fenris Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 @huun hayır :P kitabı okuyalı bayaa oluyo ve arkadaş hacıladığı için bakamıyorum da ama öyle olmuyor.zaten kitap nerdeyse olduğu gibi farklı filmden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 hmm pekala şöyle de olmuş olabilir, hepimiz diyoruz burada en çok 28 Gün Sonra'ya benziyor diye,28 Gün Sonra en çok kötü bir finali olduğu için eleştirilmişti,belki yapımcılar kötü sonla bitirmeyi bu yüzden göze alamadılar.Hem Hollywood'da filmleri kötü sonla bitirebilmeye cesaret eden çok az yönetmen ve buna izin veren çok az yapımcı var.En iyisi en kısa zamanda bende kitabı alıp okuyayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 28 gün sonranın sonu kötümüydü ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 28 gün sonranın alternatif sonu vardı bide onun videosu elinde olan varmı koyabilir mi bi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 bir blogda yaptığım yorumu aynen aktarıyorum: (Kişisel fikrimdir.) Ben filmi beğenmedim. Will Smith’in her ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu düşünsem de, konu bakımından tek düzeydi ve eksiklikler vardı. Dünya üzerinde sadece tek kalmak, her insanın en az bir kez ve ya birçok kez düşündüğü birşeydir. Bu temanın üstüne 28 hafta sonra vb. gibi filmlerde görülen virüs yüzünden insanların canavara dönüşmesi, bu canavarların ışığa karşı vampirsel şekilde duyarlı olması bana çok tek düze geldi. Pekala böyle bir temanın üstüne daha iyi bir hikaye kurgulanabilirdi. Ayrıca film baştan sona acaba şimdi ne olacak şeklinde izlenen bir film değil. Sonu da fazla havada kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Ben gayet beğendim aksiyon sıçıyodu bence film evini basınca "ee bitsin artık yahuuu" dedim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 @Lethious ve izleyenler için: Film kitap uyarlaması: (film güzel de kitapla karşılaştırılamaz senaryo sıçmış) Richard Matheson "I am Legend" Türkçesi "Ben, Efsane!" bilimkurgu başyapıtı inanılmaz sürükleyici bir kitap, 30 senelik falan olması lazım... "gündüzleri sorun yoktur... ama geceyle birlikte sokaklar karşı konulmaz bir dürtüyle arzuladıkları o kıymetli sıvı için; kan için, dünyadaki son insanın kaleyi andıran evine doğru uluyarak,sürünerek,yalpalayarak yürüyen ölülerin kemik beyazı bedenleriyle dolmaya başladığında çöker dehşet kentin üzerine..." not: kısaca filmi beğendiyseniz kitabına taparsınız (benim gibi kitap okumayı sevmeseniz bile...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 kitaptaki elemanlar vampir, ve konuşabiliyorlar ama tek hedefleri kan içmek.. yani hep kan içmeye odaklı şeyler şey ediyolar =) bir de kitabın hemen başından spoiler en en başından aman kitap spoiler] kitapta, filmdeki vampirler (kitaptakiler vampir).. mesela kadınlar bizim elemanın evin önüne gelip çırılçıplak soyunuyolar falan adam dışarı çıksın diye =) vampirlerden biri durmadan hergün "dışarı gel" diye bağırıyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 kertenkel said: kitaptaki elemanlar vampir, ve konuşabiliyorlar ama tek hedefleri kan içmek.. yani hep kan içmeye odaklı şeyler şey ediyolar =) bir de kitabın hemen başından spoiler en en başından küçük spoiler kitapta, filmdeki vampirler (kitaptakiler vampir).. mesela kadınlar bizim elemanın evin önüne gelip çırılçıplak soyunuyolar falan adam dışarı çıksın diye =) vampirlerden biri durmadan hergün "dışarı gel" diye bağırıyor vs. film biraz daha kurgu ozaman adamın evini bilmiyolar gayet zekiler falan biraz daha adamın askeri özelliklerini ön plana çıkarmışlar sanırım. kitapda da asker mi adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 aman kitap spoiler kitapta asker değil, genç bir eleman hatta doğru düzgün silahı bile yok her gün evinin önüne geliyorlar akşam olunca.. eleman hatta kalbe kazıkla çalışıyor vs.. öyle öldürüyor bir süre... köpek de direk kitabın başında yok, kızı vermiyor köpeği ona.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 ozaman sadece kitabın ana temasını almışlar geri kalan herşey kurgu nerdeyse baştan bi senaryo ozaman kitapla kıyaslamıyalım öle düşündüm bi an =) ama kitabı daha diyosanız alıp bi okiyim yahu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 aman kitap spoiler robert neville zenci değil kitapta =) kitap 1976'da başlıyor =) kitapta adam durmadan viski içiyor alkolik gibi =) anatomi hakkında bir bok bildiği yok doktor değil =) kızı yok =) karısı helikopterde falan ölmüyor =) asker değil demiştim =) şehrin ortasında ceset çukuru var =) bir de yani 1/5'ini okudum daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 e oha orda yazıyo zaten e oha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 tuvalette iş görürken okuyorum her girişte 1 chapter / 20 sayfa falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Valla adamın dolabında sağ köşede cilalı pırıl pırıl bir m249 saw duruyordu. Ben ona bittim :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 film klişe bi konuya sahipti falan ama gayet güzeldi bence... ama samin ölmesi beni hakkaten çok üzdü ya aşık olmuştum resmen o köpeğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 daha önce dediğim gibi kitaba verdikleri telif hakkına yazık.tamamen alakasız kitapla. hele "i am legend" lafının geldiği yeri bağlamaları çok kötü olmuş.kitapta geçtiği yer çok güzel ve dumur ediciydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 I am Legend bu kitabın 3. uyarlaması öncekiler: The Last Man on Earth (siyah beyaz 1968 sanırım) The Omega Man (1971) en iyisi yine de I am Legend Last Man on Earth kitapla birebir, kitabı okumaya üşenenler izleyebilirler... (bazı sahneleri çekmeyi o zaman beceremedikleri için ufak tefek şeyler var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Çok beğendim filmi genel olarak. O yalnızlık hissini çok iyi vermişler, mankenlerle konuşmalar falan. Ama sonu çok tırt bitti o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Sonunu ben de pek beğenmedim ama film genel olarak güzel,izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 sonu da fena değildi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Köpek en iyi yardımcı oyuncu oscarını almalı bence :P Ne yakışıklı bir köpekti öyle yavrum ya teytey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Hayallerini yıkmış olmak istemem ama köpek erkek değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 başarısız bi will smith filmi yine bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 sam samentha nın kısaltılması las vegas dizisindede vardı aynı geyik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar