zeper Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 bu bölüm çok iyiydi ya müthişti.=) Sheldon cnms;) spo Buffy sevmeyen Penny mehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 The Rome'un bitmesine sadece 1 bölümcük kaldı bu aralar çok tarihi dizi izler oldum araya bir komedi sıkıştırayım diyorum ara ara denk geliyorum bu diziye kanallarda sizce başlayayım mı? New Girl ve Modern Family ara verdi bu dizileri aratmaz diyorsanız başlayım. Bu arada Muhammed Lee iyiydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Aratmaz, ki eğer hiç izlemediysen ilk bölümler daha da orjinal şimdikilerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 new girl çok kötü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 New Girl'i ne kadar izledin bilmiyorum ama kötü olan yanları vardır elbette birkaç sezon dizi bayağı ilerledi ama son sezona bir göz ucuyla bakarsan o kadar komik ve kaliteli espiriler var ki bölümün başındaki bir olaya bölüm bitene kadar gülmeyi sürdürebiliyorsun. Aynı olay bu dizide de var bazen tek bir espiri bile tüm bölümü zevkle izletmeye yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 yeni sezonu iyi değil ya new girl'ün. big bang theory ise kalitesinden ve orijinalliğinden biraz ödün verip klasik sitcom esprilerine yönelse de, hala eşşek gibi güldürüyor. muhteşem başarılı bir dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 2. sezonu bitirdim bana new girl daha iyi geldi belki de aklımda kalan espirileri yüzündendir. son sezon 17-22 bölümleri bayağı güzel new girl'ün.. BBT'de de kaliteli espiri 10 bölümde 1 de olsa var. Sevdim bu diziyi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 ahahahahah bu sezonun en iyi bölümü ilan ediyorum. howard coşturmuş ya.sfdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Howard yardı ya ahaha Aklıma geldi yazayım ben de =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 güzel bölümdü yine, final olmasa iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 24 muydu bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 evet 24müş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Re: New Girl, Zooey Deschanel bana lüzumsuz derecede tryhard geliyor, sevimli olacağım diye bu kadar kasmasa belki daha sevimli olabilir. Paradoks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 bence iyi rol yapıyor, hiç öyle hardtry gelmedi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 new girl topiği var niye burda tarışıyorsunuz=) http://forum.paticik.com/read.php?11,5605453,6904922#msg-6904922 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Bildiğim çoğu dizi bu sene ya final yaptı ya da sezon bitti. Ben de can sıkıntısından buna başlayayım demiştim beklentim isminden dolayı daha farklı idi ama gülmek için gayet faydalı oldu ilk kez bu tür bir diziden keyif aldım. Bütün sezonları böyle gidiyor mu bunun? Bir günde ilk sezon bitti neredeyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 aşağı yukarı aynı gidiyor. sadece 4-5 sezon sonra tekrara bağlıyor iyice normal olarak. eldeki nerd materyali bitiyor çünkü star trek, star wars vs üzerine yapılabilecek her espri binlerce kere yapılmış oluyor. ama izletiyor kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 gittikçe güzellşiyor bence..devam et.;)ben 2 kere seyrettim hepsini..nerdalerdüm resmen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Dizi iyi pisman olmazsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 dizi gittikçe kötüleşiyor ama izleniyorda hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 bir değişim yok. ilk sezonlarda yükselen bir grafiği vardı. bu aralar hep iyi. chuck lorre dizisi olduğunu göze alırsak 1-2 sezona gerileme devrine girer :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 kötüleştiği pek yok da millet alışıyor sadece diyelim. how I met your mother mesela inanılmaz kötüleşiyor gitgide, onunla kıyas kabul etmez bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 2 sezonu bitirdim gayet keyifli gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 wuu bayağı hızlı, süper;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar