Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurtdisi Cikislari

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
yuh bune ya hala bozuk ama bundan önceki internet hakkının koptuğuna göre daha iyi..
sertünsüz telekom'un sitesini hack eden adam acaba tekrar hacklermi :)[hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..
Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
Mesaj tarihi:
muahaha işalla h3kler . acaip bi moral olmuştu bana :) sesimi onun sayesinde duyurabilmistim lol[hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
Mesaj tarihi:
Bunların yaptığı 1 tuvalete 100 kişi sıçtırtmaya çalışmakla aynı şey...

Ne olacağını göz göre göre yapmaları ayrı bir davranış...

Mantıklı gelmiyor.[hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth...
Mesaj tarihi:
Ya hep vaat be
icraat a gelince 0.
Arıza olmadığı zaman niye görmüyoruz kapasiteler bukadar arttı şukadar arttı diye.. tam palavra ya...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
Görüntü koymaya çalıştım ama şunu gördüm ki Websamba'da başka siteden erişime izin vermiyormuş. :-D[hline]They feed on the living to stay undead.

[Bu mesaj Arnointed tarafından 07 January 2004 02:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ya ben 512 adsl'im 3 5 le download yapıorum çok ilginç :)
daha geçen hafta 50 60 la yapıodum sslerim var :)[hline]"Cok zoru yapariz ,imkansız biraz zaman alır"
Fornication Under Control of the King
Mesaj tarihi:
bnde düzel di yahu?[hline]So many times its hopeless dark and gray
And other times its hope that saves the day!!!

- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:

(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
Mesaj tarihi:
*!Bazooka sını hazırlar..*[hline]KinGpiN the striked sazan
BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki:
yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum...
Mesaj tarihi:
bu arada sizdede oldumu bilmiyorum, bikaç gündür benim yurt içide biraz yavaşlamıştı şimdi hızlanmış, mesela burada herhangi bi konuya tıkladıımda 5-10 saniyede falan açıyodu şimdi bi saniye olmadan açıyo? bozuldumu yoksa? :-P[hline]
Mesaj tarihi:
Bu ne yaaaa NE BİÇİM NET BU! Hem Dünyanın en pahalısı HEMDE En Yavaşı YUUUUH Beeeee UTAN BE TELEKOM UTAN[hline]There can be only one Solid Snake; and one Big Boss!
May the Force be with you!
:rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock:
Mesaj tarihi:
%90 öledir ya bir yeri bozulmuştur yada bakıma almışlardır MAL bunlar yaaaa TAM MAL CEZAYİR DEPREMİNDE AKILLANMADILAR[hline]There can be only one Solid Snake; and one Big Boss!
May the Force be with you!
:rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock:
Mesaj tarihi:
ya ne kadar boktan bir kuruluş bu türk telekom. herifler devleti arkasına alarak kimseyi s.klemiyor . yeter lam bok herıfler. a.k.a ne boktan bir ülkedeyiz ya. ya bu mallar acıklama filan yapmadımı son durum nedir poktan netimiz ne zaman gelicek. şerefsizim 3-4kbs downloadı begenmezdım. 14-15e gelince acaba telmi acsam derdim. şimdi 3 kbs ye bile rağzıyım[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen"
sdasweqr ea
$aban matrix Revolutions
Mesaj tarihi:
said:
Deli333, 08 January 2004 13:47 tarihinde demiş ki:
ya ne kadar boktan bir kuruluş bu türk telekom. herifler devleti arkasına alarak kimseyi s.klemiyor . yeter lam bok herıfler. a.k.a ne boktan bir ülkedeyiz ya. ya bu mallar acıklama filan yapmadımı son durum nedir poktan netimiz ne zaman gelicek. şerefsizim 3-4kbs downloadı begenmezdım. 14-15e gelince acaba telmi acsam derdim. şimdi 3 kbs ye bile rağzıyım
[hline]MaxPlanck, 06 January 2004 16:01 tarihinde demiş ki:
..ne yazip ne yazmayacagimi sana sormayacam SIN zibidisi !!
  • Yeni Oluştur...