KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Arkadaşlar PC'me virus bulaştı ve .EXE dosyalarını açmamı engelliyor. Al bi de buradan yak yani.. Adaware AVG 2lim çalışmıyor. firefox.exe nasıl çalışıyor derseniz: programa çift tıklayınca web servisini kullan diorm öyle.. NASIL kurtulabilirim. ?? winXP sp2 kullanıyorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 güvenli mod - regedit - software microsoft windows currentver run - alakasızlar araştırılır her yerden temizlenir bi de virüs taraması yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 güvenli mod'da bile regedit ve mscongif'e ulaşamıyorum.. ve pc açılırken bi kutucuk çıkıyor içinde unicode bi yazı kare şeklinde görünüo altında tamam var. tamam'a basmazsam açılmıyor pc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 sistemi önceki yükleme noktasında nasıl çalıştırabilirim. yardım merkezinden giriyordum oraya.. orası da açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Boot edilebilir CD şeklinde bir virüs programı bul. Onla boot et, arat, temizlet. Tabii nero vb programların da çalışmıyorsa CD'ye yazma işini başka bilgisayarda yapman gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Bir de şöyle bir şey var; http://windowsxp.mvps.org/exefile.htm Denemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 sanırım tek çözüm o.. bu akşam kurtarmam yalan oldu sanırım. geri yükleme yapmam mümkün olabilir mi ki? nasıl yapacağım bilen duyan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Bir de şunlar var ki düşman başına vermesin; http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;311446 http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;555067 Böyle bir açıklama mı olur yahu; Microsoft does not provide software that can detect or remove computer viruses. If you suspect or confirm that your computer is infected with a virus, obtain current antivirus software. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Avastın windows açılmadan önce çalışma özelliği var da, o özelliği nasıl açıcaksnı avastı çalıştırmadan bilmiyorum. RAMde virüs olduğunu görürse kendi programlar. Bi avast indirip dene bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 @ Ractamainus verdiğin site biraz işe yaradı.. oradaki dosya exe'leri düzeltmedi de regedit açılabiliyor artık.. orada gösterilen dosyalar bende yok ama ilerleme kaydettim şimdi sophos yükledim pc'ye res atayım tkrr döneceğim buraya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 HKEY_CLASSES_ROOT exefile shell open command tamam sitedeki gibi hallettim burasını.. ayrıca sophos yüklenmiyor. AVG çalışmıyor regedit msconfig'de sorun yok bu yüzden regeditten çözmeye çalışacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 DoruK said: güvenli mod - regedit - software microsoft windows currentver run - alakasızlar araştırılır her yerden temizlenir bi de virüs taraması yapılır. doruk bunu biraz daha açar mısın ne yapmalıyım tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 şimdi bu virüs o an çalışarak probleme sebep olan bir programsa windows başlangıcında çalışmasını engelleyerek bir dene dedim, ben bilgisayarıma bulaşan virüslerin %99'unu bu yöntemle etkisiz hale getirmiştim. ama bu shell kayıtlarını değiştirdiyse farklı bir çözüm yöntemi de olabilir.. ben yine windows başlarken çalışan programları nasıl engelleyebileceğini yazayım, biliyorsundur gerçi; regedit te HKEY_CURRENT_USER/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/ Run-RunOnce-RunService ve HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/ Run-RunOnce-RunService'ta böyle zararlı tanıyamadığın kayıtları silersen çalışmazlar. tabii o sırada görev yöneticisinden o programın çalışmadığına dair emin ol yoksa sildiğin zaman hemen kendini ekler tekrar regedite bir anlamı kalmaz. bunun için de regeditte bulduğun şüpheli dosyanın uzantısını .exe yerine .e2xe olarak falan değiştirip bilgisayarı baştan başlatırsan program çalışmayacaktır. biraz uzun oldu kusra bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 yok uzun olması problem değil teşekkür ederim. şu an exe'ler çalışıor regeditte problem yok.. dediğini ben yinede yapacağım sorun KISAYOLLARDA.. kısayollar çalışmıyor şimdide :D direk .exe tıklayınca sorun yokta.. bi taratayım önce pc'yi sonra bakarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Geri yükleme yaptım.. Bilgisayar açıldı ve AD-watch alarm verdi. yine yedim virüsu aq !! format kaçınılmaz zannedersem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 ad watch virüsün ismini gösterdiyse ona göre arat bide ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 format Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 recover yaptım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar