Lyciren Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 daha öncede kullandığım bi ayardı ama neden kullanmayı bıraktığımı unutmuştum bi daha yaim dedim acayip lag spike yedikten sonra dayanamadım , 4gün boyunca süperdi 80-120ms arası oynadım ama son 2 gündür sürekli lag ve min 500 ms olunca nie daha önce iptal ettiğimi anlamış olduö xD şimdi regeditten yapılan değişiklikleri kaldırdım şu an herhangi bi takviye yok 220 ms var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Çünkü internet yeni yeni düzeliyor türkiyede... 2 regedit ayarı seni kandırmak gözünü boyamak için 4 gün güzel internet baglantısı verdi sonra klasik türk hizmet sağlayıcısı gibi sonradan bozdu mu diosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Argue said: Çünkü internet yeni yeni düzeliyor türkiyede... 2 regedit ayarı seni kandırmak gözünü boyamak için 4 gün güzel internet baglantısı verdi sonra klasik türk hizmet sağlayıcısı gibi sonradan bozdu mu diosun ? öyle bişe demedim, sadece kendi bağlantıma bakıpta bişeler yapmıyorum 5 kişi arasında sadece bende sorun başlamışsa bi terslik vardır hem eski yöntemle yapmıştım regedit i linkini verdiğin programla değil o yüzden mecburen normale çevirdim ve wow un türkiye için standart diyebilceğimiz 250ms civarına geldi bu arada regedit i sonuçta benim kulandığım makineye yaptım seninkine değil tepkiler herzaman aynı olmaz çünkü wow dışında interneti kullanan bi sürü program var illa saçma bi sorun çıkar tabi bu fasterping i denemicem anlamına gelmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Microsoft said: TcpNoDelay Disables nagling. Nagling is a TCP feature that combines several small packets into a single, larger packet for more efficient transmission. By default, Message Queuing enables nagling on the TCP sockets it uses. This improves overall performance, but it might briefly delay transmission of smaller packets. If the delay is undesirable or unacceptable, you can add this entry to the registry to disable nagling. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 wow oynarken benim başıma baya komik bişi gelmişti. 1mbit dowmload/1mbit upload hattım olduğundan lag mag hak getire. normal oynuyordum. sonra birden adamım takıldı. kıpırdamıyor konuşmuyor. ama millet BG de bana çatır çutur dalıyor. fakat adamım ölümsüz gibi ne yaparlarsa yapsınlar ölmüyor. sonra (7 dakika kadar sonra) birden DC. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 AV de 10dk ekranın donduğunu sonrasında ise o 10dk yı 1dk da izlediğimi ve bu sırada ne sanstırki ölmediğimi bilirim izleme kısmı doğrudur hızlı çekim video gibi bişe olmuştu ama o arada nası beni kesmediler o çok garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Bazen öyle oluyor evade çekiyor sana vurulmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 hızlı çekim gibi olmadı, evade de olmadı. daha doğrusu olduysa bile o an bana serverdan bilgi olarak bir şey gelmedi. sessiz düşmanlar her türlü saldırıda bulundular ve DC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Zaten sende vuruyor gorunuyor auto atackladıysan once ama vuramıyorsun yada another action falan fılan der ability kullanırsan evade kısmı playerlar sana vurmaya calıstıgında onlara evade dıyor cunkı aslında sen orada degılsın. yanı teknık manada acıklayamam ama hıc gormedınız mı bglerde bazen elemanın bırı oldugu yerde durur vurmaya calısırsınız evade der o durum ıste evade muhabbetı senın ıcın degıl sana vurmaya calısan ıcın yanı. Edit:Ben postu lyciren'e atmıştımya neyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Bu reg ayarının faydasını göremedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 son patchlerle etkisi kalmadı diyenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 yok baya etkisini sürdürüyor bende 90-80 ping gördügüm oluyor genelde 120 falan. tabi arada çook çok pis lag giriyor o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 vista icin nasıl yapılıyo bu? bi kac sayfa geride bi link var ama anlamadım ondan bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 http://mattgadient.mgfileserver.com/download/Windows6.0_KB935458_v2_x86.msu.zip yukarıdaki hotfix yüklendikten sonra alttaki programla registry anahtarını otomatik halledebilirsin. http://rapidshare.com/files/235861642/FasterPing_0_1_1_11.rar Not: Windows 7 için hotfix yapmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 etkisi var bende hala devam ediyo (3.1.2) 250mslerden 85-130ms aralıgına düştü kalıcı olarak 1.5haftadır çokzel ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Windows 7 de direk uygulayabilirmiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 yanlış post.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Hazır uplanmışken sorayım. 2-3 güne hesabı açtırmayı düşünüyorum da bağlantı problemi hiç yaşamıyordum, ne yüksek latency ne de spike filan. Eğer ki yaşarsam tekrar başladığımda bunu kullanırsam hala daha işe yarar mı? Gerçi saçma soru oldu o zaman yapılan işlem de aynı şimdi yapılan işlem de. Sorayım dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pesimistyler Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Daha simdi yaptim bende anlatilanlari, 1 haftadir 800ms olan baglandi 275 ms oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Benim eskiden hiç bir ayar yapmadan ya da ekstra bir program kullanmadan 200msin üstün çıkmıyordu zaten. Bir denemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar