Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 yuh bune ya hala bozuk ama bundan önceki internet hakkının koptuğuna göre daha iyi.. sertünsüz telekom'un sitesini hack eden adam acaba tekrar hacklermi :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 muahaha işalla h3kler . acaip bi moral olmuştu bana :) sesimi onun sayesinde duyurabilmistim lol[hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 threadi baştan sona bir okumaya yeltendimde, herkez ayni şeyi yazmış aslında.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnointed Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Ben ısrarla www.vatanim.com.tr/cat/haber_detay.asp?wid=44&kid=4 adresine bakmanızı söylüyorum. Yukarıda haberini verdiğim 1,2tbps'lik fiber optik hattın sadece benim tarafımdan duyulmadığının kanıtı.[hline]They feed on the living to stay undead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Bunların yaptığı 1 tuvalete 100 kişi sıçtırtmaya çalışmakla aynı şey... Ne olacağını göz göre göre yapmaları ayrı bir davranış... Mantıklı gelmiyor.[hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Ya hep vaat be icraat a gelince 0. Arıza olmadığı zaman niye görmüyoruz kapasiteler bukadar arttı şukadar arttı diye.. tam palavra ya...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnointed Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Görüntü koymaya çalıştım ama şunu gördüm ki Websamba'da başka siteden erişime izin vermiyormuş. :-D[hline]They feed on the living to stay undead. [Bu mesaj Arnointed tarafından 07 January 2004 02:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Nisan ayına kadar bazı şeyler değişecek bana göre.HAtta daha iyi olucak.YUrt dısı cıkısları guclenıcek orası saten kesın gıbı bırsey artık akıllanmaya basladılar.Gözünü sevim rekabet olayı başlayınca g... nasıl ateş tutuştu.[hline]Warcraft Replay Sitesi NitroGamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Ya ben 512 adsl'im 3 5 le download yapıorum çok ilginç :) daha geçen hafta 50 60 la yapıodum sslerim var :)[hline]"Cok zoru yapariz ,imkansız biraz zaman alır" Fornication Under Control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 bnde düzel di yahu?[hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 *!Bazooka sını hazırlar..*[hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 İlk yalan dolu sinyaller 15 ocak'ı gösteriyor. Umutla bekliyoruz :))[hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Olcayto - Infiltrator of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 bu arada sizdede oldumu bilmiyorum, bikaç gündür benim yurt içide biraz yavaşlamıştı şimdi hızlanmış, mesela burada herhangi bi konuya tıkladıımda 5-10 saniyede falan açıyodu şimdi bi saniye olmadan açıyo? bozuldumu yoksa? :-P[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 (utv) bende de yurtiçi sorunluydu. Birkaç kere aradım, adam sorun bulamadı. Ama şu son 2-3gündür kendi kendine düzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Şu an gene acaip yavaşladı degil mi yurtdışı çıkışlar.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 1 saattir falan bazı siteler açılmıodu hiç , evt şimdi icqda gitti :([hline][i]Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnointed Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Sabah saatlerinde yoğunluk epey bir arttığından böyle oluyor. 2-3 gündür durum böyle.[hline]They feed on the living to stay undead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sldsnake Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Bu ne yaaaa NE BİÇİM NET BU! Hem Dünyanın en pahalısı HEMDE En Yavaşı YUUUUH Beeeee UTAN BE TELEKOM UTAN[hline]There can be only one Solid Snake; and one Big Boss! May the Force be with you! :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 bu msn in online olmamasının yurt dışı çıkışlarıyla aeleakası varmı?[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sldsnake Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 %90 öledir ya bir yeri bozulmuştur yada bakıma almışlardır MAL bunlar yaaaa TAM MAL CEZAYİR DEPREMİNDE AKILLANMADILAR[hline]There can be only one Solid Snake; and one Big Boss! May the Force be with you! :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sldsnake Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Geldi Sonunda[hline]There can be only one Solid Snake; and one Big Boss! May the Force be with you! :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 ya ne kadar boktan bir kuruluş bu türk telekom. herifler devleti arkasına alarak kimseyi s.klemiyor . yeter lam bok herıfler. a.k.a ne boktan bir ülkedeyiz ya. ya bu mallar acıklama filan yapmadımı son durum nedir poktan netimiz ne zaman gelicek. şerefsizim 3-4kbs downloadı begenmezdım. 14-15e gelince acaba telmi acsam derdim. şimdi 3 kbs ye bile rağzıyım[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 said: Deli333, 08 January 2004 13:47 tarihinde demiş ki: ya ne kadar boktan bir kuruluş bu türk telekom. herifler devleti arkasına alarak kimseyi s.klemiyor . yeter lam bok herıfler. a.k.a ne boktan bir ülkedeyiz ya. ya bu mallar acıklama filan yapmadımı son durum nedir poktan netimiz ne zaman gelicek. şerefsizim 3-4kbs downloadı begenmezdım. 14-15e gelince acaba telmi acsam derdim. şimdi 3 kbs ye bile rağzıyım[hline]MaxPlanck, 06 January 2004 16:01 tarihinde demiş ki: ..ne yazip ne yazmayacagimi sana sormayacam SIN zibidisi !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 şu an 0 sanırım.[hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Dalgalı Kur gibi dalgalı net kullanıyoruz resmen. Bir düzeliyor bir azalıyor.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar