Gimli Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 indir Ufak bi bossa denemesi yaptım bilgisayarda. Davul bass piano hersey midi, ama klavyeden çalındılar. Garry Garritan Big Band kullandım vstler için. Mixer de Reaper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 İndiriyorum da söyleme iktiyacı hissettim, sen de mi Reaper kullanıyordun? Çok güzel, ilk kez benden başka kullanan bir Türk ile karşılaştım. Sevindirik oldum. Linux altında kullanıyorum ben de bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Perküsyon ve bas çok güzel girdi, sonra gelen piyano çok güzel bir tonda ve hoş bir melonkoli ve beklenti katmış - sonraki melodiler için bir beklenti değil ama bu daha çok ruhani bir beklenti, melankoliden çıkış arayışında bir umut gibi. Ama sanırım daha bitirmemişsin, ben olsam bas tonlarda bir jazz gitar ve fransız kornosu ile devam ederdim piyanonun üzerine(benim stilimi biliyorsun zaten). Umarım ki genişletilmiş tam bir versiyonunu dinleyebilirim, sevdim epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar