reb0rn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Masakari said: ta daaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Super bolum (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 codename_curse said: oha raj tek başına sürükledi bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 bernadette cok tatli ya ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ilk sezonun bi bölümünde raj penny ile aynı ortamdayken konuşuyodu, grashopper deneyinden daha önce. goof galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 seraphiel said: ilk sezonun bi bölümünde raj penny ile aynı ortamdayken konuşuyodu, grashopper deneyinden daha önce. goof galiba.cucenin arkadası: sarhostur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 sarhoş değildi iyi hatırlıyorum, bölüm numarasını şimdi çıkaramadım. bi de unaired pilot bölümünü izleyen var mı? haberi olmayanlar da olabilir. kötü bi bölüm ama izleyince bi garip oluyo insan. dekor değişik, sheldon karakter olarak değişik, başka karakterler falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 çok iyiydi hastaneli bölüm. raj en iyi falan bu aralar takip ettiğim dizilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 aynen raj götürüyor bu aralar diziyi. çok iyiydi yine =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 df said: aynen raj götürüyor bu aralar diziyi. çok iyiydi yine =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Bence senaristler çok iyi taktik yapıyorlar, geçen sezon sheldon'a yüklendiler emmy falan geldi,bu son bölümlerde de Raj'a çalışıyorlar =) böyle dönem dönem birilerini öne çıkarıp kadrodan sıkılmamamızı sağlıyor olabilirler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 raj naptı bu bölüm hatırlamıyorum ben? raj o sarhoştur denilen bölümde yine deneysel bir ilaç almıştı o sayede konuşuyordur, sonra o ilacı niye bıraktı hatırlamıyorum ama.. yan etkileri mi vardı yine acaba? yoksa ilaç tehlikeli diye durdurmuşlar mıydı araştırmayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 izlediğim en komik sahne hala 2x13'ün girişi; http://www.youtube.com/watch?v=8dOpcz1eRy8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 çok iyi bitirmişler sezonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 sezon finali çok güzel olmuş acayip güldüm (:P) işler feci karıştı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Cuce said: seraphiel said: ilk sezonun bi bölümünde raj penny ile aynı ortamdayken konuşuyodu, grashopper deneyinden daha önce. goof galiba.cucenin arkadası: sarhostur. şunu demiştim. başkalarının da dikkatini çekmiş; http://www.youtube.com/watch?v=zrxa5Yk0gh4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 final çok iyiydi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 abi ahah sezonun en iyi bölümü falandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Photon torpedos, hahaha :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 rajesh ilk sheldona gittiğinde tahmin etmiştim böyle bişi olcağını :D çok iyiydi bölüm harbiden işin yoksa bekle şimdi koca yaz boyunca :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Cidden süper bir final olmuş baya baya eğlendirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 müthişti final valla. bi şunun finale bak bi how i met your mother'ın... peeeh. biri 1 kere güldürüyor 20 dakikada, diğeri en az 30 kere. sitcom dediğin budur işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vertigo58 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Final fena değildi aslında da Raj ve Penny??? Pek yakıştıramıyorum onları açıkçası çift olarak. Yine de merak ediyorum bakalım nasıl olacak. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Çift olmayacaklar ki zaten. İçki üzerine oldu olay, ortalık karışacak tabi, 5. sezonda da bir araya gelemeyeceklerini konu alır çünkü "weird" olacak olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar