Tuor_annare Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 ben de diinliyorum bi süredir de gayet hoşuma gitti yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 sessizliğe hasret bıraktı. yüksek desibel olayını geçsen, şarkıların bi özelliği de yok; kendi başına duramıyolar. böyle bi grup var, şöyle bi müzik yapıyolar diyosun sonunda dinlediğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Yeni albüm çıktı çıkacak diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 4 tel neyine yetmemis adamin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 fena değil gibi, henüz çok sevemedim. bir süre daha dinleyeyim bakalım, öyle karar vericem. basçı iyiymiş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Yeni albümleri çıktı. Şu anda Progarchives'de 4.93 puanı var, orada gördüğüm en yüksek puan. Koşun alın diyorum. http://www.progarchives.com/album.asp?id=33437 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 çok güzel grupmuş ya, feasting fools'u loopa aldım resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar