Waqas Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Offf offffffffffffff hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 muhahah. hey allam gece gece nıhoray. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 puhaha muhahah fadafadafa asfadsfadsf. arkadasim, kizlara bok atmak icin elinize gecen her firsati degerlendirmeye kasiyorsunuz. hani diyorum ki o diyaloglar erkeklerle de yasaniyor olay cinsiyet değil ama kiz yapinca AGA PUHAHAHAH modundasiniz. cok bi yarali ceylan gordum sizi. kişiselde de goruyoruz o dalga gectiginiz kizlar icin 25 sayfa yazi yaziyosunuz agoli beni terketti böhüeeaaa diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 kingpin said: LOL. OWNED. tepkiyi sevdim bendende ROFL. PWNED! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 dory amma alinganlik etmissin, kizlarin bilgisayar kullanamadigi, araba suremedigi gibi stereotipler vardir kingpinin basina gelmis bu cesit bir olay, oda yazmis, gulduk eglendik kizlara bok atma durumu felan yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 alinganlik? başlik. değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 e alinganlik degil de ne? kizlara bok atmak istiyorsunuz ayrilinca agliyorsunuz diye yazan sen degil misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 kingpin sorunu çözememiş ama iyi geçiştirmiş helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 dory said: puhaha muhahah fadafadafa asfadsfadsf. arkadasim, kizlara bok atmak icin elinize gecen her firsati degerlendirmeye kasiyorsunuz. hani diyorum ki o diyaloglar erkeklerle de yasaniyor olay cinsiyet değil ama kiz yapinca AGA PUHAHAHAH modundasiniz. cok bi yarali ceylan gordum sizi. kişiselde de goruyoruz o dalga gectiginiz kizlar icin 25 sayfa yazi yaziyosunuz agoli beni terketti böhüeeaaa diye. olay genelde böyle oluyor dory. ha o anlamayan kızlardan 10 kat daha fazla mal erkekler var mı, var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 senin yetersizligini gosteren bir dialog olmus bu eralpcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 ya tam onu dicektim, hakkaten hiç yetememişin. kız ne kadar azbiliyorsa sen de o kadar başaramamışın. direk restart desen bitmişti yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 orda eve gel tamir et dedirtmeye calismis kiza, basaramayacagini anlayinca restart demis yani yetememe durumu yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 kız gel bize hallet şu işi demiş aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 bence title editlenmeli çok genelleme olmuş ne kadar yok desende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 aquila said: senin yetersizligini gosteren bir dialog olmus bu eralpcan. çok yeterlisin şükrü biliyorsan bu sorunun çözümünü söyle de yardımcı olayım kıza sdfds. ayrıca wild, evet sence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 smile ile konuşurum, ayarım ince olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 o senin gözlerinin güzelliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 eyw yiğenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 ben yeterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 kız güzelse çözümünü söylerdim de eralp için güzel kız çirkin kız farketmiyor. o yüzden söylemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 bl ssl hrf kllnmdn knsnc ck spr krzm lyr hrld Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 snmm bn ny k ck scma byl dsnmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 dory said: puhaha muhahah fadafadafa asfadsfadsf. arkadasim, kizlara bok atmak icin elinize gecen her firsati degerlendirmeye kasiyorsunuz. hani diyorum ki o diyaloglar erkeklerle de yasaniyor olay cinsiyet değil ama kiz yapinca AGA PUHAHAHAH modundasiniz. cok bi yarali ceylan gordum sizi. kişiselde de goruyoruz o dalga gectiginiz kizlar icin 25 sayfa yazi yaziyosunuz agoli beni terketti böhüeeaaa diye. Çogu kız yaşıyor böyle bir sorunu. Yani yüzdeye vursan kaç tane pc kullanana kız harbiden donanımdan anlar ki? Doğru bir öneri yani. Gurlz R sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 sdadsadsads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 sadece kızlar/kadınlar değil. flash diske flasget diyen amcalar biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar