DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 350 ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bete Noire Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 sadece 21 yaşındayım. bu bayram elimi öpenler bile çıktı; ben de para dağıttım. yani ters tepkime oldu; kazanmadım, kazandırdım. hasılatı söyleyeyim, toplamda 50 ytl dağıttım, buna rağmen sadece 20 ytl kazandım. zarar ettim ey halkım unutma beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 600 ytl ye alınacak catapat,torpil,fuze,kız kacıran vs.. dusunemıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 600 ytl ye roket felan alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 0 yeni türk lirası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Bu bayram bana neden para vermediler lan yoksa ben mi almayi unuttum? Ama boyle bir$ey unutulmaz ki. Neyse burunlarindan getiririm ben alirim bir $ekilde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 - 200 ytl artik alir degil verir olmusuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 aynen bende yeğenime 50 ytl verdim pezoya elimi öp dedim para vercenmi diye soruyo bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 bir de baktım ki bayramlaşıcak akraba kalmamış hepsini vermişiz toprağa... ehe hakkaten böyle olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 yalnız 16 yas ve altı gençler hemen atlamış ben bu kadar topladım diyerek.bizde yas oldu 22 nereye toplayacan bırak parayı çikolata bile uzatırken milletin eli titriyor a.q :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 20 yaşındayım 300civarı topladım walla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 150 gibi bişi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bete Noire Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 cebi şişkin olanları seçip mi öpüyosunuz ne yapıyosunuz anlamadım. ya da dallı budaklı bir sülaleniz var. önünüze geleni öpüyosunuz. ama hasılatlar iyiymiş tebrikler, özendim. canım çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 valla bayram ziyaretine geliyorlar, abi ii guzel de hep coluk cocuk geliyor, 20 ona 40 buna derken ii girdi valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 LucifeL said: nereye toplayacan bırak parayı çikolata bile uzatırken milletin eli titriyor a.q :D:D:D=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 80 topladım walla rezalet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Ben bu ergenleri bir türlü çözemedim. Yaş olmuş 23 en verimli çağdayız ama ekonomik açıdan buhranlar yaşıyoruz. 10 yaşındakine ver parayı gitsin ciklete, torpile, kız kaçırana yatırım yapsın heba etsin güzelim parayı... Eee biz insan değilmiz lan? Okul nasıl, sağlığın nasıl diye sorcaklarına oğlum harçlığın var mı, sen genç adamsın harcarsın, arkadaşlarla içmeye gidersiniz, kız arkadaşınla sinemaya gidersin diye düşünen yok. Esas para bize bu çağlarda lazım alooo... Üff fena dolmuşum lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 kız kaçıran ne yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Maytap gibi ince, torpilimsi bişey. Fitil içerideki patlayıcıya ulşatığında garip gir ses çıkararak bu zımbırtının yere paralel bir düzlemde yol almasına neden olur vs vs... Ben küçükken bunlara öyle deniyordu. Daha sonraki nesil başka bir isimle adlandırıyorsa bilemem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 300 ytl topladım bayram ziyaretinden 30dk sonra "arkadaşımla buluşucam" dedim.. amcam ordan "param var mı" dedi "çok az var" deyince etraftan tanıdık eller ceplerime paralar doldurdu sağolsunlar =) dışarıda saydım 300 ytl fazlası vardır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 kazık kadar olduk para istiycek yüzümüz yok artık ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 ben 450 topladım. gelsin 8800 gt ve conroe 6750 O_OO_O O_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bete Noire Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 biz de cebi şişkin zengin akraba istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Dayım 50 ytl verdi. Bir de arabanın anahtarını verdi. Paso anne annanne, kardeş, teyze gezdirdim. Ufak kuzenlerede 1 torba torpil kızkaçıran çatapat falan aldım. 2 gün mahallenin kafasını hallettiler. Ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar