bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 portta açtım hala 25lerde çekiyorum uploadda 25lerde torrenturk kullanıyorum ratiom çok yüksek değil ama azureus kullanırken daha yüksekle çekiodum yanlış bişey yaptım o zamandan beri 80-90ları göremedim 1024kb bağlatım ayarları var mı bu utorrent in başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 downloadı sınırlandırmadıgına eminmisin? kendi sapıtıp sınırlandırmışta olabilir. utorrentin performansını hiçbi torrentprogramında alamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 ya azureus ta bişeylerle oynadım yanlışlıkla sonra düzellttim ama olmadı. Sonra azureus u sildim utorrent kurdum fakat 40ı geçemedim henüz. Torrentturkten ratio mun düşük olduğundan kaynaklanıyor mu diicem ama azureusla aynı dosyayı 90la çekiyordum. utorrentin perf. bişey bulamadım sınırlandırmaya dair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 utorrenti aşşa alınca sag tarafa task bara iniyor ona sag tıklayıp görebilirsin. ha birde 1.6.1 kullanıcan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 1.7.5 sorunsuz son hız kullanıyorum, versiyon birşey farketmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Laorx bazı trackerlardan banlanma olayları vardı o versiyonların oldu baya hatırlamıyorum tabi. belki o trackerların sayısı azdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 DNS den bi sorun olur mu? 50yi geçmiyor. Utorrentin istediği portuda açtım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 upload u 16 ver dier bağlantı sayılarını arttır, sana bağlanacak eş sayısını fazla yüksek tutma bi de torrenttürk fazla hızlı deil bu aralar, dns değiştirilmeden girilmiyor filan siteye seeder ve leecher kaybı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 öyle yaptım yinede çok düşük torrentlerdenmi bilmiyorum torrentfinder dan bulduğum torrentleri indiriyorum şimdi bağlanmıyor bile ? hatta açınca bi süre sonra bağlantımı bozuyor msn kapanıyor sitelere giremiyorum kapatana kadar anlamadım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 utorrentin istediği portu kullanma ben port olarak 15000 kullanıyorum olduka memnunum mümkünse 10k-60k arası bir port kullan Enable encription var speed guide da en altta onu tıkla. Uploadı max yapma 15-20 arası iyidir. unp port mapping'i kapa. ben böyle kullanıyorum, oldukça memnunum. Tabii trackerda önemli TorrentTürk nasıl bilmiyorum ama roman trackeri kullanıyorum ben (TvT) acayip derecede aşmış.(Seeder leecer ratioda çok öenmli torrent konusunda.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 15502 portu açık utorrentin default port değiştireyim mi ? ya dün gece film indirdim 20-40 arası indi. Bu seferde 2kb ı bile geçmiyor.Ama aşşağıda yeşil ikon çıkıyor. Ayrıca utorrenti açınca bağlantım bozuluyor msn kapanıyor sitelere ulaşamıyorum kapayınca sorun gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 ya ben böyle garip birşey görmedim. neden olduğunu nasıl anlııcaz? Programı açıyorum download yapmasa bile bağlantıyı kesiyor.Msn gidiyor sitelere giremiyorum? speedtest yaptırıyorum 640kb çıktı ? port açık gözüküyor aşşağıdaki çubukta D:0.6KB/S (total: 96kb/s) yazıyor U:0.3kb/s(Total:38kb/s) yazıyor. programı açınca bağlantı yine gidiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 tamam da kaç seed var kaç leech var torrent'te bunlar hepsinden önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 torrenturk un dosyalarını çıkardım torrentfinder üzerinden buldum çok fazla leech ve seed var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 leechin çok olması iyi değil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 torrentturk gayet iyi şu an 3 seederli dosyayı 93 le çekiyom webcam da açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 benim utorrentte var bişey o zaman. offf :/ eski azureusuda kuramıyorum yeniside çok ram yiyor. başka var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 adamın biri muhasebat.gov.tr den upload yapıyor 90 la devlet in interneti boşa akmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 utorrentte ilginç olaylarla karşılaşmaktayım =) divxplanet forumlarında bi yazıya rastladım webUİ diye bişeyden bahsediyordu neyse ayarları ona göre yaptım sonra http://localhost:port/gui/ bu adrese yönlendirio sayfada girdim bilgisayara bi dosya indirdim bi anda download 100lere fırladı 12mblık dosya %90lara geldi sonra tekrar yavaşladı ve download 0landı aynı olayı tekrar denedim yine download zıpladı ve yine 0landı. dosya indi ama. ne biçim program bu yahu? webui nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 eger upload u 0-1 e çektiysen downloadunuda utorrent otomatikman indiriyor. maksimum verimlilikte kullanmak için utorrenti upload sınırını onun senin 1024 lük adslene uygun gördügü sınıra çekmen gerekiyor . bunu ögrenmek icin ctrl + g veya optionsdan speed guide a gitmen gerek (ben 1.7.2 kullanıyorum) orada connection type xx/256k seçersen sorunun düzelir zannediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 yok hiçbirşeyi sınırlamadım. programı açınca zaten kafadan kendi bağlantıyı kesiyor. Ancak yukarıda anllatığım gibi yaptığım zaman yaklaşık 30-40sn download yapıyor sonra 0lanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 valla ben utorrentte her downladıma 1 ul veririm herseyi max hızda çekiyorum o download kısma olayını gormedim yok bende öyle bişi sahsen. versionum 1.5 bu arada hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar sadece her ekledigin downloadda tek tek 1 upload vermek gerekio genel ayar değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 zoom x4 modem ile sorun yaşadığını okudum. doğru mu acaba? ya yok programda başka birşey var.Ayarlarında bi sorun olduğunu sanmıyorum. Port açık Yeşil yanıyor. Koyduğum torrentlerdede sorun yok.(ki daha önce azureusla bir sürü torrent indirdim biliyorum yani) ama programı açıyorum bağlantımı bozuyor üstelik hiç download yapmıyor? ne olabilir ki ? çok anlamsız bi problem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 WebUI, Azureusta uzaktan kontrol hedesinin utorrent versiyonu değilmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 öyleymiş sanki oldu gibi şu an download yapıyor güzel bir şekilde ama pek güvenmiyorum =) derkene gitti yine =) program sarhoş olabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar