dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 allah inandırsın 2aylık falan sakal var yüzümde. öle bi sıkışığım :'[yarın vaktim olursa traş olucam da biraz adama dönücem.. sıkışık iken tarihler sadece iş bitimi olarak anlam kazanıyor. 30'una bi kongrenin son makale gönderme günü benim için misal.. 03,01 perşembe ise tübitak projesi için bazı dataları bildirmem lazım. :'[ ocak ayı başı itibari ile bi şirket cevap bekliyor onlarla çalışıcam mı diye.. yılbaşına bi bok yapmıyor olucam yani. böhüe ya! hüe hü ühü :'( bana yılbaşı lüks abi.. bulun bi zincir takın boynuma, en kolayı budur. kunta kinte.. dasaaa minte falan olur adım da. yok o kadar kasmaya rağmen hala bi ..and one man to save the world! falan da duymadım. 2007 berbattı lam! nefret ediyorum yılbaşlarından falan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 otelde güzel bir yemek+kurtalan express+ dj+rakı.. oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 iki kişiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 eee kırmızı don aldınız mı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 çalışarak girecem malesef böhüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Griswold said: Suited up ev partisiyle giriyoruz. Hep How I Met Your Mother yüzünden eheh. Adamlar illa takım giyeceksin arkadaşım dedi, ulan kotla çok sızmışımdır da takım elbise ne ayak anasını satayım. 1 şişe de içki getir diyor bir de yüzsüz herif. Cardinal Melon alıp oraya gidicem muhtemelen. Bu mesaj Spidee adına da atılmıştır (o da geliyor evet). Gene işeyerek girecek sanırım yeni yıla gerçi o sdf. İşeyerek girmeyeceğim bu sefer, çok saçma bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 saklıkent e gitcem şaşırcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 yılbaşı sonrası final haftası. comm var sora kötü math, var var olu var, ders çalışcam yani... happy new year Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 meri kırismıs :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Büyük ihtimalle ev partisi falan. 10-12 kişi. Migros yılbaşı pakedini bulabilirsem çok iyi olacak aslında, öbür türlü eve giren her kişiden 10 lira falan isterim moralim çöker. Kalmamış falan diyor herkes, gidip bakayım bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 cnbce viktoryanın sırrını vermiyor bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 evdeyiz abi ok ozman . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 forgiver said: cnbce viktoryanın sırrını vermiyor bu sene veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 viktoryanın şifresi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Hilmi'nin Sırrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 birkaç arkadaşımla bizim evdeyiz, bira belki de mangal keyfi var. artı yeni 5+1 ses sistemimle david gilmour live at royal albert hall/remember that night'ı seyredicez. birde hepimiz müzisyeniz jam yapıcaz evde nihohaha. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 forgiver said: cnbce viktoryanın sırrını vermiyor bu sene Veriyoooooooooorrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Donita Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 yılbaşı ertesi işbaşı yapıyorum. plan filan da yok tabi buna bağlı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Taksim meydanında torpil patlatıp, fortçuluk yapıcaktım Kadir Topbaş abim kutlamaları iptal etmiş :( Gaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 istanbula gitmek istiyordum annem bu teror olaylarindan dolayı "nowai" cekti. of evde yalnızım. /sniff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 ah ulan, kac yildir sehit veriyoruz yeni prim yapma kapisi oldu adamlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Taksim’deki yılbaşı kutlamaları iptal İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Taksim’de yapılması planlanan yılbaşı kutlamalarının iptal edildiğini açıkladı. AA Güncelleme: 13:32 TSİ 26 Aralık 2007 Çarşamba İSTANBUL - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Taksim Metro İstasyonu’ndaki “84. yıl Cumhuriyet Coşkusu Kutlama Fotoğrafları Ödül Töreni”nden çıkarken, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kadir Topbaş, “Taksim’de bir hazırlık yapmıştık ancak birçok şehidimiz var. Geçtiğimiz aylar içinde çok sarsıldık, çok üzüldük. Şu anda Güneydoğu bölgemizde, en kötü hava şartlarında dağlarda mücadele içinde olan askerlerimiz var. Bu sıkıntıyı oralarda yaşayan insanlarımız varken, ‘biz büyük bir kutlamaya girmeyelim, şehitlerimiz anısına, saygı adına bunu yapmayalım’ dedik ve programı iptal ettik” dedi. Topbaş, sözlerini şöyle sürdürdü: “Taksim’de bir müzik yayını yapılmayacak. Tabii ki bireysel olarak vatandaşlarımız kendilerince eğleneceklerdir. Bu onların hakkıdır tabii, ancak dozunu kaçırmamamız gerek. Hele geçen yılbaşında yaşadığımız o magandalıkları beklemiyoruz. Beline silah takıp çıkmalar... Artık burası Avrupa’nın kültür başkenti; bu gibi hadiseler artık bu kente yakışmıyor.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 iyi veriyormus, sanki viktorya veriyor bu sene değişiklik yapıp izlemiycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar