Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Gral müthiş bir olay! bu mesajı 3 dakika içinde tanıdığınız herkese forwardlayın. kısa süre sonra hiç bi skim olmadiğini göreceksiniz. ben 3 kez denedim, inaılmaz ama gerçekten her seferinde hiç bi skim olmadi. mümkün mertebe çok insana ulaştırın ki bu şaşılası olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 lan msnden banada geldi demek ki ortak tanıdıklarımız var bebeğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 hehe bana da geldi bu bi 40dk evvel fln hehe=) gece gece güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 karının biri yolladı demin bunu bana direk block haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 "karı" çok kabasın :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 banada geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Griswold said: "karı" çok kabasın :/ =((888 utopia da direk üstüne alınmış "lan" dedi haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar