MrMarvelous Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Quattroporte harika bir araç, ama 4 kapı coupe sınıfına girmiyor ne yazık ki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 quattreporte benim ortagimda var amerikada guzel arabada cok bayik araba :) bir diger ortakta bentley gt var farkli siniflar ama guzel bence grantourismo mesela onden inanilmaz guzel ama performansta acaip bayik istanbul parkta test etmistik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Jay-Z ile 50cent mi ortakların :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 yerim ben seni guzellie bak bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 oha lan ne guzel bi sey bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 matama said: quattreporte benim ortagimda var amerikada guzel arabada cok bayik araba :) bir diger ortakta bentley gt var farkli siniflar ama guzel bence grantourismo mesela onden inanilmaz guzel ama performansta acaip bayik istanbul parkta test etmistik. Granturismo cidden hantal. Gene piyasadaki bi çok arabadan çok daha iyi gidiyo 0*100 5.3 saniye mi ne ama 4.2lt 400 küsür beygir arabadan daha fazla performans bekliyo insan. Coupe araba yapmışlar ağırlığı 2 tona yakın o çok bozmuş işi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 marv istanbul parkta bayag bir tur attim ben tourismoyla. Simdi iki problem var birincisi ben once benim 430 spiderla ayni pistte tur attim bayag(20 tura yakin) ondan masseratiye binince cok kotu geldi :) vites sistemi nicin ferranin aynisi yapilmamis anlamadim, sonra bu araba bir gt ama hic ses yok yani nasil desem altinda motor var mi yok mu anlamiyorsun, motor tepkisi hic yok nebliyim vites dusurdun bir firlama bekliyorsun olmuyor arabada. Birde o 5.3 olayi gercekci degil, bende cayman s vardi daha once oda o hizlardaydi 0-100 ve kesinlikle cayman la karsilastirilamaz arabalarin hizlanmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Granturismo adı gibi bi grand tourer. Uzun gezintiler için büyük bir coupe yani. Aslında ferrari klasmanına sokmamak lazım =) sokmamak lazım da çok off topic oldu bu başlık ya X6 ya dönelim Türkiyede bütün motor seçenekleri mevcut olacakmış : xdrive30d , xdrive35d, xdrive35i, xdrive50i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Abi bu araba degil daha baska bisey ya. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Resmen hastası oldum ben de... salyalar halıflekse damlıyor... (ilgili mesaj cs concept icin yazilmistir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 valla bunu begenenler dodge charger in yeni neslinin onden baksinlar onuda begenecekler bence bayag benzettim ben gozlerini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 andırıyor cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 İllet oluyorum bu 4 kapı coupe tasarımlara, arkada oturacaklara doğru düzgün baş mesafesi kalmıyor biraz uzun boyluysa. Ama satılıyor ki yapıyorlar o da var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 ön konsol çok agresif çok güzel arkayı çok berbat yapmışlar kıç çok kalkık hoş durmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 arka alışkanlık istiyor cidden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Yeni konu açmak istemedim ama BMW nin resmi sitesinde X6 visualiser falan devreye girmiş... aracı istediğiniz renk + jant kombinasyonuyla görebiliyosunuz. yetmiyomuş gibi her renk için bi de kısa video hazırlamışlar, böylece gerçek hayatta da nasıl durucak görüyosunuz =) www.bmw.com dan international site, ordan x6 ordan da alttan vehicle dan visualiser a tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 iki gun once sans eseri bir tanidigim bmw yi aradi yanimda, ben arabami yenileyecem (x5 i var) dedi. X6 cikmis onu istiyorum nisandan itibaren geliyormus turkiyeye ole soyledi borusan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Ankara borusan bana mayısta alabilirsiniz en erken dedi. ilk olarak 3.0d ,3.0sd ve 3.0si modelleri gelecekmiş, 4.4 çift turbo için eylül diyolar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 3.5d olanını test etme fırsatım oldu. piyasada da genelde 3.0d ve 3.5d modelleri var.5.0i getirtenlerde var. 135-145 bin euro civarlarında 3.0d 3.5d modelleri. araç hakkında konusmak gerekirse arka tarafı cok dar.dış gorunus olarak karizmatik bi durusu var.test sırasında herkes donup bakıodu :).ama şimdi her galeride 3 er tane durdugundan insanlar alıştı torku baya yüksek.3.5d olması bende hayal kırıklıgı yarattı.yani en düşük motor seçeneği 5.0 falan olmalıydı.x6 gozumde baya buuymustu 3.0d duyunca üzüldüm :).yani x5 den dış tasarım olarak farklı sadece.arabanın içindede obaa diyicek bi tasarım göremedim.bildiğimiz bmw. araba 20' jantlarda sıkıntı yaşıo.19' ideal. sonuc olarak q7>range sport>x5>x6 dır benim düşüncem.araba hayal kırıklıgıydı benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Bende geçen galeride gördüm şöyle bir baktım pek ilgimi çekmedi. Infiniti FX tarzı çılgın bişey yapmışlar ama FX hala çok daha güzel görünüyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 x7 falan diolardı bide.lincoln tarzı bi araç olcakmıs :) bence x6 değilde yeni x5 olarak cıksa bu araba daha cok tutardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ballad Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 bmw x6 ının arka tamponunu sürten ilk insanım heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 ahuah araziye çıktım deme?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 çok merak ediyorum şu arabaları nasıl test ediyosunuz?? galerici bi tanıdıgınız mı var yoksa alıcı edasıyla gidip mi sürüyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 valla ben porsche ferrari falan test etmis biri olarak sana soyle soyliyim gidiyorsun saticiya ben arabayi denemek istiyorum, ilgileniyorum diyorsun. test ettiriyorlar oyle cok ta zor birsey degil, zaten amelemsi tiplerde o cesaret yok kaldiki benim test araciyla takla atan arkadasimda var sonucta adi ustunde test araci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar