eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 ya bugün taksiye bindim öndede bi akrabamız oturdu.yaşlı bi teyze.geleneksel Türk muhabbeti olan "nerelisiniz" muhabbeti başladı.Adam -biz Abaza'lardanız.Abazalar çok saygılıdır.Ben kaç senedir evliyim köye gittiğimde karımın elini tutmuş değilim filan dedi çerkezlik filan muhabbeti oldu sonra.. ben arkada dumur olmuş şekilde adama bakıyorum dikiz aynasından.. öyle bi ırk filanmı var ya? O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Abhaza olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 walla bilmiyom adam biz abazayız filan dedi..nası yazıldıını söylemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 gürcistan'ın oralarda falan olması lazım, bildiğimce daha kuzeybatıda. - EU2 rulz =p - çerkez deniliyor zaten çoğuna abhazların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Abhaza evet Abhazya'dır Kafkaslarda şu an için Gürcistan içerisinde olması lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 türkiyede abaza derler onlara senin bildigin şey abazan dır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Abazalar çerkezler gibi bi ırk apazdan geliyordu sanırım. Karadeniz'de zonguldak düzce bolu civarında sanırım bunların köyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 adapazarı filan dediydi.. öyleymiş demekki O.o sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 evet sakarya ve çevresindede çok vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Sakarya'da abaza yok, rica ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Bizim orda abhazyalıların ne işi var nan :S Sakarya civarı Balkan göçmenleriile doludur, Kafkas göçmenleriile değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 sakarya da abaza vardır baya. manav, tatar filan da vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Acaba ben neyim lan :S Merak ettim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Abi tarih kitaplarında görmediniz mi hiç 'Abaza Mustafa Paşa' isyanını sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 abazan var bi. bi de abaza var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Sakarya da "maacır" (muhacir, balkan göçmeni) çoktur. Manavlar ve gürcülerde vardır bol. Ama abhaza var mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 var abaza diye bir ırk ya seslisözlükte abazanın ingilizcesini aradığımda bulmuştum eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 var var bizim komsu ırk.)allahtan abzagız laan biz ne fena abazayız demek bileni var bilmeyeni var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 yazık adam adamlara düşünsenize türk kelimesinin genel olarak sapık manasına geldiğini d: hindiyle eş olması bile yeterince malzeme yaratıyor zaten heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 hindi de az yenilir yutulur bişey değil. gerçi mısır var mesal bizde. hindistan da hindi. anaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar