Phobos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Az önce kapı çaldı ve bir kurye benim adıma bankadan atm kartı teslim etti :S İşin ilginç olan yanı kartı yollayan bankaya bu bağlamda herhangi bir talebim olmamasıyla birlikte zaten o bankanın atm kartı bende mevcuttu. Eski kartımın üzerindeki bilgileri incelediğimde ise herhangi bir şekilde kullanım tarihinin daha dolmamış olduğunu farkettim. Nerden çıktı şimdi bu? Bi banka neden böyle bir davranışta bulunur ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 kartı değiştirmişlerdir, kart sistemlerini yeniliyorlardır. Bankamatik kartlarına yeni bir marka yapıştırmışlardır. (Bkz. Neo) Olabilir, 2 tane maximum geldiğini biliyorum ben eve. İkisi de aynı numaralı, aynı son kullanma tarihli, sadece tasarımları farklı. Hemde 1 hafta arayla geldiler. yapıyor bankalar öyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 eski kartini itejedkleri surece sorun yok ama bankayi arayip ayni kartsa eskisini iptal edip etmedikelrini sorman iyi olaibli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 İnsan bi tuhaf oluyor ilk başta. 3 saniyelik cevap için müşteri hizmetleri'nin 45 dakikalık müzik yayınını ve ototmaik sekreterini çekemem :D Yarın bi ara gider bankaya sorarım ne olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 oha hangi banka ki o 45dk telefonda bekletio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 yeni kartlar genelde eskisinin süresi bitmeden gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Yapı kredi ben üniversiteyi kazanınca University Card bilmemne adıyla bir atm kartı gönderdi bana normal hesabım vardı zaten kesip attım. Aynısı garanti ilede oldu sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 boşver, kafaları rahattır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 BonePART said: eski kartini itejedkleri surece sorun yokBerkay top 10 typolarina girmis olabilir bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar