Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BMW X6 Resmen Duyuruldu!

MrMarvelous

Öne çıkan mesajlar

matama said:
quattreporte benim ortagimda var amerikada

guzel arabada cok bayik araba :) bir diger ortakta bentley gt var farkli siniflar ama guzel bence

grantourismo mesela onden inanilmaz guzel ama performansta acaip bayik istanbul parkta test etmistik.

Granturismo cidden hantal. Gene piyasadaki bi çok arabadan çok daha iyi gidiyo 0*100 5.3 saniye mi ne ama 4.2lt 400 küsür beygir arabadan daha fazla performans bekliyo insan. Coupe araba yapmışlar ağırlığı 2 tona yakın o çok bozmuş işi...
Sosyal ağlarda paylaş

marv

istanbul parkta bayag bir tur attim ben tourismoyla. Simdi iki problem var

birincisi ben once benim 430 spiderla ayni pistte tur attim bayag(20 tura yakin) ondan masseratiye binince cok kotu geldi :)

vites sistemi nicin ferranin aynisi yapilmamis anlamadim, sonra bu araba bir gt ama hic ses yok yani nasil desem altinda motor var mi yok mu anlamiyorsun, motor tepkisi hic yok nebliyim vites dusurdun bir firlama bekliyorsun olmuyor arabada. Birde o 5.3 olayi gercekci degil, bende cayman s vardi daha once oda o hizlardaydi 0-100 ve kesinlikle cayman la karsilastirilamaz arabalarin hizlanmasi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Yeni konu açmak istemedim ama BMW nin resmi sitesinde X6 visualiser falan devreye girmiş...

aracı istediğiniz renk + jant kombinasyonuyla görebiliyosunuz. yetmiyomuş gibi her renk için bi de kısa video hazırlamışlar, böylece gerçek hayatta da nasıl durucak görüyosunuz =)

www.bmw.com dan international site, ordan x6 ordan da alttan vehicle dan visualiser a tık
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
3.5d olanını test etme fırsatım oldu.

piyasada da genelde 3.0d ve 3.5d modelleri var.5.0i getirtenlerde var.

135-145 bin euro civarlarında 3.0d 3.5d modelleri.

araç hakkında konusmak gerekirse arka tarafı cok dar.dış gorunus olarak karizmatik bi durusu var.test sırasında herkes donup bakıodu :).ama şimdi her galeride 3 er tane durdugundan insanlar alıştı

torku baya yüksek.3.5d olması bende hayal kırıklıgı yarattı.yani en düşük motor seçeneği 5.0 falan olmalıydı.x6 gozumde baya buuymustu 3.0d duyunca üzüldüm :).yani x5 den dış tasarım olarak farklı sadece.arabanın içindede obaa diyicek bi tasarım göremedim.bildiğimiz bmw.

araba 20' jantlarda sıkıntı yaşıo.19' ideal.

sonuc olarak q7>range sport>x5>x6 dır benim düşüncem.araba hayal kırıklıgıydı benim için
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben porsche ferrari falan test etmis biri olarak sana soyle soyliyim

gidiyorsun saticiya ben arabayi denemek istiyorum, ilgileniyorum diyorsun. test ettiriyorlar oyle cok ta zor birsey degil, zaten amelemsi tiplerde o cesaret yok kaldiki benim test araciyla takla atan arkadasimda var sonucta adi ustunde test araci
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...