Farinal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 giremiyorum?! delirecem! meğer ne kadar büyük bi yeri varmış hayatımda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 o da bisi mi google down ken firefox kullanmayi dene, adresleri sallabas dzgun yazmadan firefox bar a girmeye o kadar alismisim ki, 1 saat interneti dolasamadim (yan sokakta google in binasi varken nasi down oluyosa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 :D bende nedense site değiştirceksem ilk homea basıorm ordan googleken sayfa yazıorm ilginç bi huy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 wikipedia rulz bir yer. eksikliğini cidden çekiyorum. birşeylere girip bakıcam, ama giremeyince boş kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 bende sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 PrudenT said: bende sorun yok e mantıklı, düzeldiği için sorun da olmadı sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 çok zekisin tebrikler bone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 e site düzeldikten sonra "bende sorun yok" diyen ben değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 ahahah. ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar