Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 gecen sene WSG de wallhacklemi ne kacan bayragida yanina alan bir yunanliyi kovalarken girmistim yapayalniz ancak ertesi gun amerikadan cok sevdigim bir arkadasim geldiginden cok koymamistida o arkadasimi sanirim kayebttim bu sene nedense sogukluk filan girdi isin ozu sap gibi evde wowda yok single bir oyunla girerim heralde angst angst son 2 senedir kimse biryere cagirmiyor zaten pati olarak organizasyon filan yaparsaniz iyi olur yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Madcat said: izmirde mekan arıyorum club :) kaç kişisiniz? barny de yerli yabancı sınırsız bişiler ayarlıyabilirim... ciddiyim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 PrudenT said: Sly-One said: unuttum bu arada, istanbulda parti. izmirli lavuklar lütfi hariç davetli değil. lavuk? izmirli bir lavuk musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 valla havuz başi parti vericek otel ariyorum, sanirim konya yolunda egmir giderken sagda gorebileceginiz bir oteli ayarlayabilicem, efenim.. Bu sene gene bambaska olucak :D Tr de olmamiz imkanlarimizi kisitliyor tabi, ama olsun.. Seneye inşallah rusya'da girelim diorm.. Akansu'dan selamlar... sizi cok seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Ders çalışacam. 2 sinde final var. (Ciddiyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Öğrenci evinde sabaha kadar eğlence planı. Kızlar, alkol ve müzik. Umff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 said: Ders çalışacam. 2 sinde final var. (Ciddiyim) o bişey değil.31 aralıkta saat 3 te tarım ekonomisi sınavım var :S sonra da diğer 3 finale çalışcam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 annemler ankaraya gidiyor ben de ya arkadaşlara gider onlarda sabahlarım (ki bu arkadaşlar aslen cüce oluyor d: ) ya da evde otururum hehe ankaraya da gidebilirim aslında ama bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 fenris said: said: Ders çalışacam. 2 sinde final var. (Ciddiyim) o bişey değil.31 aralıkta saat 3 te tarım ekonomisi sınavım var :S sonra da diğer 3 finale çalışcam :( O zaman yılbaşı zamanı final sınavı çalışacaklar için evde ders çalışma partisi verelim. Ders çalışacak tüm patileri bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibebe Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 mazoşist misiniz ya, yılbaşı apaçilerin bayramı bir kere meydan itlere kalıyor nerede nasıl eyleneceksiniz taciz edilmeden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Xhunarion said: Booty Bay kutlamalarına katılırım nıhahah. Ben de kendimi çaresiz sanıyordum ama acizliğin bu derecesi beni şaşırtıyor, üzüyor.. =( Biz ev arayışındayız. Herkes mezun oldu zaten yılışılcak ev de kalmadı pef. Taksimde bi yere gidelim gibi fikirler geliyor ama o kalabalık ve hengame çekilmez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Şilede Doğa Tatil Köyünde Leman Sam eşliğinde sınırısız içki olarak giricem ertesi gün brunchla çıkıcam inş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 axedice said: Taksimde bi yere gidelim gibi fikirler geliyor ama o kalabalık ve hengame çekilmez bence. Aman diim saçmalama abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Charsi said: Şilede Doğa Tatil Köyünde Leman Sam eşliğinde sınırısız içki olarak giricem ertesi gün brunchla çıkıcam inş :) oha ne kadar awesome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Leman Sam hariç, gerisi güzelmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Suited up ev partisiyle giriyoruz. Hep How I Met Your Mother yüzünden eheh. Adamlar illa takım giyeceksin arkadaşım dedi, ulan kotla çok sızmışımdır da takım elbise ne ayak anasını satayım. 1 şişe de içki getir diyor bir de yüzsüz herif. Cardinal Melon alıp oraya gidicem muhtemelen. Bu mesaj Spidee adına da atılmıştır (o da geliyor evet). Gene işeyerek girecek sanırım yeni yıla gerçi o sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 birleşmiş milletlerden arkadaşlarla kokteyl var. tanınmış ülkelerin başkanları ve kralları da gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibebe Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 yalova kaymakamı da var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Greeny said: axedice said: Taksimde bi yere gidelim gibi fikirler geliyor ama o kalabalık ve hengame çekilmez bence. Aman diim saçmalama abi :) Deme, huyudur kendisinin saçmalar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 yeni meleğe gidip gitmeme kararsızlığımın nedeni o. ne yapıcaz bilmiyorum. yaklaşık 30 kişilik grubuz. teklifler yağıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 fazla birsey yapacak gucum kalmadi, evimde oturup ailemle dinlenmeyi istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Abi 30 kişi gecelik villa tarzı ev kiralardınız hayvanlar gibi de parti verirdiniz yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 ev + tekila + margarita + viski + karadut şarabı + bilimum masa oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 yılbası arkakaşlarla ev ortamında güzel olur bence.dışarısı çok kalabalık ve tıkış tıkış oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 kışlaya aç aç getirmeyi düşünüyoruz herşey vatan için : P Ş 060 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar