Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Bugün otobüse bindim. Taksim - Kabataş. Gençler bindi. Biri birine "lan barzo musun? salak herif." dedi. Salak herifi çok ayıpladım barzo yu anlamadım ama onuda ayıpladım. Sonra çocuk "barzo ne lan? HAHA" dedi. "Barzani lan." dedi çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Senin "gençler" diyeceğin yaştalarsa, cümle kurabilmeleri bile süper bi olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 barzo lafı ne zaman yayılcak diye beklemedeydim. ve görev tamam .!! X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Asteroth said: Senin "gençler" diyeceğin yaştalarsa, cümle kurabilmeleri bile süper bi olay. neden ki? bende gencim onlarda genç. olamaz mı bu tip bir olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 ok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Ferrero said: Asteroth said: Senin "gençler" diyeceğin yaştalarsa, cümle kurabilmeleri bile süper bi olay. neden ki? bende gencim onlarda genç. olamaz mı bu tip bir olay? ya çok mu zor bir space'e basıp ayırmak şu de'leri da'ları ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Türkçe'den öss'de 20 net çıkarttım ztn!!! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 evet barzo yayılmış şimdi sıra dızo da dızomusun olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 beyler konuyu dağıtmayın lütfen. garbage'a yollamasınlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Ya ferrero, adam haklı ama. Bu Türkçeyle 20 net çıkarttıysan yazıklar olsun bu sisteme be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 niye yahu? hem kendimi pek kasmıyorum yazarken hem de 20 net normal olandır. imlada bazı sorunlar vardı. paragraf full çekerdim. civa gibiydim şerefsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Benim de paragraflar iyi aga. Okumadan doğru çekiyorum hatta, valla bak. Yalnız matematikte çok boşum var ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 ya mat1 1 saatimi alıyo. iyi net yapıyorum ama 1 saatimi alıyo ya! of of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Geçen sınav mat2 den 7 SORU yaptım. Bak net bile değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 bende yazarken "de" ayrılmaz zaten,önce kendimiz bilelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Hıı hadi ya? Baya iiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Of. Ayrılır. Kalemin bende derken ayrılmaz. Sen de ayrı nubsun derken ayrılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Mesela, Ben de özledim ben de Derman yok dizlerimde Ama; Ali'nin kitabı ben de kalmış dersen adama barzo derler. Ali'nin kitabı bende kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Ekmek said: Of. Ayrılır. Kalemin bende derken ayrılmaz. Sen de ayrı nubsun derken ayrılır. pardon Ekmem sayfayi refreshlememisim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 de leri ayırmayalım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 ben lgs de 25 sorudan 23 net bi bol bi yannış yaptıydım össyi unuttum ama össdede süperdim türkçede barzo öğgf :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 oha! lgs yi hatırlayıp öss yi unutmak. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 ben össye laf olsn die girdm..ilerde torunlarıma filan anlatırım bende girdim o lanet olası sınava die..meslek lisesi meeezunuyum ben şimdi ünidede mes.y.o. okuyorm o yüzden girmemin tek amacı kendimi denememdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar