Sufi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 bu saçmalık sadece bizim ülkemizde olur. ayrıca şu katmerli saçmalık da: "bugün olmaz ama haftaya kesin olur" sadece bizim ülkemizde söylenir.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Abi ne akla hizmeten koruyosun onu da açıkla o zaman bi zahmet.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spectacular Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 ya iste bole sacma salak tipler korursa telekomu olucagi bu. allah belasini versin bu telekomun . Yurt disinda 2mbit lik baglanti parasiyla bize 256k veriolar rezalet. Birde Tum turkiyede yurt disi cikisi kapaniyor. Bu tip bir olay amerikada filan olsa heralde yer yerinden oynardi. 2 saat elektrik kesildi diye binlerce dava acilmisti. 2 saat once turk hosting sitelere de girilmiyordu. Buna sukur dedirrtiler ya helal olsun.[hline]Magent lvl 50 ice wiz Mordoskull lvl 35 arms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Ttnete kafam girsin... böyle iş mi olur... ben hakkımı istiyoruum!!![hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 herhangi bir bilgim yok, ama sabahtan beri bağlanabiliyorum. ama korkmayın kimse yok sabahtan beri. said: ReaperXS, 04 January 2004 15:47 tarihinde demiş ki: icqya bağlanabilen var mı? varsa nasıl?![hline] [hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 kablo net/tv kasımdan beri benim üzerimde mördakcım parasını ben vermiyorum ama benim malım istediğim gibi arar küfrederim hakkımı istiyorum diye =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Bu kadar düz mantıkla koyun gibi önüne konan herşeyle idare edip, hakkını aramayan insanlar yüzünden bu hale geldi bu ülke zaten.. Parasını veriyosan istediğin yerde istediğin şekilde hakkını aramak için sesini duyurabilirsin, gerçekten üzülüyorum.. Umarım ilerde daha hayati bi konuda devlete işin düşmez ve hakkını aramak zorunda kalmazsın Sin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 said: Sin, 04 January 2004 15:28 tarihinde demiş ki: 2 saat net gidince borsada milyarlar mi kaybediyorsunuz ki, bir kurum u bukadar acimasizca eleştirebiliyorsunuz? Ha hadi benim gibi yarin a paper hazirlaman gerekebilir netten resource bulman gerekebilir ozaman sovmeye hakkin vardir... Ama 2 mp3 cekemedik 1 saat mmo oynuyamadik diye bole sacma eleştiriler yapilmaz.[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF hayır sanane ya ben paramı veriyosam istediğimi indiririm sanane, illa ödev mi yapmak lazım iyi o zaman boşver ya koptuysa koptu diyip kıçımın üstüne oturuyum öylemi bravo valla bugün sen ödev yapıyosan yarın ben yapıcam biraz da böyle düşün istersen Sin cim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 said: SilverSurfer, 04 January 2004 16:03 tarihinde demiş ki: said: Sin, 04 January 2004 15:28 tarihinde demiş ki: 2 saat net gidince borsada milyarlar mi kaybediyorsunuz ki, bir kurum u bukadar acimasizca eleştirebiliyorsunuz? Ha hadi benim gibi yarin a paper hazirlaman gerekebilir netten resource bulman gerekebilir ozaman sovmeye hakkin vardir... Ama 2 mp3 cekemedik 1 saat mmo oynuyamadik diye bole sacma eleştiriler yapilmaz.[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF hayır sanane ya ben paramı veriyosam istediğimi indiririm sanane, illa ödev mi yapmak lazım iyi o zaman boşver ya koptuysa koptu diyip kıçımın üstüne oturuyum öylemi bravo valla bugün sen ödev yapıyosan yarın ben yapıcam biraz da böyle düşün istersen Sin cim. tmm ya üzerime gelmeyin alla alla iyiki bi karşı tarafi savunduk lol hahaha[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 evet arkadaşlar yavaş yavaş bünyelerimizi ele geçirip bizi birbirimize düşürerek içten çökertmeye çalışıyolar. hayııır! bu oyunlara gelmeyelim ve hergün olduğundan daha sıkı birbirmize sarılalım ve telekoma kafamız girsiiiiiiin! lol de lol :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 lol[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 biz de boyle bi$i yapsak?[hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 hakakten ya parasını almasını biliolarsa sağlayacaklar bağlantıyı acil bişi yapmaya ihtiyacımız yokki dötümün keyfine surf yapmak istiyorum nette kimene kopmasın kardeşim bağlantı[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura K.Matthew Guildmaster/Keepers Of Rebellion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Bone bence çok haklı. Burada ne yaptığımız değil, nasıl bir hizmet verecekleri önemli. Mmorpg bile oynayacaksak bence bu da en az bir iş görüşmesi kadar önemli. Oyun bir rahatlama yolu, başka şeyleri tam olarak yapabilmemiz bunlar da gerekli ve önemsenmeli. Herşeyde hata olur kopma olur bozulur..Önemli olan ardından acil ve mantıklı bir açıklama yapıp kullanıcılara ulaşmak. Bunu mümkün kılacak olan onlar.. Biz aramamalıyız ne oldu yine diye..onlar bize ulaşmalı.ne şekilde olursa olsun. Onca para alıp az adam çalıştırıp kar etmekle bitmiyor işler. Ayıp size ayıp![hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 said: BonePART, 04 January 2004 16:16 tarihinde demiş ki: sin gercekten komiksin her ay odemesini takır takır aldıkları bi hizmeti veremiyen bi sirketi napalım tebrik mi edelim evet belki odevim war belki bi iş anlasması war yada en absit kız arkadasımla goruscem sana ne sana ne bana hizmeti vericen yoksa para almıcan[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusu BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa BonePART From Bestine - Tattoine - Kettemoor- Novice BE, Novice CH Emaleth, 02 December 2003 20:42 tarihinde demiş ki: bone'unkinin benzeri, şaka yollu asılmalara bi diyeceğim yok. 3 4 post ustu oku[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 ya sonuçta yedek hatlarımız var cart curt dedielr aha yine öle kala kaldık[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 said: sanerixx, 04 January 2004 16:13 tarihinde demiş ki: biz de boyle bi$i yapsak? Düşünsenize... Ellerinde çeşitli tüfekler, roketler, bombalar vs. olan insanlar toplarla tanklarla "Project Mayhem" tarzı bir uygulama başlatmış. Tamam, çok iç açıcı değil, ama insanın şiddet duygusu azınca kafasından böyle şeyler de geçmiyor değil. Oyunlarda bilimum çeşit tabance ve tüfeği basılı tutuyoruz sürekli... Bir de gerçek dünya uygulamasını görmek fena mı olurdu? :)[hline]Berkin Bozdoğan BYTE & PCPratik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 bu arada benim netimde niye sorun yok? hmm *acaba telekomun başkani kuzenim diye mi? diyerek düşünür...*[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Yarına hazırlamam gereken bir kimya dönem ödevi var.. L'horloge Atomique.. atomik saat. Araştırma yapmam lazım....[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Manyak mısınız yaaa. Dağılın internet yok başınıza vurdu birbirinize saldırıyosunuz. Yıllardır burda yaşıyorsunuz alışmadınız mı bu durumlara. Her şeyin kelle koltukta gittiğine. Bu hizmet de öyle. Bu Türkiye' de heryerde böyle. Sanmayın ki, özel sektörde farklı. Bunda da aynen öyle. Bu Türk mantığıdır, idareten günü kurtarmak. Böyle bir mantık içersinde iş yapılıyor diye birbirinize yüklenmeyin kırmayın salak salak da konuşmayın. Bence birbirinizi dolduruşa da getirmeyin, diğer topiclere dağılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 yabancı sitelere giriyomu[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura K.Matthew Guildmaster/Keepers Of Rebellion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhoube Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 TRT 2 haberler: Optik hatlarda meydana gelen bir arızadan dolayı internet yurt dışı bağlantıları yapılamıyor. Arızanın düzeltilmesi için çalışılıyorlarMIŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 said: Sin, 04 January 2004 16:23 tarihinde demiş ki: bu arada benim netimde niye sorun yok? hmm *acaba telekomun başkani kuzenim diye mi? diyerek düşünür...*[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF telekomun bir başkanı da mı vardı? güldürme beni[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 said: Sin, 04 January 2004 15:28 tarihinde demiş ki: 2 saat net gidince borsada milyarlar mi kaybediyorsunuz ki, bir kurum u bukadar acimasizca eleştirebiliyorsunuz? Ha hadi benim gibi yarin a paper hazirlaman gerekebilir netten resource bulman gerekebilir ozaman sovmeye hakkin vardir... Ama 2 mp3 cekemedik 1 saat mmo oynuyamadik diye bole sacma eleştiriler yapilmaz.[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Çok talihsiz bir "şaka" yaptığını varsayıyorum, aksi halde öyle bir söverdim ki, telekom bile oha derdi...[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spectacular Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Ben bu salak herifler icin zor olan seyi anlamiyorum. Hem paralarini aliyorlar, Dunya sartlarina gore bile fazla. Hem de hizli ve kesintisiz bir internet sunamiyorlar. Bu is bu kadar mi zor? Bence asil tiksinilmesi gereken devletin elinde kaynak varken birsey yapamamasi, diger ozurlerinin disinda. Galiba butun internet paralarini alip borclarini filan oduyolar hic bir baglanti destegi yada artan talebi karsilayacak yeni port dagilimlari yapmiyorlar... Ayrica suan yurtdisi baglantilari kesilmis durumda ve zaman, gidip yurt ici baglantilari ile avunma zamani degil. Eger herkes duyarsiz birer odun olacaksa bunun yeri burasi degil, en azindan biz olmayalim.[hline]Magent lvl 50 ice wiz Mordoskull lvl 40 arms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar