Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 iste :/ sorun orda zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 penny guzel de ilk sahne haric bolum kotuydu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Penny bana çok itici geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 oha öl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 penny'e 8 Simple Rules da kendisini gördüğüm andan itibaren aşığım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Penny > Kazım. Sorry babs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 big bang theory > how i met your mother PENNY!!! seviyorum abi penny'i yani bence çok tatlı+güzel+iyi oyunculuk yapıyo+giydiği şeyler çok güzel geliyo bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 bolum fena deildi. sheldon'un annesi ile olan bölümler biraz gereksiz olmuş. ilk sahnelerde gözlerimden yaş geldi valla :D bu arada penny 1 numara her zamanki gibi. bi de bizim yahudinin clooney bıyığına çok güldüm sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 ya yahudi mükemmeldi bu bölüm çok iyi başladılar ama penny i daha aktif görmek istiyoruz ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 aasfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 iyiydi bence ama Big Bang Theory'den daha iyi bi performans bekliyoruz en çok şuna güldüm heralde shelly I don't have a sad song, I'm not a child Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 çok iyiydi ahahah baya güldüm bu bölüm özellikle rajın yorumlar falan baya komikti ve tabiki sheldon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 en az güldüğüm tbbt bölümlerinden biriydi valla. çok fazla klişe espri vardı sırıtmadım bile bazılarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 off rüyamda böcek gördüm bunlar yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 sabonis said: en az güldüğüm tbbt bölümlerinden biriydi valla. çok fazla klişe espri vardı sırıtmadım bile bazılarında. Aynen katılıyorum. Vasat bi bölümdü bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 haha harika ötesi bi bölümdü sheldon & penny sahnelerinde gülmekten masadan düştü kuzenim mükemmel uzun süredir çıkan en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 "I can't be impossible, I exist" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 penny ne kadar tatlı ya... bölüm baya iyiydi sheldon bomba ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 çikolata istermisin sahneleri feciydi ya :D hele sonunda ki müthişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 hahah cok eglenceliydi son 2 bolum hastasinim sheldon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 guzeldi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 chocolate? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 anırdım son bölümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 çok iyi yaa.. bizim meslekten dizi olmaz diye ön yargılı yaklaşmıştım ama fena döt etti.. 1,5 günde ilk iki sezonu izledim. 3.sezon un 3 bölümü en son yayınlanmış sanırsam şimdi onları çekiyorum (yalnışım varsa düzeltebilirmisiniz diye söyledim) bide asıl merak ettiğim yeni bölüm hangi gün yayınlanıyo yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 evet en son 3x3 çıktı pazartesi akşamları yayınlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar