askerler dalıyor içeri kadının teki jopla saldırıyor 10 tane askere filan sdf. Pek kurcalamadan izlersen güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Laraken said: ginaly said: konu güzel ama selda alkora o rol gitmemiş gibi. gerçekten hapishane hissini alamadım bi türlü. ne bilim, öle geldi bana. 12 kere girip çıktığı için hapisane hissini çok iyi bilir bu arkadaş : ). izlemedim, mesajım tamamen geyik amaçlı. tabi lan sdfsdfa. tam olarak menapoz teyze dizisi diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 ben reklamda duydum kadının teki burada bir tek sen jilet kullanıyorsun!! diye bağırıyordu. diğerleri uzatıyormuymuş anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 arabesk iğrenç trajedi türk filmlerinin diziye dönüştürülmüş hali. bir de üvey baba mı ne vardı böyle insanın duygularını sömürüp prim yapan.. uzak durmak lazım, sevemedim bu türleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 üvey babaya laf yok. halil amcayı yarı baba saymıstım. hastaydım idolümdü kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 üvey babaya harbi laf yok. HALİL ABİM BE. hanımağa falan vardı bi de, neydi o öyle. of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 uvey baba duygu somurusu dizisi deildir teessuf ederiz, dram ve gerilim diyebiliriz :D dizinin fragmanlarını izledim tvde, ve hapishane müdüresini görünce degistirdim kanalı, rezillik sacmalık uyumsuzluk bukadar olabilir 1. o yasta bırakın bi kadının, bir erkegin bile hapishane muduru olabilicegine inanmıyorum 2. zaten tipinde yok 3. rol de oturmamıs uzerine kaş çatarak bitmiyo rol kesmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar