aether Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 emegi gecen herkese te$ekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozanbey Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 tebrikler arkadaşlar hepimiz çok güzel oynadık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Gz beyler şu shadow priestte baya imbaymış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 gz her boss a konu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Miraul said: gz her boss a konu :) Sevinç işte ne yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 GL HF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 gz de whisper ilginç olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 bi de droplar neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Legguard of Endless Rage Tempest of Chaos 2x Vanquisher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 ordaki darksilence nicki mage chromaggustan gelmişti size dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Nası lan intotherain diye birisi mi var? Ben öyle bir nicki sadece bizim eski guilddeki bi arkadaş kullanır diodum garip olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 bi konuda tutsak progressi sahane olacak, lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 ad3m said: Legguard of Endless Rage Tempest of Chaos 2x Vanquisher adamlara weapon bir de bir düşüo ya. of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 cg cidden. archimonde düzgün ms isteyen bi boss. 1 kişi bile ölmemiş, saat kaçta kestiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Big gz ve hahahah ... ustten 4. macronun adı eben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Baalzebub said: cg cidden. archimonde düzgün ms isteyen bi boss. 1 kişi bile ölmemiş, saat kaçta kestiniz? Kesilme saatini net hatırlamıyorum ama bende her zamanki gibi spike vardı. Levitate ftw olduğu için pek etkilenmedimde diğer arkadaşlara büyük sabır dilemiştim :P PS : Bu arada raid esnasına mass dc'leri falan saymıyoruz :( Ayrıca doğru tahmin kimse ölmedi nerden anladıysan :P T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 kimsenin ölmedigini nasi anladin yaw :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Tebrikler,çok sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Baalzebub said: cg cidden. archimonde düzgün ms isteyen bi boss. 1 kişi bile ölmemiş, saat kaçta kestiniz? Bu fikre nerden kapıldın ben sadece o ss'in baktığı açıdan bile 9 ölü sayabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 tbrkz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 MasterHapLo said: ugrastirdi biraz ama temiz bir kesis oldu olen yok :) SS'e bakmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 okumadan yazmanin zararlari :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manwee Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 geffen said: ad3m said: Legguard of Endless Rage Tempest of Chaos 2x Vanquisher adamlara weapon bir de bir düşüo ya. of öncelikle tebrikler arkadaşlar.... progress guildleri iteme bakmaz. eminim ki arch. i kesen arkadasların gozleri o item leri gormuyodur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar