Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Farinal said: 2x13 güzeldi :D Kripkeyi yolda görsem döverim lan ne biçim bi adam ya :D :D Süper adam yahu Kripke nesini beğenmediniz :D Ama Wolowitz'in Penny'e verdiği ayar süperdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 penny o sahnede gene mukemmel sirindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 algoritma süperdi ya :d bi de loop counter koyması wolowitz in yardı beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 suddenly I'm not so bad afterall :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 penny cidden oradaki gulusuyle benim de icimi eritti cosss diye :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Azmodai said: penny cidden oradaki gulusuyle benim de icimi eritti cosss diye :/ aynen :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 güzeldi yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 ailecek takip ediyoruz, o gülüş cidden çok hoştu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 sheldon Ahah that's why it's guarded by snakes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 2 haftadır neden yok dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Geçen hafta yoktu sadece, bu hafta çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 penny her bölüm muhteşemdi ama bu bölüm hepsinden muhteşem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 penny icin amerikayi topa tutarim... bi yvonne, iki penny uc te housetaki 13. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Siz bu bolumde Penny'yi gorun :) Harika bolumdu ahah. Bu bolum dedigim 15. bolum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Penny'de extra bişey yoktu bence ama bölüm harikaymış hakkaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 en iyi bölümdü en iyi idda ediyorum ahaha ölecem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 mükemmmmmmmeldi :) kesinlikle en iyi bölüm konusuna katılıyorum... leonard lucky bastard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 hahah harika bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 penny bayagi iyidi (tu) canim benim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 güzeldi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 ya ilk sezonunu cektim, begenmedik pek.. it crowd bizi yerlere yatirmisti mesela, bunda ki sey geyigi sIkIyor, surekli her konusmaya bilimsel cevap verme geyigi. gerci 5 bolum izledik ama begenmedik.. ilerde degisiyomu, yoksa hep boyle mi gidiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 ben de aynı durumdan muzdariptim.. biraz daha devam ettim falan ama ı-ıh.. bana fazla uymadı. it crowd la kıyas kabul etmez ama mesele o değil, kendi içinde de fazla sevmedim. çok güldürmedi beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Hangisini once izlerse onu daha cok seviyor insan galiba. Ben itcrowd u bbt den sonra cok sulu bulmustum mesela, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Ben de it crowdu çok kötü buldum izlemeden bıraktım, BB teori baya hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 it crowd izlemedim ben ama ingiliz oldugunu biliyorum, ingiliz komedilerini herkes begenemiyo, garipler biraz, bi de isminden yola cikarak daha sepsifik bi konu oldugu belli, mesela nedanko itci oldugu icin hosuna gitmis olabilir, ama bbt her turlu daldan bilimsel olaylari ekledikleri icin bazen dagiliyor insan, hele sheldon isin icine girdimi kopuyo olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar