jaffa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 wood ! offf ahahahhahaaahaahhaklsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 ilk bölümlerde penny daha bi meme gösteriyordu. simdi o kadar degil üzücü tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Sheldon'ın da göbeği çıkmış . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 "people people please! before you say something you both regret i'd like to place my order" Yaaa sheldon ahaha. software benzetmesi inanilmaz iyiydi ya. Leonard'dan cok sey ogrendim bu bolum adsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 eski bölümden ama aklıma geldi yine offf :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 wood olayını anlamadım flamefree Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Muhahahahahaha tepkilerini sana veriri, troll mü derim dizide dendiği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 penny ayı gibi oldu ya. kızın eski fotolarına bakıyorum incecik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Çok güzel bölümdü (tu). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 iphone reklamının bokunu çıkarmışlar. ama güzeldi bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 S5 E 14 yine çok güldüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 yeni izlemeye başladım 3. sezon bitmek üzere ama 3. sezonda anıra anıra güldüm resmen diğer sezonlar daha da komikse hiç başlamıyım geceleri izliyorum komşular rahatsız olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Harika bölümdü bencede ama Penny biraz zayıflasın artık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 jelatin çıkarırken orgazm olan howard'da kendimi buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 ya spoiler vermeyin öf be.. bütün bölüm jelatin ne zaman gelicek diye izlemek istemiyorum. kimse dikkat etmiyor şuna, ayıp lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 penny 85 liymiş ya ben 30un üstündedir diyodum yuh çökmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Osuran_boğa said: penny 85 liymiş ya ben 30un üstündedir diyodum yuh çökmüş resim koydum çıkmadı fail üstüne fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Seele Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Peny böyle agzini burusturunca ben bitiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… silverhoof Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 ahhh penny ahhh yirim yirimmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aente Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 kumathros said: arkadaş ısrarı sonucu ilk bölümünü izlemiştim, gerçekten çok faydalı bir dizi. şöyle ki, komedi dizilerinin turnusol kağıdı görevini görüyor, bu diziye gülen insandan bir daha dizi tavsiyesi almıyorsunuz. şunu görmemişim zamanında lan oha, adminler uyuyor mu1211!! Bir de dizi çok iyi lan bitmesin asla, kib bys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Novichok Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 aente said: kumathros said: arkadaş ısrarı sonucu ilk bölümünü izlemiştim, gerçekten çok faydalı bir dizi. şöyle ki, komedi dizilerinin turnusol kağıdı görevini görüyor, bu diziye gülen insandan bir daha dizi tavsiyesi almıyorsunuz. şunu görmemişim zamanında lan oha, adminler uyuyor mu1211!! Bir de dizi çok iyi lan bitmesin asla, kib bys. Geçen birisi daha aynı şeyi söyledi. "Friends aynı zamanda gelmiş geçmiş en komik dizidir" kafası bu. edit: sayfa başı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 friends > bbt bbt baya iyi bir dizi ama öyle EN IYI KOMEDİ BUUUU demek komik. bbt'de tek takıldığım olay gülme efektlerinin çok fazla olması ve zırt pırt çıkması 2 saniyede bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 friends çok leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jaffa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 ikisi de iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jaffa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 bbt> friends ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 Sonraki 41.sayfa (Toplam 54 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Seele Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Peny böyle agzini burusturunca ben bitiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 ahhh penny ahhh yirim yirimmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 kumathros said: arkadaş ısrarı sonucu ilk bölümünü izlemiştim, gerçekten çok faydalı bir dizi. şöyle ki, komedi dizilerinin turnusol kağıdı görevini görüyor, bu diziye gülen insandan bir daha dizi tavsiyesi almıyorsunuz. şunu görmemişim zamanında lan oha, adminler uyuyor mu1211!! Bir de dizi çok iyi lan bitmesin asla, kib bys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 aente said: kumathros said: arkadaş ısrarı sonucu ilk bölümünü izlemiştim, gerçekten çok faydalı bir dizi. şöyle ki, komedi dizilerinin turnusol kağıdı görevini görüyor, bu diziye gülen insandan bir daha dizi tavsiyesi almıyorsunuz. şunu görmemişim zamanında lan oha, adminler uyuyor mu1211!! Bir de dizi çok iyi lan bitmesin asla, kib bys. Geçen birisi daha aynı şeyi söyledi. "Friends aynı zamanda gelmiş geçmiş en komik dizidir" kafası bu. edit: sayfa başı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 friends > bbt bbt baya iyi bir dizi ama öyle EN IYI KOMEDİ BUUUU demek komik. bbt'de tek takıldığım olay gülme efektlerinin çok fazla olması ve zırt pırt çıkması 2 saniyede bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 friends çok leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 ikisi de iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 bbt> friends ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar