newdonis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 eger ettigi küfür gibisinden mesajlar yoksa bu adam niye banlandı? gözünün üstünde kaşı oldugu içinmi? yoksa etrafta tam anlamıyla faşist olanlar oldugu içinmi? Fikirlerine fikir le cevap veremeyip adamın kara kaşına gözüne laf edenler içinmi? yoksa ekmek gibi adamı prezevatif reklamıyla aşagılayıp, karşılıgında "seni yeşil sahalarda görmek isteriz." cevabını aldıgında yusuf yusuf sesleri çıktıgı içinmi? böyle güzel forumda insanlar fikirlerini tartışırken, konuyla alakasız olarak direk kişilige ve kişiye forum yoluyla hakaret eden, resmen uo daki klavye delikanlıları gibi asosyal ve hayatındaki karamsarlıkları ve nefreti internet yoluyla saçan sorunlu arkadaşlar mutlu olsun diyemi banlandı? hatta forumda bana hakarete varan lafları yazan kişilere özel mesajla bu hakaretleri yüzüme karşı yapmalarını söyledim fakat ordanda yusuf yusuf sesleri duydum. mesela "şeriat yok diyenlere takılacak kapaklar" topici.bu topic nasıl olurda haftalarca kilitlenmeden kalır. ben şeriat yok ve gelmesi imkansız diyorum.sen kime kapak takıyorsun?aslında her türlü alınmam ama o kapagı takan kişinin, kapak taktıgını zannetmesine kılım. Paticik de varolan hiçbir kullanıcının şeriat yanlısı ve cumhuriyet düşmanı olduguna inanmıyorum. fakat buna ragmen genede bu kendini uoda order/chaos a kaptırmış bazı arkadaşlar kendi içlerindekinlere ve hatta kendi tarafında olanlara hala kapak takma sevdasındalar. bu hastalıklı kişileri,onun bunun fikrine cevap veremeyip, sen tekkene geri dön diyen zekası kıt olan kişileri akılllı olmaya davet ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Newdonis neden yorunge disi? azzzzzzz sonraaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 komik oldugunu hiç zannetme.yörünge dışı olsam sadece çok da fifi derim emin ol sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 "X niye yörünge dışı?" "Y niye ban'landı" şeklinde konu açmak hiçbir zaman hoş görülmemiştir Paticik'te. Şikayetin varsa, [email protected]'a mail at. kkthxbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Cok heyecanlanmissin sevkini kirmak istemezdim de, daha once Razien nickiyle banlandigi ve uzerine hesap actigi icin. Nick degistirsin diye banlanmiyor millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Penth, eger senin dedigin nedense, bence haksizlik edilmis raziene o zaman, baska banlanip account acan insanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 ireme sarkintilik etmis, ben banlattim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 bunu buraya yazmakmı mantıklı olan bilmiyorum ama, dun, normal bi şekilde razienz de tartışaa dahilken, elaidinin durup duruken "sen neden doru duzgun tartışan insanların tartışmasını bozuyosun bla bla bla" diye alf atması coooook gereksizdi mesela. hayır bunu gectim, bu kadar basit bi abukluğu göremiyceklerini sanmadığım bi sürü insanda, kabul etmek istemediğim sebeplerle topiği gankliyip trollüğün allahını yapmasını ayrıca anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Onlarin da banlanmasi lazim o zaman. Mesela Dela dicek olursaniz o adminlere haber verdi yeni acc aciyorum diye bani acilmadi o yuzden hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Ben sana iq testi linki atmıştım bi topicte baktın mı ona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 banlanan adam nasil yeni acc acar adminlere haber verip acmis iyiymis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 gözünün üstünde sürme olduğu için banlanmış. zuzuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 benim banim perma degil temp bandi, zekasiz genclerin onunde su konuyu yarim yamalak acmayin sonra bidi bidi ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Ekmek said: Ben sana iq testi linki atmıştım bi topicte baktın mı ona? bu razien in "paticik.com" bölümündeki açtıgı konuya şöyle bi baktım. gerçekten agır tahrik var.moderasyon da yanlı bir şekilde kendisini tahrik edenleri görmeyip,tepkisinden dolayı banlamışlar.yukarda ekmek in yazdıgı şey tahriktir. yanılmıyorsam slat adlı kullanıcı da razieninin banlanmasına neden olan forumda bi resim yollamış.resmi bilmiyorum razien de tahrik olup o kediyi monte ederim falan demiş. bu olaya baktıgımızda agır tahrik var. ve delikanlılık da var. kaba kuvveti hiçbir zaman savunmam.razienin her türlü fikrine katılmayıp muhaliflik yapabilirsiniz.bu adam hiçbir zaman belden aşagı vurmadı diger kullancıları.ama diger kullanıcılar adamı çıldırtmak için elinden geleni yaptı. ve bu hakaretlere karşı razien,onurlu ve gururlu bir insan gibi bu arkadaşları sahalara davet etmiş. bu hakaret edebilcek cesareti paticik moderasyonundan alan kişiler,gerçek hayatta klavye olmadan razienin karşısına çıkabilirmi? hakaret ediliyorsa karşılıgı verilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 oh bea ilk neden banlandığını bilmiyodum öğrenmiş oldum mutluyum bunun yanı sıra Allah kimseye dertsiz deva vermez belki onun için daha hayırlı olmuştur.inş maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Sizinkisi bir aşk hikayesi korkarım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Yazdığım mesajı istediğin gibi algılayabilirsin, umrumda değil açıkçası. Neden sonuç ilişkileri kuramayan bir insan gelip kurallara aykırı bir konsept içinde 30 satır ayar vermeye çalışırsa o adamın aklından şüphe ederim ben. Razien in "tahrik" edilmesinin sebebi burda 2. sınıf misyonerlik yapmaya çalışmasıydı kaşının üstündeki sürme değil. Razien o kedi resmi yüzünden veya benim "prezervatif reklamı" hakaretim yüzünden tahrik olup banlenmedi, banlendikten sonra gelip yaptığı yanlışları es geçip olayları çarpıtarak açmaması gereken bir topici açtığı için tahrik edildi. Hayat böyle malesef, sen kedine çeki düzen veremezsen toplum verir. Küfredip banlenmesine sebep olan tahriğin nedeni az önce söylediğim şey zaten. Gereksiz misyonerlik ve yanlış yerde yanlış zamanda kullandığ uslubu. said: razien de tahrik olup o kediyi monte ederim falan demiş. bu olaya baktıgımızda agır tahrik var. ve delikanlılık da var. Delikanlılık mı otokontrol eksikliği mi? Benim de canım çok küfür etmek istiyor ama etmiyorum. Tahrik küfrü haklı çıkarmaz. said: ve bu hakaretlere karşı razien,onurlu ve gururlu bir insan gibi bu arkadaşları sahalara davet etmiş. bu hakaret edebilcek cesareti paticik moderasyonundan alan kişiler,gerçek hayatta klavye olmadan razienin karşısına çıkabilirmi? hakaret ediliyorsa karşılıgı verilir. Onur ve gurur kalibrasyonu yaptırman lazım acilen. Yusuf yusuf gibi abuk birşey demişsin yukarda da, ben söyleyeceğimi söyleyip çekildim dün valla. Elin razien ıyla hesaplaşmaya istanbula ankaraya mı gideceğim lol. Ya da ben gelsem o gelecek mi? Yoksa verecek cevabı olmadığı için 3. sınıf delikanlı ayaklarına mı yatıyor? Laf çarpıtmanın etik olarak ad hominem den farkı yok. Üzme kendini. Akşam akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 newdonis said: razien de tahrik olup o kediyi monte ederim falan demiş. bu olaya baktıgımızda agır tahrik var. ve delikanlılık da var. Paticik ne kadar libidosu yüksek bir forummuş tahrik olan olana.. Delikanlılık varmış zuha Burda hala beyin yaşı ergenlik öncesinde kalmış ve ota boka tahrik olup hakaret eden insanların olması benim suçum değil.. Bu forumda, özellikle siyasi konular tartışılırken, sayısız defa hakaretleşmeler oluyor ama "düzgün" hiçbir kullanıcı küfür etmiyor veya birşeyleri bir yere sokmuyor.. Razien, tartışma adabı olmayan bir insan.. Adam kendi aklında tanrının varlığını bile %100 kanıtlamış, aksini iddia edene cahil diyor daha ötesi var mı? Evet doğru Razien'in dış görünüşüyle dalga geçildi, bende geçtim.. Puha tipine sokam/şişko/dişlek/çelimsiz gibi dalgalar geçilmedi ki? Makyajıyla ilgili dalga geçildi.. Gay olmayan fakat makyaj yapan her erkek (bakın gay olmayan diyorum gay olupta makyaj yapan insana saygım var kendi tercihi sonuçta) potansiyel da.ak malzemesidir, dalga geçilir, geçildide.. Eğer Razien çıkıpta ben gayim, terbiyesizlik yapmayın deseydi kimse dalga geçmezdi, dalga geçen de yörüngeye uçardı zaten.. Üstelik Razien forumdaki tavırları nedeniyle insanların antipatisini kazandı, yoksa gene bu kadar dalga geçilmezdi.. İnsanların dış görünüşüyle dalga geçme kartını oynmayı bırakın yani. Eğer dediğin gibi tahrik eden insanların banlanmasını savunuyorsan, ilk önce senin banlanman lazım newdonis.. İnsanlara her postunda hakaret ediyorsun, o zaman ben sana küfür edersem delikanlıyım, haklıyım senin mantığına göre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Ekmek said: Yazdığım mesajı istediğin gibi algılayabilirsin, umrumda değil açıkçası. Neden sonuç ilişkileri kuramayan bir insan gelip kurallara aykırı bir konsept içinde 30 satır ayar vermeye çalışırsa o adamın aklından şüphe ederim ben. Razien in "tahrik" edilmesinin sebebi burda 2. sınıf misyonerlik yapmaya çalışmasıydı kaşının üstündeki sürme değil. Razien o kedi resmi yüzünden veya benim "prezervatif reklamı" hakaretim yüzünden tahrik olup banlenmedi, banlendikten sonra gelip yaptığı yanlışları es geçip olayları çarpıtarak açmaması gereken bir topici açtığı için tahrik edildi. Hayat böyle malesef, sen kedine çeki düzen veremezsen toplum verir. Küfredip banlenmesine sebep olan tahriğin nedeni az önce söylediğim şey zaten. Gereksiz misyonerlik ve yanlış yerde yanlış zamanda kullandığ uslubu. said: razien de tahrik olup o kediyi monte ederim falan demiş. bu olaya baktıgımızda agır tahrik var. ve delikanlılık da var. Delikanlılık mı otokontrol eksikliği mi? Benim de canım çok küfür etmek istiyor ama etmiyorum. Tahrik küfrü haklı çıkarmaz. said: ve bu hakaretlere karşı razien,onurlu ve gururlu bir insan gibi bu arkadaşları sahalara davet etmiş. bu hakaret edebilcek cesareti paticik moderasyonundan alan kişiler,gerçek hayatta klavye olmadan razienin karşısına çıkabilirmi? hakaret ediliyorsa karşılıgı verilir. Onur ve gurur kalibrasyonu yaptırman lazım acilen. Yusuf yusuf gibi abuk birşey demişsin yukarda da, ben söyleyeceğimi söyleyip çekildim dün valla. Elin razien ıyla hesaplaşmaya istanbula ankaraya mı gideceğim lol. Ya da ben gelsem o gelecek mi? Yoksa verecek cevabı olmadığı için 3. sınıf delikanlı ayaklarına mı yatıyor? Laf çarpıtmanın etik olarak ad hominem den farkı yok. Üzme kendini. Akşam akşam. Şunu yazana kadar dotaya gelseydin bir işe yarardın zira arkadaşa laf anlatmak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 newdonis said: ve bu hakaretlere karşı razien,onurlu ve gururlu bir insan gibi bu arkadaşları sahalara davet etmiş peki senin bu onurlu ve gururlu razien banlandiginda neden yeni bir accountla siteye mesaj atmaya devam etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Türkçemizdeki atasözleri ve deyimler banlanmaya nekadar müsait ya bitanesini söliyecektim ama vazgeçtim artık bilenler için ufak bi ipucu veriyim "........ davası olmaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 2 posta bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Dota çok baydı abi ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Zegna said: ozel mesajdan kufur ettigin icin banlandin. bunu 2. 3. 4. kez yaptigin icin banlandin, yani mesela 10 gundur girmedim patiye ama bu sebepten banlandigini biliyorum, db den ozel mesajlar kontrol edildi. daha once agir tahrik altinda boyle bisi yaptigini belirtmistin konu disindaki bir topicte, tekrarinda ucacagini bildirdik ve sadece uyardik. tekrar ve tekrarlari uzerine banlandin, accountun uzun bir sure acilmaz. bu konuyla ilgilide ozel mesaj atmasin kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 O değil de ben niye yazdım ki bu mesajı allah allah. Banane yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar