tunch Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Penthesilea said: Abi we're here to see Kutrepeli (veya her neyse), not to kill Batman inanilmaz aeuheauahaeu tahmini 5 dakika (!) yarıldık bütün ev ahalisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 of sheldon'ın gülüşü. offf XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Penthesilea said: Abi we're here to see Kutrepeli (veya her neyse), not to kill Batman inanilmaz aeuheauahaeu hangi bölümdeydi bu kaçırmış mıyım ben o.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 En son bölümdeydi. Joker gibi gülüyodu ya Sheldon, okulda öyle dedi o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 t-shirtler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 aa sürekli gözüm kalıyodu adamın tişörtlerinde ama ben o televizyonda görüntü bitince çıkan şeyli-adı her neyse- tişörtü istiyodum o yok burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 PENNY SUTYEN GIYMEMIS 0_0 SANA GELIYORUM ALLAHIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Gecen sene WGA'nin grevinin sektoru nasil vurdugunu Big Bang Theory ve Chuck'tan anlasiliyor. 2'side cok iyi gidiyor bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 iyi de gecen sene big bang theory muhtesemdi, bu sezon daha da muhtesem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Gecen sene muhtesem degildi, sonlara dogru toparladi, simdi baya iyi, olmasi gerektigi gibi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 LathspeLL said: Gecen sene muhtesem degildi, sonlara dogru toparladi, simdi baya iyi, olmasi gerektigi gibi gidiyor. gecen sene oldukca iyidi, hatta mukemmeldi hatta ustundu. sry :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 hepiniz hayır diceksiniz sanki ama bence geçen sezon daha iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Yuh demek istiyorum, gecen sezon nasil daha iyiydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 geçen sezon dediğiniz cnbc e nin verdiği sezonsa harbi bok gibi =) ama iyileşir diye izliyoruz bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 ikinizin de zevki COK kotuymus. asdadf. Gecen sezon oldukca bombaydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Gecen sezon bomba olsaydi kanal "devam etsek mi acaba" diye dusunup son anda iptal etmekten vazgecmezdi deyip kacarim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 devam etmezdi gecen sezon tutmasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 s2e05 şahaneydi yine. Sheldon dağıttı ortamı. spo You saw nothing!!! adsfasg :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 LathspeLL said: Gecen sezon bomba olsaydi kanal "devam etsek mi acaba" diye dusunup son anda iptal etmekten vazgecmezdi deyip kacarim :D gecen sezon tum yeni dizilere hemen hemen yapildi o muamele writers strike hedesi yuzunden hikayeyi toparlayabilir miyiz diye. Bu dizi hep tutuldu gecen sene, ustune bir de bu sezona rekor izleyiciyle basladi, hatta bu sezonun ilk bolumunu heroesu izleyenden cok insan izlemis falan filan. Kisacasi BBT rox and rules. Ve penny hic bir zaman sutyen giymesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 eheh aquila öyle yazmış diye ben bile inceledim hmm sutyen giymemiş mi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 su an piyasadaki acik ara en komik dizi yok boyle birsey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Evet süper dizi gerçi sadece cnbc-e den izliyorum dl etmeyi düşünmedim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 aquila said: PENNY SUTYEN GIYMEMIS 0_0 SANA GELIYORUM ALLAHIM allahım memelere bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 sheldon süper ya=) son bölümde hintli süper(hintli dimi=P) i like comics fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 bunun da çıkmadı dimi yeni bölümü neden olduğunu bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar