Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Merlinin Kazanı'na eleştiri yada haykırma...

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

Bu mesajı Merlinin Kazanı adında kendini oyun sitesi sanan ve bunu iş olarak yaptığını sanan siteye bir eleştiri olsun diye yazıyorum.

Dün sitede yayınlanan "Brothers In Arms: Hell's Highway ekran görüntüleri" haberinde kullandığı dandik ekran görüntü formatına karşılık olarak bir eleştiri yapmıştım. Yazdığım mesaj şuydu:

said:
"verdiğiniz ekran görüntülerini inanılmaz derecede küçülterek, üstüne de resimlerin detayını büyük ölçüde düşürerek oyuna karşı haksızlık yapıyorsunuz. Sitenizde ekran görüntülerine bakanlar oyunun PSP'ye çıkacağını sanacak kadar yanlış kanıya düşebilir, oysaki worthplaying gibi sitelerde oyunun tam ekran görüntülerine bakılınca gayet güzel gözüktüğü açıkça görülebilir. Eğer sitede yer kaplamasın diyorsanız en azından haberin ve ekran görüntülerinin kaynağını verin, kullanıcılar oraya gidip baksın. Bunu TRGamer yapıyor."

Ayrıca bu mesajı forumdaki eleştiri bölümüne de yazmıştım.

Bugün baktım ki eleştiri mesajlarım silinmiş ve kullanıcı hesabım kapatılmış. Ayrıca kendi nick'im ile tekrardan kullanıcı hesabı açamıyorum.

Aferin Merlinin çorba kazanı. Bu yolda devam edin. Kendinizi profesyonel sanıyorsunuz ama işi yıllarca öğrenememişsiniz. Haber nasıl yapılır, niye kaynak verilmelidir, oyun sitesi nasıl tasarlanır, bu işin kıstasları nelerdir gibi şeyleri öğrenmeden, bunları bilmeden bu işe kalkışmayın, bu piyasa sizin gibi yazıklara, amatörlere kalmasın.

Paticik sakinlerinden ricam, sizde bu amatörlere, kendini "önde gelen oyun sitesi" sanan basitlere göz açtırmayın, bu tip eksiklikleri dile getirin, yanlışları görün. Hatta bu siteyi bırakın, silin, TRGamer'a falan girin.
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen katılıyorum. Tam olarak bilgim yok ama haberleri teker teker yabancı inceleme sitelerinden çevirdiklerini hiç kendilerini uğraşmadıklarını düşünüyorum. Resimler konusunda kesinlikle haklısın, milattan önce kalmış resim küçültme sistemi ile resmi karelendirerek ve oyun başında 2-3 mb kazancaz diye işin bokunu çıkararak hala bu kadar hit alabiliyorlar ya...
Sosyal ağlarda paylaş

Bir kere bunun yeri burası mı tartışılır ama sana şöyle bir şey söyleyeyim, evet belki o sistemdeki hatalardan dolayı ekran görüntüsü kötü çıkmış olabilir ama bu yazarların olmadığı bir ortamda söylenmemelidir etik değildir. Yazıksınız, bilmeden bu işlere kalkışmayın gibi kırıcı laflarını da kınıyorum.

Diğer bir husus üyelik silinme hususu. daha önce çok başımız yandığı için artık herhangi bir TrGamer, şöylesiniz böylesiniz tarzı yorumları onaylamıyor, geçmişine bakarak üyelik silimleri yapılıyor.

resimler hakkındaki eleştrilerinin de kayda alınabilmesi için önce: "nasılsa internet onu bunu azarlar aşağılar, yaptıklarını balçıkla sıvarım" tarzı girişimlerden vazgeçerseniz daha olumlu cevaplar alabileceğinizi hatırlatırım.
Sosyal ağlarda paylaş

"Bizim sitemiz kraldir lan *ban*" seklinde amator, cocukca, hazimsiz, subjektif bir yonetim gosteren sitenin sahiplerine neden mail atsin adam? Zaman ayirip yazdigi yazinin ilk iki cumlesi okunup direk silinsin ve umursanmasin diye mi?

Bu yapilani savunmak hangi akla mantiga sigiyor allahaskina ya, yuh artik ne diyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Bazı gereksiz insanların son aylarda yaptığı saygısızca aşağılama, karalama olaylarından sonra üyelikler en ufak bir hatada kapatılıyor. Bunlar kurallarımızda yazıyor. TrGamer ile olan bazı olaylar yüzünden, mesaj içeriğinde de bu sitenin adı bulunmasından dolayı yollanmış olabilir.

Ayrıca arkadaşın saygı sınırları da ortada. Daha önce de şüpheli yorumlar yaptıysa, son mesajı onun biletinin kesimi olmuştur.
Sosyal ağlarda paylaş

En tepede quote icinde olan mesaj, Merlin'e yazdigi mesaj anladigim kadariyla. "Bunu TRGamer yapiyor." cumlesindeki cok buyuk affedilemez kusur disinda saygi sinirlarini zorlayan ne goruyorsun, merak ettim?

Hatta vereyim burada;

"verdiğiniz ekran görüntülerini inanılmaz derecede küçülterek, üstüne de resimlerin detayını büyük ölçüde düşürerek oyuna karşı haksızlık yapıyorsunuz. Sitenizde ekran görüntülerine bakanlar oyunun PSP'ye çıkacağını sanacak kadar yanlış kanıya düşebilir, oysaki worthplaying gibi sitelerde oyunun tam ekran görüntülerine bakılınca gayet güzel gözüktüğü açıkça görülebilir. Eğer sitede yer kaplamasın diyorsanız en azından haberin ve ekran görüntülerinin kaynağını verin, kullanıcılar oraya gidip baksın. Bunu TRGamer yapıyor."
Sosyal ağlarda paylaş

bi foruma yazdığım mesajı değiştirmişlerdi olay çıkarıyordum, niye siliyorsun onu anlamıyorum, yani o kadaru uğraşıyor adam "OMGSTHISITESUCKS OKXTBYE" yapmıyor oturuyor yazıyor, cart siliyorsun. bana yapsalar 200 tane falan a4 kağıdına print edip adamların yerini bulup kapılarının önlerine yığardım kağıtları lol, onu silebiliyor musun bakalım öyle kolay.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
En tepede quote icinde olan mesaj, Merlin'e yazdigi mesaj anladigim kadariyla. "Bunu TRGamer yapiyor." cumlesindeki cok buyuk affedilemez kusur disinda saygi sinirlarini zorlayan ne goruyorsun, merak ettim?

Hatta vereyim burada;

TRGamer kelimesi geçmsi yetiyor
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar burda anlatmaya çalıştığım şeyi anlamanızı beklemiyorum zaten. Ama TRGamer ile Merlin arasında bazı sorunların olduğunu ve zaman zaman bu sorunların had safhaya ulaştığı zamanlar oluyor. O zamanlardan birindeyiz ve trgamerda da bu tarz yorumların onaylanmadığını biliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca ancak hiç bir cevap kabiliyeti olmayan zayıf birisi kendisine yapılan yoruma düzgün bir cevap vermek yerine siler. büyük şirketlere atılan çamurlara ne cevaplar verdi insanlar adam attığı çamurdan utandı, merlinin kazanı bunu neden yapamıyor, çıkıp "böyle böyledir, o yüzden böyle yapıyoruz" diyemiyor mu? onun yerine mesajı siliyorsa afferin, ayrıca olay TRGamer kelimesi ise kelime silinir yerine ****** konur yanına //kelime sansürlenmiştir yazılır koca mesajı silmek yerine :b
Sosyal ağlarda paylaş

Tek sorun orada TRGamer yazmasiysa "saygi siniri" bilmemne diye sacma sapan ithamlarda bulunma o halde. Gayet seviyeli, derdini anlatan bir mesaj.

Site politikasina bak, rakibin adi geciyor diye mesaj siliniyor. Bu basli basina bir ayip zaten, adinin gecmesi baska reklamini yapmak baska. Ikisini ayirt edecek seviyede olmayan adami mod yapmazsiniz olur biter yani, cok zor degil.

Hadi kullandi site adini, koca mesajdan kisacik bir cumleyi cikartmak varken neden adamin butun elestirel mesaji siliniyor ve sonsuza dek banlaniyor?
Sosyal ağlarda paylaş

TRGAMER, yazının en sonunda; dolayısıyla özenle seçip alınmadıysa ya da hiç okunmadıysa silinmesi normal. Öte yandan bunlardan biri değilse, "kullanıcılarınızın yorumlarına değer veriyorsanız" mesajın içeriğinin TRGamer vs. Merlinin Kazanı olmadığını anlardınız.

Çok komik ya

this is faşizm, better get used to it
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...