Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yilbaşı planlari

dory

Öne çıkan mesajlar

allah inandırsın 2aylık falan sakal var yüzümde. öle bi sıkışığım :'[yarın vaktim olursa traş olucam da biraz adama dönücem..

sıkışık iken tarihler sadece iş bitimi olarak anlam kazanıyor. 30'una bi kongrenin son makale gönderme günü benim için misal..

03,01 perşembe ise tübitak projesi için bazı dataları bildirmem lazım. :'[

ocak ayı başı itibari ile bi şirket cevap bekliyor onlarla çalışıcam mı diye..

yılbaşına bi bok yapmıyor olucam yani. böhüe ya! hüe hü ühü :'(

bana yılbaşı lüks abi.. bulun bi zincir takın boynuma, en kolayı budur.

kunta kinte.. dasaaa minte falan olur adım da.

yok o kadar kasmaya rağmen hala bi ..and one man to save the world! falan da duymadım.

2007 berbattı lam!
nefret ediyorum yılbaşlarından falan!
Sosyal ağlarda paylaş

Griswold said:
Suited up ev partisiyle giriyoruz.
Hep How I Met Your Mother yüzünden eheh.
Adamlar illa takım giyeceksin arkadaşım dedi, ulan kotla çok sızmışımdır da takım elbise ne ayak anasını satayım. 1 şişe de içki getir diyor bir de yüzsüz herif.
Cardinal Melon alıp oraya gidicem muhtemelen.

Bu mesaj Spidee adına da atılmıştır (o da geliyor evet). Gene işeyerek girecek sanırım yeni yıla gerçi o sdf.

İşeyerek girmeyeceğim bu sefer, çok saçma bir durum.
Sosyal ağlarda paylaş

Taksim’deki yılbaşı kutlamaları iptal

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Taksim’de yapılması planlanan yılbaşı kutlamalarının iptal edildiğini açıkladı.

AA
Güncelleme: 13:32 TSİ 26 Aralık 2007 Çarşamba

İSTANBUL - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Taksim Metro İstasyonu’ndaki “84. yıl Cumhuriyet Coşkusu Kutlama Fotoğrafları Ödül Töreni”nden çıkarken, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Kadir Topbaş, “Taksim’de bir hazırlık yapmıştık ancak birçok şehidimiz var. Geçtiğimiz aylar içinde çok sarsıldık, çok üzüldük. Şu anda Güneydoğu bölgemizde, en kötü hava şartlarında dağlarda mücadele içinde olan askerlerimiz var. Bu sıkıntıyı oralarda yaşayan insanlarımız varken, ‘biz büyük bir kutlamaya girmeyelim, şehitlerimiz anısına, saygı adına bunu yapmayalım’ dedik ve programı iptal ettik” dedi.

Topbaş, sözlerini şöyle sürdürdü: “Taksim’de bir müzik yayını yapılmayacak. Tabii ki bireysel olarak vatandaşlarımız kendilerince eğleneceklerdir. Bu onların hakkıdır tabii, ancak dozunu kaçırmamamız gerek. Hele geçen yılbaşında yaşadığımız o magandalıkları beklemiyoruz. Beline silah takıp çıkmalar... Artık burası Avrupa’nın kültür başkenti; bu gibi hadiseler artık bu kente yakışmıyor.”
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...