Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Laptop'un ethernet girişi bozulunca ve tamirin bir ay süreceği ortaya çıkınca bizde "e gidelim wireless modem alalım 2000li yıllara merhaba diyelim" dedik. Gittik , aldık , taktık, yükledik ama olmadı... Anladığım kadarıyla laptopum ip alamıyor. Var mı yardım edebilecek biri? Bu arada modem Air Ties rt-205. Kurulumunu yaptım ama 192.168.2.1 de yapmam gereken birşeyi yapmamış olabilirim. Sevgiler, saygılar, yardım umutları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Laptop'ta Wireless modem var mı? Yoksa USB girişli bir Adaptör mü kullanıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 wireless modem var, çalıştığınada eminim. arattığımda benim kurduğum bağlantıyı görüyor ama bağlanmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Sifre ayarlarini dogru yapiyor musun? WPA-PSK sec, sonra AES veya TKIP'ten birini sec, sonra da sifre koy modem ayarlarinda, laptopta da yap aynilarini. Laptop WEP diye baglanmaya calisiyosa olmayabilir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 şifre seçim yerinde üstte bi Kapalı Wep Wpa seçenekleri var. aşağıda WPA WPA2 WPA1/WPA2 ortak modu var onun altında WPA2 Pre-Authentication özelliğini etkinleştir seçeneği var. PSK Anahtarı Şifre 802.1x Sunucu İp Adresi Port Şifre Grup şifresi değiştirme aralığı tarzı devam ediyor. dediğin ayarlar buradan değil mi? ES ve TKIP nerede bulamadım... baya bi kafam karıştığında böyle detaylı yazayım dedim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 WPA sec, alttan da WPA1 sec, sonra sifreyi ayarla. WPA1 sectikten sonra AES - TKIP diye bi secenek daha sunabilir, yoksa da yoktur napalim :p Kullanmadim daha once wireless ADSL modem, 2-3 farkli access point kullandim, biraz tahmini konusuyorum yani idare et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 abi onları yaptım, şifre de zaten ayarlı ama olmuyor yine :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 aynı modem bende de var adsl modem sıfren ıle ttnet sıfrenın aynı olması lazım eger sıfreler farklıysa dedıgını yapıyor bırde asagıdakı ayarlara bak sende kı ıle aynı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 VC1e nerden girecez? bulamadım...:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 ...air-ties müşteri hizmetlerini aradım onlarda çözemedi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 IP alamadığını nerden öğrendin? Biraz daha detay yazman lazım bence yardımcı olabilmemiz için. Ayrıca Windows SP2 kurulu mu? SP2 öncesinin wireless desteği çok sorunlu. Ufacık tepecik not: laptop'larda wireless modem olmaz, adaptör olur. Onla modeme bağlanırsın. Edit: SP2 kurulu mu demişim de, hangi işletim sistemini kullandığını bile yazmamışsın ki. Detay lazım detay.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 IP alamadığını msne giremeyince onar deyince öğrendim. sp2 her iki bilgisayarda da kurulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 192.168.2.1 > ADL > ADL Ayarları burdan gireceksin VC1 menüsüne yeni'ye bas ordan adsl şifresini doğru girdiğinden emin ol IP alır yoksa edit: üstte Masa vermiş o ayarları da doğru gir aldığın modem baya iyi şu an 60 gün restart etmeden kopmadan takılıyor alet... 60 günden önce de elektrik kesilmişti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 abi bende adl ayarları yok, adsl ayarları var..valal kafam karıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Typo canım typo ADSL ayarları evet onları doldur olucak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Olmuyor dediğin ne onu anlamıyorum. Wireless bağlantılar arasında kendi modeminin ismini görüyor musun? Modeminde internet sağlayabildin de client tarafından mı giremiyorsun sadece? Eğer öyleyse, hangi aşamada sorun çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 kendi modemimin adı orada var, bağlan deyince tıkanıyor kalıyor. yukarıda bağlı değil yazıyor ama bağlantıyı kes deyince "var olan bağlantıyı kesmek istediğinize emin misiniz?" diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 bu arada, laptop 2 gün öncesine kadar wireless ağlara girebiliyordu. Ayrıca cep telefonu ile kontrol ettim modemde herhangi bir sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar