Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurtdisi Cikislari

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
3 hafta söylentilerinin aslı astarı varmı, bilen varmı?[signature][hline]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.

Umrae
Mesaj tarihi:
bişi olmazz
saqin kafayi yemek bişi deistirmicek..
adamlar kafalarina eserse yapiolar bisiler oda yarim yamalak olyo
bakalim gelecekten umutluyuz :P[signature][hline]"I tried to kill the pain,
But only brought more"

Mesaj tarihi:
zaten yurt dışına ne ihtiyacımız var bundan 10 15 sene önce kendi kendine yetebilen nadir ülkelerdendik şimdi ne kadarda çok yurtdışına bağımlı hale gelmişiz bir bakın :)[signature][hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!
Mesaj tarihi:
Portekiz açıklarında yaşanan problemin giderilerek arızalı olan SMW-3 kablolarının yeniden servise verilebilmesi amacı ile 13 Ocak 2004 saat 22:00’ den 14 Ocak 2004 saat 01:00 ‘e kadar tüm kablolar üzerinde bir çalışma yapılacak olup, belirtilen saatler itibarı ile arızalı olan hatlarımızın yanı sıra SMW-3 kabloları üzerinde yer alan 622/622 Mbps kapasitemiz de devre dışı kalacaktır.Çalışmaların tamamlanması ile kesik olan tüm kapasitelerimizin devreye alınacağı SMW-3 yetkililerince ifade edilmiş olup; bu durumda toplam 2.329/2.019 Mbps yurtdışı kapasitemiz aktif olarak hizmet verecektir.

---------------------------------------------------------
Ya şimdi benim anlamadığım eskiden internet çıkışlarımız yine bu hatlar bozulmadan önce 2,000 mbps değiilmiydi ? Yoksa daha mı farklıydı ? Yani şimdi yine eskisi gibi mi olacak yoksa yurt dışı çıışları artacakmı ?

[Bu mesaj Arkansis tarafından 13 January 2004 15:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Burun kıvırmamak lazım. Eyer yapaciliceklerse bir gün feda olsun zaten gideceği kadar gitti. Asıl o birgünü verdikten sonra hala aynı boktan neticeyi almamak için dua edelim heh.

Hem sabah 10.20 deki finale çalışma imkanı doğdu, ben mutluyum gibi :p[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b]

[b]Umrae[b]
Mesaj tarihi:
Google pingliyorum su an ve 465 civarı bisey.
Yiğrranççç[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son= Başlangıçtır!

Mesaj tarihi:
yok be abso sanmam yani
oldu olacak internetin fişini(!!!) çeksinler bari tam olsun oyle olcaksa.[signature][hline]I look inside myself and
see my heart is black

Mesaj tarihi:
yurticiyle ilgisi yok abi sadece o hat uzerindeki calisan kismi kapatacaklar 3 saatligine sonra onarip tamamini acicaklar.
umarim bi aksilik olmaz. bu gece saat 1de hazir olacam daoca girmek icin ehe. :)[signature][hline]Absolut, 12 January 2004 19:05 tarihinde demiş ki:
Ben uzaylıya uzaylı demem o uzaylı bize merhaba demedikçe.
Forumun cop kokmasina karsiyim.
copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©

[Bu mesaj thanatos tarafından 13 January 2004 17:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Sanmıyorum yurtiçinin etklieneceğini çünkü sadece yurtdışı kabloları serviş dışı kalacaktır yazıyo.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
- Marit
Son= Başlangıçtır!

Mesaj tarihi:
Ehuehu 3 saatte iş mi bitirir bizimkiler?
bencede Abso'nun dediği gibidir.
Yoksa bizimkilere kalsa "Tamam abi Haftaya söz bitiroz"
şeklinde uzar gider.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
- Marit
Son= Başlangıçtır!

Mesaj tarihi:
bizim hasan ,huseyin yapmiyo abi bu isi. :) singapur telekom sanirim o hattin yetkilileri o herifler yapiyolar. :) bizimkiler yapsa bende derdim 1haftada anca yaparlar diye ehe[signature][hline]Absolut, 12 January 2004 19:05 tarihinde demiş ki:
Ben uzaylıya uzaylı demem o uzaylı bize merhaba demedikçe.
Forumun cop kokmasina karsiyim.
copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©
Mesaj tarihi:
Aha bizimkiler işi başkasına yüklemiş demek :) onlara yaptırıyolar eheh :-)[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
- Marit
Son= Başlangıçtır!

Mesaj tarihi:
pinglerdeki loss kayboldu tüm paketler yerine ulaşıp dönüyor artık ancak biraz yavaş dönüyorlar şu an...
sanırım gece hakkaten hallolacak sorun...
  • Yeni Oluştur...